- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Rabbim çok aratmadan verir inşallah canım12 yaşında biz biraz geç kaldık aslında kızımı yalnız büyüttüğümüz için çok zorlandık eşim bir daha tedavi istemedi kendiliğinden olursa olur dedi ama kızım abla olma fikrinden hiç vazgeçmedi geçen Ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım maalesef 9. Haftada kalbi duyulmadı ve kürtaj oldum Kızım çok ağladı yas tuttu resmen o gün ona söz verdim abla olması için elimden geleni yapacağıma ilk denemem kimyasal oldu maalesef şimdi ikinciyi deneyeceğiz kısmetse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize
Amin isteyen dileyen emek veren herkese nasip etsin canımRabbim çok aratmadan verir inşallah canım
insallah canim bir an önce insallahHayırlısı ile gelse o günler inşallahhh
İnsallah hamilesindirBirkaç gün daha bekleyeyim bakalım olmazsa yaparım test adet olcak gibi sancım var ama gelen giden yok
Aynı stres bende de var. Mayıs ayında başladık okullar açılmadan transfer sürecini ilk 1 ayı vs geçirelim diye ama düşündüğümüzden uzun sürüyormuş süreç.Ben bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla
Evet canım maleseff sözde benim Nisan’da olacaktı okullar açılana kadar 4 aylık falan olacaktı biz boşa planlar yapıyoruz vakti zamanı gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef...Aynı stres bende de var. Mayıs ayında başladık okullar açılmadan transfer sürecini ilk 1 ayı vs geçirelim diye ama düşündüğümüzden uzun sürüyormuş süreç.
Aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel haberler alırız yaz bitmedenEvet canım maleseff sözde benim Nisan’da olacaktı okullar açılana kadar 4 aylık falan olacaktı biz boşa planlar yapıyoruz vakti zamanı gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef...
Bu arada gerçekten yazıyor mu raporda tüp bebek merkezi yaEvet canım maleseff sözde benim Nisan’da olacaktı okullar açılana kadar 4 aylık falan olacaktı biz boşa planlar yapıyoruz vakti zamanı gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor maalesef...
Kuzum seninki hastaneyse yazmaz ama benimki İstanbul tüpbebek merkezi başka ne yazabilir ki bilemedim sadece doktorun adı mi yazar yoksaBu arada gerçekten yazıyor mu raporda tüp bebek merkezi yaŞu ana kadar aldığımız faturalarda felan hastanenin ismi yazıyor sadece ama.
Aa sende merkezin adı olduğu için yazar tabi canım.Kuzum seninki hastaneyse yazmaz ama benimki İstanbul tüpbebek merkezi başka ne yazabilir ki bilemedim sadece doktorun adı mi yazar yoksa
Canim acil doktoru 3 gune kadar felan yazabiliyo..saglik ocagindan al..yada kendi doktorun baska bisey belirtsin raporda hani agri felan ..vs..oraya transfer yazmasada olur diye dusunuyorum..kendi doktorunun..Canım eğer fırsat bulursam sağlık ocağındaki doktordan rica ederim yoksa rapordan anlaşılacak ve bitmeyen sorular başlayacak
Bakalım canım hayırlısı ile o aşamaya gelelim de bulunur inşallahhh bir çareCanim acil doktoru 3 gune kadar felan yazabiliyo..saglik ocagindan al..yada kendi doktorun baska bisey belirtsin raporda hani agri felan ..vs..oraya transfer yazmasada olur diye dusunuyorum..kendi doktorunun..
Canım inşallah güzel haberler alırsın ilk başta böyle gözümüze az geliyor ama en az iki yada üç tanesi 5inci güne kalır inşallah içini ferah tutKızlar günaydın şimdi hastaneden aradılar 17 yumurta dan 8 tanesi döllenmiş yani 8 tane yaşayan embriyonuz var dedi umarım 5. Güne kadar gelebilirlerçok korkuyorum günler geçmek bilmez artık sayı nasıl sizce ?
Maşallah maşallah ne güzel sana hayırlı evlat olsunlar inşallahhhKızlar benimde bugun 3.günüm 8 tanesi devam ediyor dedi embriyolog 5 tanesi iyi kalitedeymiş diğer üçünün hızı biraz yavaş gözleniyor ama şimdilik iyi gidiyoruz d
Canım inşallah güzel haberler alırsın ilk başta böyle gözümüze az geliyor ama en az iki yada üç tanesi 5inci güne kalır inşallah içini ferah tut
bende geçici menopozdayım canim ama adet oldum sende öyle bir sey oldu muKızlar ben de 21 inde transfer hazırlığı için kontrole gitcem.Geçici menopoz sürecindeyim, havuz yöntemi yapıldı iki kez yumurta toplandı toplamda 4 embriyom var dondurulmuş.Muhtemelen ağustosda transferim olacak.
Merhaba canım ben haziran ve temmuzda lucrin depot vurdum, ilk lucrinle birlikte desolett de kullanmaya başladım yumurta toplamadan kaynaklı folikül kistlerim varmış onlar da gitsin diye(normalde de çikolata kisti hastasıyım) desoletin etkisi ile adet olacaksın demişti doktorum.Adet olup ikinciyi de 1 temmuzda vurdum normalde lucrinle adet olunmuyor ama olanlar var diye de duymuştum.bende geçici menopozdayım canim ama adet oldum sende öyle bir sey oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?