Hiç belli olmuyor aslında canım benim bir Kızım var Rabbim uzun ömürler versin o ikinci aşılamada tuttu mesela yaşım olmasaydı denerdim aşılama aslındaİnsallahh ben bu doktora asilamadan once de gitmistim bana asilama bosuna zaman kaybi gel direkt tup bebek yapalim demisti ben de bu paragoz asilama kesin tutar diye gidip 2 kez asilama yaptirdimbosuna yaptirmisim gercekten de
Gelecegi varsa geliyorlar ne guzel Allah bagislasin kiziniHiç belli olmuyor aslında canım benim bir Kızım var Rabbim uzun ömürler versin o ikinci aşılamada tuttu mesela yaşım olmasaydı denerdim aşılama aslında
Belli olmaz ya nasip buYapmadım düşük bir ihtimal canım çünkü histeroskopi olduğum için on beş gün yasaktı sonra da ailemin yanındaydık yani o dönemi atlattık sanırım
Masallah darisi basimiza insallahBenim bebişte 4 agustos 2017 transferi idi.6 nisanda sezeryan ile doğdu minik kızım
Benim de bir kızım var canım 2016 temmuzda tüp bebek yaptırmıştım bakalım bu nasip olacak mıHiç belli olmuyor aslında canım benim bir Kızım var Rabbim uzun ömürler versin o ikinci aşılamada tuttu mesela yaşım olmasaydı denerdim aşılama aslında
Sağol canım Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin benim kuzuya da bir hayırlı bir kardeş nasip etsinGelecegi varsa geliyorlar ne guzel Allah bagislasin kizini☺
İkimizin de kızı hayırlısı ile abla olurlar inşallahhhBenim de bir kızım var canım 2016 temmuzda tüp bebek yaptırmıştım bakalım bu nasip olacak mı
Allah bağışlasın darısı başımızaBenim bebişte 4 agustos 2017 transferi idi.6 nisanda sezeryan ile doğdu minik kızım
Aminn aminnn insallahhSağol canım Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin benim kuzuya da bir hayırlı bir kardeş nasip etsin
Birkaç gün daha bekleyeyim bakalım olmazsa yaparım test adet olcak gibi sancım var ama gelen giden yokBelli olmaz ya nasip bu
İnşAllah canım bu arada ben de öğretmenimİkimizin de kızı hayırlısı ile abla olurlar inşallahhh
Yaaa forumda ne çok öğretmen var senin branş ne?Benimki YürkçeİnşAllah canım bu arada ben de öğretmenim
Bu kadar olur TürkçeYaaa forumda ne çok öğretmen var senin branş ne?Benimki Yürkçe
Mersin canımNerdesin ben İstanbul Sarıyer
Tamam bundan sonra zümre toplantısı falan yaparızNerdesin ben İstanbul Sarıyer
Aynen canım bu gidişleBundan sonra zümre toplantısı yaparız
12 yaşında biz biraz geç kaldık aslında kızımı yalnız büyüttüğümüz için çok zorlandık eşim bir daha tedavi istemedi kendiliğinden olursa olur dedi ama kızım abla olma fikrinden hiç vazgeçmedi geçen Ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım maalesef 9. Haftada kalbi duyulmadı ve kürtaj oldum Kızım çok ağladı yas tuttu resmen o gün ona söz verdim abla olması için elimden geleni yapacağıma ilk denemem kimyasal oldu maalesef şimdi ikinciyi deneyeceğiz kısmetse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimizeAynen canım bu gidişlekızın kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?