Ağustos 2020 transfer olacaklar

Allahim en kisa surede yuzunuzu guldursun canim
Peki bir sey daha soracagim 5.gun 1.kalite embriyo olustuysa bu genetigi bozuk degil anlamina mi geliyor? Yoksa 1.kalite bilse ciksa belki ki genetigi bozuk bilmiyoruz mu oluyor? Kafamda deli sorular
Canım benim cümlemizin yüzü gülsün inşallah İnanır mısın seni üzmek istemem ama benim tüm embriyolarım 5.gün de şuan hepsi blastokist görünüşte herşey mükemmel fakat genetiğe yollayınca nerden baksan 4 tane de bile 1 tane down sendromlu gelmiş önce ki ölen bebeklerimi nerden bileyim öyle olmadığını ?? Resmen deneye deneye acı çeke çeke öğreniyoruz ben yeni başlayanlara hep şunu diyorum aman baştan erkek kadın tüm tahlil genetik testleri yaptırın sonra üzülmeyin diyorum ayrıca bende pcosluyum o tüp bebek harici olmaz diyen doktor İnan sacmalamış kendim ovülasyon testi ilk denemeyle hamile kaldım normal yolla ama işte biz de büyük problem spermlerin dnasının bozuk olması.. yani pcoslunun normal olmaz diyen sacmalar pcosta şans çok üzülme sevin

İnsallah canim hayirlisi olsun artik inan ki bugun kendimi yedim bitirdim demek ki benim yuzumden olmuyormus bunca zaman diye
Ama sonra dusundum herseyi yasamak gerekiyormus bu sureclerden gecmek gerekiyormus demek ki. Allah daha buyuk sinavlar vermesin
Nasilsa zaten tup bebege karar vermistik. Bir sey degismedi benim icin. Umarim saglikli bebeklerimiz olur ve tutunurlar

Merhaba sizin problem belirlendi mi testler sonucunda? Benimde 5. Gün dondurulmuş embryolarım var. Korkuyorum açıkçası genetik test yapılmadı. Bir sene önce 3. Gün 2 tane embriyo transfer edildi ve hiç tutmadı. Sebep yok dedi doktor. Elbette rabbimden sebep fakat yine de bir sorun varsa bunu bilmiyoruz. Transfer öncesi genetik test olmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası...

Bizim sorun sebepsiz infertilite diyorlar.bende sorun Yok eşimin sperm değerleri de iyi Ama bu tüp Bebek denememiz de eşimin morfolojisi %1 çıktı. Daha önceki tüp bebek denemelerimiz farklı merkezlerde olmuştu. Bu 4. Denememi şişli memoiralde deniyoruz yücel bey daha önce üst üste aynı durum olmuş deneyelim burda bakalım görmemiz lazım daha sonra konuşuruz demişti. Şuan embiryolarımız dondurulmuş bir haftaya kadar adet olunca tedaviye başlayacağız o zaman doktorumla konuşacam bakalım ne diyecek açıkçası merak ediyorum bende. Çünkü bize drlar diyorlar ki sorunu olanı bı şekilde çözüme ulaştırıp tedavide başarı sağlıyoruz ama sebebi belli olmayanı bilmeyince bu şekilde oluuyor gözü kara tedavi oluyoruz ezbere işte bize uygulanan. Genelde canım embiryolar kalite ise rahime yöneliyorlar, embiryo kalitesinde sorun varsa ya yumurtada ya spermin genetiğinde sıkıntı var diyorlar. Bide işte yumurta üçüncü güne kadar üçüncü günden sonra sperm taşıyor diyorlar. Bakalım şimdi drumuz ne diyecek

Teşekkürler peanutt. Bize kalitesini sorduğumda sekreter (novaart tüp bebek merkezi bu arada) 5. Gün blastokist en iyi kalite oluyor zaten aa ab diye birşey yok dedi. Ama 3. Gün embriyolar içinde çok iyi kalite demişlerdi. Keşke daha çok olsaydı en azından yarısını genetiğe yollayabilirdik. Ekim ayına bırakacağım sanırım kafamdaki soru işaretleri hiç gitmedi.

Canım novaart da mı tedavi oluyorsun

Kızlar bende ağustos adetimle 3.denememi yapacağım. 5 adet dondurulmuş embriyom vardı.ilk 2 adet transfer ettirdim tuttu fakat 9 haftalıkken düştü.ikinci denemem tek embriyo transfer ettirdim hiç tutmadı. 2 adet embriyom var onları transfer ettircem.bende pgt ye göndermeyi düşündüm fakat doktorum bi burda gönderdik bozuk çıktı ama hastamız 2.kere gönderdi bu sefer aynı embriyo düzgün çıktı transfer ettik ve şimdi sağlıklı bir bebek oldu dedi. Bosuna pgt ye para vermeyin dedi güvenilirliği yokmuş. Bana transferden öncd prp yapalım istersen dedi bende bir umut kabul ettim. Ama artık düşüncem değişti kısmetimde evlat sahibi olmak varsa herşekilde olur diye düşünüp Allah a teslim oldum. Yapacak bişey yok umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…