- 29 Aralık 2019
- 473
- 667
- 53
- 36
çok güzel olmus canimKızlar oldu mu böyle bilmiyorum tarihler belli oldukça ekleme yaparız listede olmak istemeyen olursa silebiliriz
Canım benim cümlemizin yüzü gülsün inşallahAllahim en kisa surede yuzunuzu guldursun canim
Peki bir sey daha soracagim 5.gun 1.kalite embriyo olustuysa bu genetigi bozuk degil anlamina mi geliyor? Yoksa 1.kalite bilse ciksa belki ki genetigi bozuk bilmiyoruz mu oluyor? Kafamda deli sorular
Direkt ovülasyon testi al ve yumurtlamanı takip edip o günleri dene bak gör 1-3 ay arası tutacakBu ay 30 oldum canim 28 yasindan beri deniyoruz esimde de hic bir sorun yok
Canım senin embiryolar ne durumda aradılar mıKızlar 3. Güne gelen embriyo en az kaça bölünmüş olması gerekiyor sağlıklı devam edebilmesi için
İnsallah canim hayirlisi olsun artik inan ki bugun kendimi yedim bitirdim demek ki benim yuzumden olmuyormus bunca zaman diyeCanım benim cümlemizin yüzü gülsün inşallah ♥İnanır mısın seni üzmek istemem ama benim tüm embriyolarım 5.gün de şuan hepsi blastokist görünüşte herşey mükemmel fakat genetiğe yollayınca nerden baksan 4 tane de bile 1 tane down sendromlu gelmiş önce ki ölen bebeklerimi nerden bileyim öyle olmadığını ?? Resmen deneye deneye acı çeke çeke öğreniyoruz ben yeni başlayanlara hep şunu diyorum aman baştan erkek kadın tüm tahlil genetik testleri yaptırın sonra üzülmeyin diyorum ayrıca bende pcosluyum o tüp bebek harici olmaz diyen doktor İnan sacmalamış kendim ovülasyon testi ilk denemeyle hamile kaldım normal yolla ama işte biz de büyük problem spermlerin dnasının bozuk olması.. yani pcoslunun normal olmaz diyen sacmalar pcosta şans çok üzülme sevin ♥
Canim ben 1 yil ovu testi kullandim olmayinca 5 kez klomen tedavisi olduk onlar da tutmadi sonra 2 kez asilama yapildi hepsi negatifDirekt ovülasyon testi al ve yumurtlamanı takip edip o günleri dene bak gör 1-3 ay arası tutacak
Merhaba sizin problem belirlendi mi testler sonucunda? Benimde 5. Gün dondurulmuş embryolarım var. Korkuyorum açıkçası genetik test yapılmadı. Bir sene önce 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi ve hiç tutmadı. Sebep yok dedi doktor. Elbette rabbimden sebep fakat yine de bir sorun varsa bunu bilmiyoruz. Transfer öncesi genetik test olmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası...İnşaallah amin canım. Benimde bu 4. Denemem her seferinde farklı yöntemler uygulandı. Son tedavimde embiryoskop, Co cültür ve tesa ile sperm alındı, normalde eşimin sperm değerleri iyi ama bundan önceki üç tüp bebek denememde embiryolarım orta kalite embiryolarım oldu tutmadı hiç biri, doktorum bu şekilde denemek istedi ama yine orta kalite oldu o kadar masraf yaptık ekstradan ücret ödedik Tesa 3000+embiyoskop+400+co cültür 2500 TL bunlar tüp Bebek paket fiyat haricinde yaptığımız ödemeler ama yine de fayda vermedişuan iki tane orta kalite 4. Gün dondurulmuş embiryolarim var bakalım transfer olablecek miyim o bile meçhul rabbim hayırlısını nasip etsin. Yine de Allah'tan ümit kesilmez tabii rabbim yeterki ol desin seninde 4 embiryodan üçü sağlıklı gelmiş çok iyi ,inşaallah bu sefer Rabbim nasip eder , emeklerinin karşılığını verir rabbim, sağlıklı bebekler nasip eder her birimize
Bizim sorun sebepsiz infertilite diyorlar.bende sorun Yok eşimin sperm değerleri de iyi Ama bu tüp Bebek denememiz de eşimin morfolojisi %1 çıktı. Daha önceki tüp bebek denemelerimiz farklı merkezlerde olmuştu. Bu 4. Denememi şişli memoiralde deniyoruz yücel bey daha önce üst üste aynı durum olmuş deneyelim burda bakalım görmemiz lazım daha sonra konuşuruz demişti. Şuan embiryolarımız dondurulmuş bir haftaya kadar adet olunca tedaviye başlayacağız o zaman doktorumla konuşacam bakalım ne diyecek açıkçası merak ediyorum bende. Çünkü bize drlar diyorlar ki sorunu olanı bı şekilde çözüme ulaştırıp tedavide başarı sağlıyoruz ama sebebi belli olmayanı bilmeyince bu şekilde oluuyor gözü kara tedavi oluyoruz ezbere işte bize uygulanan. Genelde canım embiryolar kalite ise rahime yöneliyorlar, embiryo kalitesinde sorun varsa ya yumurtada ya spermin genetiğinde sıkıntı var diyorlar. Bide işte yumurta üçüncü güne kadar üçüncü günden sonra sperm taşıyor diyorlar. Bakalım şimdi drumuz ne diyecekMerhaba sizin problem belirlendi mi testler sonucunda? Benimde 5. Gün dondurulmuş embryolarım var. Korkuyorum açıkçası genetik test yapılmadı. Bir sene önce 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi ve hiç tutmadı. Sebep yok dedi doktor. Elbette rabbimden sebep fakat yine de bir sorun varsa bunu bilmiyoruz. Transfer öncesi genetik test olmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası...
TolGünaydıngünaydın keyifler nasıl bakalım güzel bir gün diliyorum hepinize
Teşekkürler peanutt. Bize kalitesini sorduğumda sekreter (novaart tüp bebek merkezi bu arada) 5. Gün blastokist en iyi kalite oluyor zaten aa ab diye birşey yok dedi. Ama 3. Gün embriyolar içinde çok iyi kalite demişlerdi. Keşke daha çok olsaydı en azından yarısını genetiğe yollayabilirdik. Ekim ayına bırakacağım sanırım kafamdaki soru işaretleri hiç gitmedi.Bizim sorun sebepsiz infertilite diyorlar.bende sorun Yok eşimin sperm değerleri de iyi Ama bu tüp Bebek denememiz de eşimin morfolojisi %1 çıktı. Daha önceki tüp bebek denemelerimiz farklı merkezlerde olmuştu. Bu 4. Denememi şişli memoiralde deniyoruz yücel bey daha önce üst üste aynı durum olmuş deneyelim burda bakalım görmemiz lazım daha sonra konuşuruz demişti. Şuan embiryolarımız dondurulmuş bir haftaya kadar adet olunca tedaviye başlayacağız o zaman doktorumla konuşacam bakalım ne diyecek açıkçası merak ediyorum bende. Çünkü bize drlar diyorlar ki sorunu olanı bı şekilde çözüme ulaştırıp tedavide başarı sağlıyoruz ama sebebi belli olmayanı bilmeyince bu şekilde oluuyor gözü kara tedavi oluyoruz ezbere işte bize uygulanan. Genelde canım embiryolar kalite ise rahime yöneliyorlar, embiryo kalitesinde sorun varsa ya yumurtada ya spermin genetiğinde sıkıntı var diyorlar. Bide işte yumurta üçüncü güne kadar üçüncü günden sonra sperm taşıyor diyorlar. Bakalım şimdi drumuz ne diyecek
Teşekkürler peanutt. Bize kalitesini sorduğumda sekreter (novaart tüp bebek merkezi bu arada) 5. Gün blastokist en iyi kalite oluyor zaten aa ab diye birşey yok dedi. Ama 3. Gün embriyolar içinde çok iyi kalite demişlerdi. Keşke daha çok olsaydı en azından yarısını genetiğe yollayabilirdik. Ekim ayına bırakacağım sanırım kafamdaki soru işaretleri hiç gitmedi.
Canım novaart da mı tedavi oluyorsunTeşekkürler peanutt. Bize kalitesini sorduğumda sekreter (novaart tüp bebek merkezi bu arada) 5. Gün blastokist en iyi kalite oluyor zaten aa ab diye birşey yok dedi. Ama 3. Gün embriyolar içinde çok iyi kalite demişlerdi. Keşke daha çok olsaydı en azından yarısını genetiğe yollayabilirdik. Ekim ayına bırakacağım sanırım kafamdaki soru işaretleri hiç gitmedi.
normalde adet olunmuyor diyorlar ama bende oldum 5 gün sonra adet oldum hatta lekeleme şeklinde devam etti adet bitiminde doktor normal dediLuctın depoy kullanan varmı kullandıktan kacgun sonra adet oldunuz
Merhaba , beni yanlış etiketlediniz herhalde arada kalabalık yapmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?