Bana ne diyecek bakalım yarın gelişmelerden haberdar ederimBen gonelf ve merinol kullandım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ne diyecek bakalım yarın gelişmelerden haberdar ederimBen gonelf ve merinol kullandım canım
Hayırlı olsun canım hep beraber güzel haberlerle dönelim inşallahMerhaba kizlar bende bugün vitamin tedavisine basladim bir ay sonra transfer olacak inşallah
Bende bilmiyorumKuzular liste yapmayı bilen varsa yapsa da birbirimizi daha rahat takip edebilelim ben de bilmiyorum yapmayı
Canım bugün kontrole gittim Üç gün daha iğne ye devam edeceğim menopur ve cetrotide diye iğne verdi Pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba da yumurta toplanacakKuzular liste yapmayı bilen varsa yapsa da birbirimizi daha rahat takip edebilelim ben de bilmiyorum yapmayı
Hadi bakalım kaç yumurta saydı doktorun?Canım bugün kontrole gittim Üç gün daha iğne ye devam edeceğim menopur ve cetrotide diye iğne verdi Pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba da yumurta toplanacak
Net rakam vermedi ama en az 20 yumurta toplarız dediHadi bakalım kaç yumurta saydı doktorun?
Hayırlı olsun canım ilk denemen mi seninde ?Merhabalar bende geldim. Rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah Ağustos ortası gibi transferim olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım ilk denemen mi seninde ?
[/QUOTE
Evet canım ilk denemem olacak.
Amin bu sayfa hepimize Uğur getirsin peşpeşe gelsin pozitif sonuçlarMerhabalar bende geldim. Rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah Ağustos ortası gibi transferim olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
15 yumurta toplandı. Özel olarak hiç bir şey yapmıyorum. Doktorun da bir tavsiyesi olmadı bekliyoruz sadece.Rahim dinlendirme sürecinde neler yapıyorsun? Kaç yumurta toplandı ?
Senin ilk denemen mi olacak mı sorununuz neydi?Rahim dinlendirme sürecinde neler yapıyorsun? Kaç yumurta toplandı ?
Bende kullandım bunları. Bir de ekstra bi iğne daha vardı. İsmi aklımda değil. Meopur ile birlikte kullandığım. Cetrotide en son kullanılıyor, yumurta çatlamasını engelliyor.ama akşamında da ovitrelle kullanmıştım. Sabah cetrotide akşam ovitrelleCanım bugün kontrole gittim Üç gün daha iğne ye devam edeceğim menopur ve cetrotide diye iğne verdi Pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba da yumurta toplanacak
İnşallah yaa güzel haberlerle o kadar çok ihtiyacımız var kiHayırlı olsun canım hep beraber güzel haberlerle dönelim inşallah