• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kızlar 3. Güne gelen embriyo en az kaça bölünmüş olması gerekiyor sağlıklı devam edebilmesi için

Canım embiryolarının kalitesi nasıl peki? benim eşimin de morfolojisi yüzde 3 tü, tüp Bebek opu zamanı yüzde 1 çıktı morfoloji, embiryo kalitesini etkiliyor diyorlar ve bide dna hasarı etkiliyormuş tüp Bebekte morfolojinin pek önemi yok diyorlar ama anlamadım 4 seferdir hep orta kalite embiryomuz oluyor
Canım 7 tane beşinci güne geldi bir tane transfer edildi 4 ba idi bana kalite ile ilgili hiçbir şey söylenmedi her gün arayıp kaçıncı güne geldiğini söylediler sadece

Canım embiryolarının kalitesi nasıl peki? benim eşimin de morfolojisi yüzde 3 tü, tüp Bebek opu zamanı yüzde 1 çıktı morfoloji, embiryo kalitesini etkiliyor diyorlar ve bide dna hasarı etkiliyormuş tüp Bebekte morfolojinin pek önemi yok diyorlar ama anlamadım 4 seferdir hep orta kalite embiryomuz oluyor
Canım bizim de ileri hız ve morfoloji sıkıntı biz dna hasarı baktırdık şükür yüzde 12 çıktı sıkıntı yok dedi doktor ben imsi yöntemini seçip ekstra para verdim bunun için 6000 kat daha büyütülüp bakılan bir sistem 3.gün e kadar beni aradılar 2.kalite dediler bugün transfer e gittim şok oldum çok iyi 3 tane embiryo var 2 sini verece 1 ini donduracaz dediler çok sevindim. 3gün yumurta 3 ten sonra sperm etkili diyorlardı ben ımsi tekniği ile oldu sanırım kaliteli diyorum olur olmaz bilmiyorum ama durum bu

Ah keşke anlasalardı kuzum ben bilsem baştan embriyo elde edildiği an gönderirdim embriyoları genetiğine 😔🤦🏽‍♀️ İnanılmaz günler yaşadım ben kendim araştıra araştıra sperm fish testi denen şeyi zorla yaptırttım eşime Orda olay cıktı zaten..meğersem Trizomi 21 yani down sendromu geni yüksek cıktı sperm dnasında.. 🤦🏽‍♀️ üstüne kilolusun dendi gittim tüp mide ameliyatı bile oldum 52 kilo verdim sırf evladım olsun diye.. bu yola 24 yaşında başladım şuan 29 olacağım 1 ay sonra ama bana sorarsan ruhum 45i geçti yoruldum sabrediyorum ama sabrın da sabrı tükeniyor sanki.. 😔😔
Allahim en kisa surede yuzunuzu guldursun canim:(
Peki bir sey daha soracagim 5.gun 1.kalite embriyo olustuysa bu genetigi bozuk degil anlamina mi geliyor? Yoksa 1.kalite bilse ciksa belki ki genetigi bozuk bilmiyoruz mu oluyor? Kafamda deli sorular😢

Kizlar simdi muayeneden ciktim. Farkli bir tup bebek doktoruna geldim. Kadin bana sen pko’lusun sana bunu daha onceki doktorlar nasil soylemedi dedi. Bir suru yumurtan var dedi. Ben anlamadim bu isi ne proflara ne doktorlara gittim kimse boyle bir sey demedi evet her zaman cok fazla yumurtam oluyordu en dusuk doz ilaclarda bile 13-15 tane yumurtam olusuyordu
Kafayi yicem ya bana gynositol verdi adetin 2.gunu gel tup bebege baslayalim dedi
Pko’lar tup bebekle hamile kalir mi ki😢😢😢

Bu arada subat ayinda da bu kadina muayene olmustum interntte gorup bana yine ayni seyleri soylemisti senin tup bebek harici cocugun olmaz dedi
Doktor aynur ersahin medical park goztepe
Bu mu dogru diyor onceki doktorlar mi bilemedim
Ama her turlu tup bebek yaptiracaktik zaten

Kizlar simdi muayeneden ciktim. Farkli bir tup bebek doktoruna geldim. Kadin bana sen pko’lusun sana bunu daha onceki doktorlar nasil soylemedi dedi. Bir suru yumurtan var dedi. Ben anlamadim bu isi ne proflara ne doktorlara gittim kimse boyle bir sey demedi evet her zaman cok fazla yumurtam oluyordu en dusuk doz ilaclarda bile 13-15 tane yumurtam olusuyordu
Kafayi yicem ya bana gynositol verdi adetin 2.gunu gel tup bebege baslayalim dedi
Pko’lar tup bebekle hamile kalir mi ki😢😢😢
Pco tüp bebekte en şanslı kesim diyebilirim canım. Çok yumurta ile inşallah kaliteli olur şansın inşallah yüksek

Bu arada subat ayinda da bu kadina muayene olmustum interntte gorup bana yine ayni seyleri soylemisti senin tup bebek harici cocugun olmaz dedi
Doktor aynur ersahin medical park goztepe
Bu mu dogru diyor onceki doktorlar mi bilemedim
Ama her turlu tup bebek yaptiracaktik zaten
Pco da tüp bebek harici olmaz demek çok saçma pco da birden fazla yumurta oluşur yeterli olgunluğa gelmesi biraz uzun zaman alır adet düzensizliği yapar genelde ovu testi ile takip edilip veya yumurta takibi ile gün yakalanabşlir. Benim çevremde birçok pco var normal yolla kalan

Pco da tüp bebek harici olmaz demek çok saçma pco da birden fazla yumurta oluşur yeterli olgunluğa gelmesi biraz uzun zaman alır adet düzensizliği yapar genelde ovu testi ile takip edilip veya yumurta takibi ile gün yakalanabşlir. Benim çevremde birçok pco var normal yolla kalan
Ben yaptirdigim isleri soyledim 2 yildir 5 kez klomen 2 asilama hep negatifti dedim tam olmaz demedi de cok zor normal yolla beklersin ne kadar bekleyecegini bilemem dedi

Canım 7 tane beşinci güne geldi bir tane transfer edildi 4 ba idi bana kalite ile ilgili hiçbir şey söylenmedi her gün arayıp kaçıncı güne geldiğini söylediler sadece
Maşallah canım demek morfoloji vs pek bı önemi yok yani kalitede 5. Güne 7 tane embiryon gelmiş. İnşaallah sımsıkı tutunur bebeğin sana 🤲🤗

Maşallah canım demek morfoloji vs pek bı önemi yok yani kalitede 5. Güne 7 tane embiryon gelmiş. İnşaallah sımsıkı tutunur bebeğin sana 🤲🤗
[/QUOTE]
Amin canım ama ne kadar kaliteliler bilmiyorum

Kızlar liste yapmaya çalışıyorum işim etiketlemeyi bilen var mı?

Ben yaptirdigim isleri soyledim 2 yildir 5 kez klomen 2 asilama hep negatifti dedim tam olmaz demedi de cok zor normal yolla beklersin ne kadar bekleyecegini bilemem dedi
Canım eşinde sıkıntı var mı?sadece pco ysa nedeni bence normal yolla da olabilir bir de yaş önemli tabii kaç yaşındasın?

Back