Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kızlar bizim sayfa gerilere düşmüş öne gelsin diye yazdımkeyifler nasıl bakalım?

Ben bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla

stres olursan daha çok gecikir canim stres yapma

Raporu saglik ocagindan falan alsaniz ya da doktordan rica edin acil doktoru grip falan diye rapor yazsin

Sağlık ocağından al canım aynı gün işlem görüp

Okullar belki açılmaz canım belli olmaz

Raporu saglik ocagindan falan alsaniz ya da doktordan rica edin acil doktoru grip falan diye rapor yazsin
Canım eğer fırsat bulursam sağlık ocağındaki doktordan rica ederim yoksa rapordan anlaşılacak ve bitmeyen sorular başlayacak

Okullar belki açılmaz canım belli olmaz
Evet o da bir ihtimal hayırlısı işe inşallahhh bir an önce regl olurum .Bu arada bu ne yamam çelişki tedaviden önce regl olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…