Ağustos 2020 transfer olacaklar

Rabbim çok aratmadan verir inşallah canım

Aynı stres bende de var. Mayıs ayında başladık okullar açılmadan transfer sürecini ilk 1 ayı vs geçirelim diye ama düşündüğümüzden uzun sürüyormuş süreç.

Aynı stres bende de var. Mayıs ayında başladık okullar açılmadan transfer sürecini ilk 1 ayı vs geçirelim diye ama düşündüğümüzden uzun sürüyormuş süreç.
Evet canım maleseff sözde benim Nisan’da olacaktı okullar açılana kadar 4 aylık falan olacaktı biz boşa planlar yapıyoruz vakti zamanı gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef...

Evet canım maleseff sözde benim Nisan’da olacaktı okullar açılana kadar 4 aylık falan olacaktı biz boşa planlar yapıyoruz vakti zamanı gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef...
Aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel haberler alırız yaz bitmeden

Bu arada gerçekten yazıyor mu raporda tüp bebek merkezi ya Şu ana kadar aldığımız faturalarda felan hastanenin ismi yazıyor sadece ama.

Bu arada gerçekten yazıyor mu raporda tüp bebek merkezi ya Şu ana kadar aldığımız faturalarda felan hastanenin ismi yazıyor sadece ama.
Kuzum seninki hastaneyse yazmaz ama benimki İstanbul tüpbebek merkezi başka ne yazabilir ki bilemedim sadece doktorun adı mi yazar yoksa

Bende transfer hazırlıklarına başlamak için regl olmayı bekliyorum. 2 gün geçti.başlayabilirsem bayramdan sonra transfer var.öncesinde vajen ağrım olurdu 3-4gün önceden olmadı ya da izndeydim farkletmedim.gögüs ağrımda yok. Sadece bağırsaklarım hızlı çalışıyorNormalde düzenli regl olurum ama heyecan yaptımya olmuyor

Son düzenleme:
Canım eğer fırsat bulursam sağlık ocağındaki doktordan rica ederim yoksa rapordan anlaşılacak ve bitmeyen sorular başlayacak
Canim acil doktoru 3 gune kadar felan yazabiliyo..saglik ocagindan al..yada kendi doktorun baska bisey belirtsin raporda hani agri felan ..vs..oraya transfer yazmasada olur diye dusunuyorum..kendi doktorunun..

Canim acil doktoru 3 gune kadar felan yazabiliyo..saglik ocagindan al..yada kendi doktorun baska bisey belirtsin raporda hani agri felan ..vs..oraya transfer yazmasada olur diye dusunuyorum..kendi doktorunun..
Bakalım canım hayırlısı ile o aşamaya gelelim de bulunur inşallahhh bir çare

Kızlar benimde bugun 3.günüm 8 tanesi devam ediyor dedi embriyolog 5 tanesi iyi kalitedeymiş diğer üçünün hızı biraz yavaş gözleniyor ama şimdilik iyi gidiyoruz d
Canım inşallah güzel haberler alırsın ilk başta böyle gözümüze az geliyor ama en az iki yada üç tanesi 5inci güne kalır inşallah içini ferah tut

Maşallah maşallah ne güzel sana hayırlı evlat olsunlar inşallahhh

Kızlar ben de 21 inde transfer hazırlığı için kontrole gitcem.Geçici menopoz sürecindeyim, havuz yöntemi yapıldı iki kez yumurta toplandı toplamda 4 embriyom var dondurulmuş.Muhtemelen ağustosda transferim olacak.

bende geçici menopozdayım canim ama adet oldum sende öyle bir sey oldu mu

bende geçici menopozdayım canim ama adet oldum sende öyle bir sey oldu mu
Merhaba canım ben haziran ve temmuzda lucrin depot vurdum, ilk lucrinle birlikte desolett de kullanmaya başladım yumurta toplamadan kaynaklı folikül kistlerim varmış onlar da gitsin diye(normalde de çikolata kisti hastasıyım) desoletin etkisi ile adet olacaksın demişti doktorum.Adet olup ikinciyi de 1 temmuzda vurdum normalde lucrinle adet olunmuyor ama olanlar var diye de duymuştum.

Kızlar rahim dinlendirme sürecinde ilişkide korunmak gerekir mi sizce ? Kimisi prezervatifle korunmak gerekir enfeksiyonal riske karşı falan dedi ama doktorum bişey demedi yine de size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…