- 29 Aralık 2019
- 473
- 667
- 53
- 36
Maşallah canım embiryoların demek atak yaptı kalitesini arttırmış çok sevindim senin adına. 3. Tüp denememi Bülent tıraş yaptı mikro çip tam size göre dedi ama embiryolarım yine orta kalite oldu aradan 5 yıl geçti bu sefer farklı merkezde tedavi olslim dedik Memoriali tercih ettik imsi tekniği, tesa, Co cültür , embiryoskop denendi embiryo kalitesi için yine aynı oldu orta kalite olarak anlamadım bu işiCanım bizim de ileri hız ve morfoloji sıkıntı biz dna hasarı baktırdık şükür yüzde 12 çıktı sıkıntı yok dedi doktor ben imsi yöntemini seçip ekstra para verdim bunun için 6000 kat daha büyütülüp bakılan bir sistem 3.gün e kadar beni aradılar 2.kalite dediler bugün transfer e gittim şok oldum çok iyi 3 tane embiryo var 2 sini verece 1 ini donduracaz dediler çok sevindim. 3gün yumurta 3 ten sonra sperm etkili diyorlardı ben ımsi tekniği ile oldu sanırım kaliteli diyorum olur olmaz bilmiyorum ama durum bu
Her yolu denemişsin canım rabbim inşallah ol der ve olur dualarım seninleMaşallah canım embiryoların demek atak yaptı kalitesini arttırmış çok sevindim senin adına. 3. Tüp denememi Bülent tıraş yaptı mikro çip tam size göre dedi ama embiryolarım yine orta kalite oldu aradan 5 yıl geçti bu sefer farklı merkezde tedavi olslim dedik Memoriali tercih ettik imsi tekniği, tesa, Co cültür , embiryoskop denendi embiryo kalitesi için yine aynı oldu orta kalite olarak anlamadım bu işiinşaallah bakalım sonu güzel olur bu sefer diye umut ediyorum. Transferin hayırlı olsun canım inşaallah sımsıkı tutunsun bebeğin bebeklerin
Amin canım evet biz elimizden geleni yaptık artık gerisi rabbimin takdirine kaldı inşaallah çıktığımız bu yolda hepimize sağlıklı bebekler nasip ederHer yolu denemişsin canım rabbim inşallah ol der ve olur dualarım seninle
Bu ay 30 oldum canim 28 yasindan beri deniyoruz esimde de hic bir sorun yokCanım eşinde sıkıntı var mı?sadece pco ysa nedeni bence normal yolla da olabilir bir de yaş önemli tabii kaç yaşındasın?
@Peanuttt bu şekilde sanırım canım @ şu sembolu ismin önüne koyunca oluyor bildiğim kadarıylaKızlar liste yapmaya çalışıyorum işim etiketlemeyi bilen var mı?
İnsallah kizlar moralim bozuldu cok niye blmiyorum ama esim de cok istiyor 2 yildir demek benim yuzumden olmuyormusHayırlısı ile başlarsın tüp bebeğe canım sıkma canını hiç boş yumurtan bol şansın olur
Biraz erken bir başlık oldu ama burada dursun istedim
Eline sağlık canım olmuş, ama sanırım topik sahibi olmadığın için başa sabitleyemiyorsun bu şekilde arada alıntı yaparak geride kalmamasını sağlarızKızlar oldu mu böyle bilmiyorum tarihler belli oldukça ekleme yaparız listede olmak istemeyen olursa silebiliriz
Kuzum ama bunu sayfayı açan kişi en başa ekleyebiliyor yoksa ben yaparım ama ata sayfalarda kaynar gider@Peanuttt 4. Tüp Bebek denemesi 4. Gün embiryosu
7 78kova
M Muallimezzz
Şu şekilde yapabilirsin canım
Evet topik sahibemizKuzum ama bunu sayfayı açan kişi en başa ekleyebiliyor yoksa ben yaparım ama ata sayfalarda kaynar gider
Tamam canım öyle yapalım @pissa gelince hep birlikte diğer topige geçelim listeyi sık kontrol edip bilgi girebilmek içinHerkes tamam derse pissa çok giremediği için burayı iptal edip yeni sayfa açabiliriz ama önce pissa dam cevap gelsin ayıp olmasın arkadaşımıza
Bugün oldum canım sağolasın :)
18 temmuz benim transfer canım :) eline sağlıkKızlar oldu mu böyle bilmiyorum tarihler belli oldukça ekleme yaparız listede olmak istemeyen olursa silebiliriz
Diğer topik açılınca etiket yapın beniTamam canım öyle yapalım @pissa gelince hep birlikte diğer topige geçelim listeyi sık kontrol edip bilgi girebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?