• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kızlar merhaba ben Haziran ayında yumurta toplama işlemini oldum. Şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum rahimde bir problem yok ama sıvı birikebiliyor eski sezaryene bağlı. Garantiye alalım diye bunu yapıyoruz. Bu yüzden ağustosa kaldı benim transfer. Aslında haziranın sonunda opu yapılmıştı. 3 yumurtam oluştu. İlk denemem bu arada. İki gebelik geçirdim normal yolla. Birincisi 7-8 haftalıktı kalp atışı durdu. Bir kızım var 7 yaşında. 4 yıldırda bir problem olmadığını söylüyorlar ikinci için uğraşıyoruz. Bu arada ben çok yoğun giremiyorum liste yapmayı da beceremeyebilirim. Yapabilecek olan varsa yaparsa sevinirim🙏🏻

Kuzular liste yapmayı bilen varsa yapsa da birbirimizi daha rahat takip edebilelim ben de bilmiyorum yapmayı☹️

Kuzular liste yapmayı bilen varsa yapsa da birbirimizi daha rahat takip edebilelim ben de bilmiyorum yapmayı☹️
Canım bugün kontrole gittim Üç gün daha iğne ye devam edeceğim menopur ve cetrotide diye iğne verdi Pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba da yumurta toplanacak

Merhabalar bende geldim. Rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah Ağustos ortası gibi transferim olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Amin bu sayfa hepimize Uğur getirsin peşpeşe gelsin pozitif sonuçlar😊😊

Canım bugün kontrole gittim Üç gün daha iğne ye devam edeceğim menopur ve cetrotide diye iğne verdi Pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba da yumurta toplanacak
Bende kullandım bunları. Bir de ekstra bi iğne daha vardı. İsmi aklımda değil. Meopur ile birlikte kullandığım. Cetrotide en son kullanılıyor, yumurta çatlamasını engelliyor.ama akşamında da ovitrelle kullanmıştım. Sabah cetrotide akşam ovitrelle

Back