Ağustos 2020 transfer olacaklar

Benım adet olunca gel dedı doktorum ama kucrınden sonra nezmaan olcam hıc bılmıyorum

Merhaba , beni yanlış etiketlediniz herhalde arada kalabalık yapmayayım

Allah’ım hepinizin kucağını yavrularınızla doldursun inşallah
Galiba beni mi etiketleyeceklerdi :) bende agustos da transfer bekleyenlerdenim de. Geçen ay e2 yukselikligi nedeniyle transfer olamamistim.
Lucrin depot igne oldum 16 temmuzda yasmin dogum kontrol hapi kullandım o da 23 temmuzda sondu adet olmayi bekliyorum.
Herkesin Allah yardimcisi olsun

Tüp bebek tedavisi iğneleri ilaçları kilo yaptığım sizde de. Çok değil öyle ama 1-2kg farkettirdi bende
Merhaba bende herhangi bir fark yaratmadi su an en cok korktuklarimin arasındaydı ama su an kilom ayni. Kişiden kişiye değişir tabi ama 1 2 kilo çok değil:))

Merhaba bende herhangi bir fark yaratmadi su an en cok korktuklarimin arasındaydı ama su an kilom ayni. Kişiden kişiye değişir tabi ama 1 2 kilo çok değil:))
Tatlım biz grubu
canım biz yeni sayfa açtık burada liste yapamadığımız için o sayfanın listesine düzelterek yazmıştım zaten seni

lucrin depottan 4 gün sonra adet oldum. Şuan transfer hazırlığındayım.
BendeÖnce doğum kontrol hapı kullandım ardından lucrin depot iğne vurundum ayın 22sinde. zannediyordum ki adet olmayacağım ama doğum kontrol hapım bitikten sonra adet oldum. Normal mi acaba bu

BendeÖnce doğum kontrol hapı kullandım ardından lucrin depot iğne vurundum ayın 22sinde. zannediyordum ki adet olmayacağım ama doğum kontrol hapım bitikten sonra adet oldum. Normal mi acaba bu
Bende ayni sizin gibi kadin doğum ilaci ve 16 temmuz da lucrin depot vuruldum kadin doğum ilaci bitince 3 icinde adet oldum. 2. Gün tahlil verdim dr gönderdim bana estoferm adli ilaci verdi. Bende inşallah transfer olacağım.
Sorunuza cevap olarak da Kadin doğum ilaci bittikten sonra adet olunur bu normaldir.

Evet bende önce doğum kontrol hapı kullandım. Hapın son gününde lucrin depot vuruldum. İğneden 4 gün sonra adet oldum normal yani canım. Şuan transfer hazırlığındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…