Ağustos 2020 transfer olacaklar

İnsallahh ben bu doktora asilamadan once de gitmistim bana asilama bosuna zaman kaybi gel direkt tup bebek yapalim demisti ben de bu paragoz asilama kesin tutar diye gidip 2 kez asilama yaptirdim bosuna yaptirmisim gercekten de
Hiç belli olmuyor aslında canım benim bir Kızım var Rabbim uzun ömürler versin o ikinci aşılamada tuttu mesela yaşım olmasaydı denerdim aşılama aslında

Aynen canım bu gidişle kızın kaç yaşında
12 yaşında biz biraz geç kaldık aslında kızımı yalnız büyüttüğümüz için çok zorlandık eşim bir daha tedavi istemedi kendiliğinden olursa olur dedi ama kızım abla olma fikrinden hiç vazgeçmedi geçen Ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım maalesef 9. Haftada kalbi duyulmadı ve kürtaj oldum Kızım çok ağladı yas tuttu resmen o gün ona söz verdim abla olması için elimden geleni yapacağıma ilk denemem kimyasal oldu maalesef şimdi ikinciyi deneyeceğiz kısmetse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…