• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Evet bende önce doğum kontrol hapı kullandım. Hapın son gününde lucrin depot vuruldum. İğneden 4 gün sonra adet oldum normal yani canım. Şuan transfer hazırlığındayım.
Evet canim normal. Kontrolün ne zaman benim 8 ağustos da bakalim ne diyecek doktorum inşallah guzel haberler aliriz ikimiz de

Evet canim normal. Kontrolün ne zaman benim 8 ağustos da bakalim ne diyecek doktorum inşallah guzel haberler aliriz ikimiz de

Benimde 7 ağustos kontrolüm umarım güzel olur herşey canım. Bi sonraki hafta transfer olur diye düşünüyorum. Transfer için tarih verdiler mi sana.

Benimde 7 ağustos kontrolüm umarım güzel olur herşey canım. Bi sonraki hafta transfer olur diye düşünüyorum. Transfer için tarih verdiler mi sana.
Maalesef herhangi birsey denmedi, adim adim gidiyoruz duruma bakiyor ona göre bir sonraki adimi söylüyor doktor.
sanirim gittiğimiz de kontrole rahim kalınlığınaa bakacaklar uygunluğuna göre gün verecekler.
Bakalim çok heyacanliyim nasil olacak. İnşallah hayırlı haberler aliriz 🙏🙏🙏

Maalesef herhangi birsey denmedi, adim adim gidiyoruz duruma bakiyor ona göre bir sonraki adimi söylüyor doktor.
sanirim gittiğimiz de kontrole rahim kalınlığınaa bakacaklar uygunluğuna göre gün verecekler.
Bakalim çok heyacanliyim nasil olacak. İnşallah hayırlı haberler aliriz 🙏🙏🙏

Benimde öyle adım adım gidiyor canım. Daha önce taze transfer olmuştum. Bu sefer dondurulmuş o yüzden nasıl ilerlicek bende tam bilmiyorum bu defa. Sonu güzel olsunda 🙏🏻

Benimde öyle adım adım gidiyor canım. Daha önce taze transfer olmuştum. Bu sefer dondurulmuş o yüzden nasıl ilerlicek bende tam bilmiyorum bu defa. Sonu güzel olsunda 🙏🏻
Amin canim amin hayirlisiyla transfer olalim da gün saymaya baslayalim. Allah büyük birbirimize dua edelim. Yazariz durumlarimizi buradan.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun🙏

Hayır gecen ay embrıyom donduruldu Transfer olmadan once lucrın kullancaksın adet olcaksın dedı dr ama olmadım

Bence doktorunla yada hemşiresiyle bi görüş canım onlar daha doğru bilgi verir çünkü bende lucrinden sonra kısa sürede adet olunuyor diye biliyorum.

İğne yapmak zor mu ? Başkasına yaptırabiliyor muyuz ? Ben de bu ay başlayacağım hayırlısı ile inşallah sonuç pozitif olsun ben çok başındayım işin pek bir şey bilmiyorum. Bu başlık güzel olmuş. Allahım hepimize yardım etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺️

İğne yapmak zor mu ? Başkasına yaptırabiliyor muyuz ? Ben de bu ay başlayacağım hayırlısı ile inşallah sonuç pozitif olsun ben çok başındayım işin pek bir şey bilmiyorum. Bu başlık güzel olmuş. Allahım hepimize yardım etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah ♥️ Bende iğnelerimi ablama yaptırıyorum o konuda şanslıyım aynı sitede oturuyoruz kendim maalesef yapamıyorum ama kendi kendine iğne vuranlara çok imreniyorum maşallah 🙊😄💗

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah ♥ Bende iğnelerimi ablama yaptırıyorum o konuda şanslıyım aynı sitede oturuyoruz kendim maalesef yapamıyorum ama kendi kendine iğne vuranlara çok imreniyorum maşallah 🙊😄💗
Bende başkasına yaptıramam kesinlikle yani sağlık çalışanları dışında birine yaptıramam. canımı acıtırlar diye düşünürüm yavaş yavaş yapıyorum hiç hissetmiyorum bile😄

İğne yapmak zor mu ? Başkasına yaptırabiliyor muyuz ? Ben de bu ay başlayacağım hayırlısı ile inşallah sonuç pozitif olsun ben çok başındayım işin pek bir şey bilmiyorum. Bu başlık güzel olmuş. Allahım hepimize yardım etsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺

Bana göre hiç zor değil tabi ilk başta biraz acemilik oluyor ama alışıyor insan 2 denememde hep kendim yaptım. İstersen başkasıda yapabilir arkadaşımın hep eşi yapmıştı. Bol şans şimdiden. Sende takıldığın her konuda sorabilirsin canım ☺️

Merhaba arkadaşlar
Tüp bebek için doktor adetin çoğalınca gel dedi normalde 2. günü yazıyor nezman gitmemiz lazım çok mu yoğun olması lazım şimdiden tşk.
2. Günü gel demişti bana. Hatta ilk günüm leke şeklinde başladı o günü saymadık reglim Tam olarak başladıktan sonra 2. Günü gittim

Merhabalar, ben de bugün gonal f iğnesine başladım tüp bebek yaptıracağız inşallah ama süreç hakkında herhangi bir bilgim yok doktorum sadece 7 ağustos da gel dedi. Bundan sonraki aşamalar nelerdir acaba tecrübelerinizden aktarırsanız çok mutlu olurum. ☺️

Back