- 25 Temmuz 2020
- 3
- 2
- 1
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah sağlıkla kucagimiza alırız canim cümlemiz Allah buyukSlm kızlar bende ağustosta iki emriyo tranfer olacağım inşallah 2. Kalite 5. Gün embriyosu allah yardımcımız olsun insallah
Ben transfer için kullandım 1 kere ama nezaman adet olucagımı bılmıyorum ve sehırdısındayım oyuzden ögrenmek istiyorumnormalde adet olunmuyor diyorlar ama bende oldum 5 gün sonra adet oldum hatta lekeleme şeklinde devam etti adet bitiminde doktor normal dedi
anladım canim ama benim transferden 1 ay önce iğne oldum benBen transfer için kullandım 1 kere ama nezaman adet olucagımı bılmıyorum ve sehırdısındayım oyuzden ögrenmek istiyorum
Bende bu iğneyi oldum. Adet olmadım henüz bir de doğum kontrol hapı da kullanıyorum ekstra. Ağustos sonu yapılacak transferanladım canim ama benim transferden 1 ay önce iğne oldum ben
Galiba beni mi etiketleyeceklerdi :) bende agustos da transfer bekleyenlerdenim de. Geçen ay e2 yukselikligi nedeniyle transfer olamamistim.Merhaba , beni yanlış etiketlediniz herhalde arada kalabalık yapmayayım
Allah’ım hepinizin kucağını yavrularınızla doldursun inşallah
Merhaba bende herhangi bir fark yaratmadi su an en cok korktuklarimin arasındaydı ama su an kilom ayni. Kişiden kişiye değişir tabi ama 1 2 kilo çok değil:))Tüp bebek tedavisi iğneleri ilaçları kilo yaptığım sizde de. Çok değil öyle ama 1-2kg farkettirdi bende
Tatlım biz grubuMerhaba bende herhangi bir fark yaratmadi su an en cok korktuklarimin arasındaydı ama su an kilom ayni. Kişiden kişiye değişir tabi ama 1 2 kilo çok değil:))
canım biz yeni sayfa açtık burada liste yapamadığımız için o sayfanın listesine düzelterek yazmıştım zaten seniGaliba beni mi etiketleyeceklerdi :) bende agustos da transfer bekleyenlerdenim de. Geçen ay e2 yukselikligi nedeniyle transfer olamamistim.
Lucrin depot igne oldum 16 temmuzda yasmin dogum kontrol hapi kullandım o da 23 temmuzda sondu adet olmayi bekliyorum.
Herkesin Allah yardimcisi olsun
benimde ağustos basi olucak canim insallah sağlıkla kucagimiza alırız canimBende bu iğneyi oldum. Adet olmadım henüz bir de doğum kontrol hapı da kullanıyorum ekstra. Ağustos sonu yapılacak transfer
Bende oldu kuzum 39.800 le başladım 43 oldum birde gönişte kaldıTüp bebek tedavisi iğneleri ilaçları kilo yaptığım sizde de. Çok değil öyle ama 1-2kg farkettirdi bende
Off yaa en takıntılı olduğum şey kilo. Hamile kalınca önemli değil de hamilelik öncesi kilo almamalıyım.Bende oldu kuzum 39.800 le başladım 43 oldum birde gönişte kaldı
Kaç kilo ile başladın canımOff yaa en takıntılı olduğum şey kilo. Hamile kalınca önemli değil de hamilelik öncesi kilo almamalıyım.
52 ile başladım şimdi 53 üm. Ama daha 1 ay olduKaç kilo ile başladın canım
vermeside zor oluyor ama zaten doktorum kilo almamı istemişti biraz iyi oldu52 ile başladım şimdi 53 üm. Ama daha 1 ay oldu
Luctın depoy kullanan varmı kullandıktan kacgun sonra adet oldunuz
BendeÖnce doğum kontrol hapı kullandım ardından lucrin depot iğne vurundum ayın 22sinde. zannediyordum ki adet olmayacağım ama doğum kontrol hapım bitikten sonra adet oldum. Normal mi acaba bulucrin depottan 4 gün sonra adet oldum. Şuan transfer hazırlığındayım.
Bende ayni sizin gibi kadin doğum ilaci ve 16 temmuz da lucrin depot vuruldum kadin doğum ilaci bitince 3 icinde adet oldum. 2. Gün tahlil verdim dr gönderdim bana estoferm adli ilaci verdi. Bende inşallah transfer olacağım.BendeÖnce doğum kontrol hapı kullandım ardından lucrin depot iğne vurundum ayın 22sinde. zannediyordum ki adet olmayacağım ama doğum kontrol hapım bitikten sonra adet oldum. Normal mi acaba bu
BendeÖnce doğum kontrol hapı kullandım ardından lucrin depot iğne vurundum ayın 22sinde. zannediyordum ki adet olmayacağım ama doğum kontrol hapım bitikten sonra adet oldum. Normal mi acaba bu