• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Merhaba canım ben haziran ve temmuzda lucrin depot vurdum, ilk lucrinle birlikte desolett de kullanmaya başladım yumurta toplamadan kaynaklı folikül kistlerim varmış onlar da gitsin diye(normalde de çikolata kisti hastasıyım) desoletin etkisi ile adet olacaksın demişti doktorum.Adet olup ikinciyi de 1 temmuzda vurdum normalde lucrinle adet olunmuyor ama olanlar var diye de duymuştum.
bende şaşırdım canim benim ilk ıkisinde öyle birşey yapmamıştı doktorum ama bu kez benim doktor istifa etmiş aynı merkez farklı doktor ilgileniyor benimle ondan galiba farklı işlem yapiliyor

Kızlar rahim dinlendirme sürecinde ilişkide korunmak gerekir mi sizce ? Kimisi prezervatifle korunmak gerekir enfeksiyonal riske karşı falan dedi ama 🤔 doktorum bişey demedi yine de size sormak istedim
Bana da bir şey demedi. Korunmadık. Enfeksiyon riski olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar bende biraz önce regl oldum ve yarın doktoruma randevuyu hemen aldım sabah 10:30 da başlıyorum yine o tatlı heyecan gelip çattı (bu 3.denemem olacak tüp bebek olarak ) 🙏🏼🥳 büyük ihtimalle transferim ağustosun ilk günlerinden birinde olacak Allah cümlemizin kucağını doldursun inşallah doğru zaman da ♥️♥️♥️🤲🏼

Merhaba kızlar bende biraz önce regl oldum ve yarın doktoruma randevuyu hemen aldım sabah 10:30 da başlıyorum yine o tatlı heyecan gelip çattı (bu 3.denemem olacak tüp bebek olarak ) 🙏🏼🥳 büyük ihtimalle transferim ağustosun ilk günlerinden birinde olacak Allah cümlemizin kucağını doldursun inşallah doğru zaman da ♥♥♥🤲🏼
amin canim hakkımızda hayırlısı benimde 3 ilk 2 side tuttu ama düştü senin nasıl oldu

Merhaba kızlar bende biraz önce regl oldum ve yarın doktoruma randevuyu hemen aldım sabah 10:30 da başlıyorum yine o tatlı heyecan gelip çattı (bu 3.denemem olacak tüp bebek olarak ) 🙏🏼🥳 büyük ihtimalle transferim ağustosun ilk günlerinden birinde olacak Allah cümlemizin kucağını doldursun inşallah doğru zaman da ♥♥♥🤲🏼
Hayırlı olsun inşaallah tedavin , Amin bebek isteyen cümlemizin kucaklarını doldursun inşaallah 🤲 benimde bu 4. Denemem ilk defa dondurulmuş embriyo transferi olacak bı aksilik olmazsa eğer Ağustos ayının ilk haftası gibi tranferim olur.

Merhabalar benim de 2. transferim olacaktı adet olunca ama 21. Gün lucrin kullandıktan sonra adet olamadım. 6 gün gecikti transfer de sarsacak diye endişeleniyorum. Lucrin kullanıp adet olmadan doktor tedaviye başlar mı acaba?

Merhabalar benim de 2. transferim olacaktı adet olunca ama 21. Gün lucrin kullandıktan sonra adet olamadım. 6 gün gecikti transfer de sarsacak diye endişeleniyorum. Lucrin kullanıp adet olmadan doktor tedaviye başlar mı acaba?
Evet lucrinle adet olmuyorsun normalde.Bana doktorum lucrinle adet olmıcaksın artık demişti ama sende adet olduktan sonra başlayacaksa adet söktürücü verebilir.Lucrin geciktiriyor adeti, olduğun adet de suni bir adet oluyor.Ben de tam anlayamadım adet olmam gerekli mi değilmi.Bende ikinci lucrinimi vurdum 21. gün kontrole gitcem transfer hazırlığı için.

Evet lucrinle adet olmuyorsun normalde.Bana doktorum lucrinle adet olmıcaksın artık demişti ama sende adet olduktan sonra başlayacaksa adet söktürücü verebilir.Lucrin geciktiriyor adeti, olduğun adet de suni bir adet oluyor.Ben de tam anlayamadım adet olmam gerekli mi değilmi.Bende ikinci lucrinimi vurdum 21. gün kontrole gitcem transfer hazırlığı için.
Sana da kolaylıklar diliyorum bana tek doz lucrin veriyor transfer öncesi. İlk transferde de lucrinden sonra bir kaç gün gecikme olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti. Umarım her şey yolunda ve zamanında gerçekleşir hepimiz için 😊

Sana da kolaylıklar diliyorum bana tek doz lucrin veriyor transfer öncesi. İlk transferde de lucrinden sonra bir kaç gün gecikme olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti. Umarım her şey yolunda ve zamanında gerçekleşir hepimiz için 😊
Amin inşallah.Allah hayallerimizdekini hepimize nasip eder inşallah🙏🏻

Kaliteli yumoş lar olsun kuzum inşallah

amin canim hakkımızda hayırlısı benimde 3 ilk 2 side tuttu ama düştü senin nasıl oldu
Maalesef aynı şekilde yaşadım canım benim ilk oğlumu 16.haftada ölü doğum şeklinde gerçekleştirdim 😔 2.denemede de 9.haftasında yine kalbi durması sonucu kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım sonra aradan 6 ay sonra normal yolla hamile kaldım fakat o da 12.haftasında yine kalbi durdu ve doktorumun da yönlendirmesiyle evde kendim 7 gün içinde düşük yaptım anlayacağın bir türlü nasip olmadı hepimiz bir imtihan dünyasındayız 😔🤲🏼

Maalesef aynı şekilde yaşadım canım benim ilk oğlumu 16.haftada ölü doğum şeklinde gerçekleştirdim 😔 2.denemede de 9.haftasında yine kalbi durması sonucu kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım sonra aradan 6 ay sonra normal yolla hamile kaldım fakat o da 12.haftasında yine kalbi durdu ve doktorumun da yönlendirmesiyle evde kendim 7 gün içinde düşük yaptım anlayacağın bir türlü nasip olmadı hepimiz bir imtihan dünyasındayız 😔🤲🏼
oyyy oyy sizinki daha zor benim 5.5 haftada yoğun kanamayla gidiyo ilkinde yine yoğun kanama oldu durdurduk ama kalbi atmadı güç 9.5 haftada kürtaj oldum malesef

Hayırlı olsun inşaallah tedavin , Amin bebek isteyen cümlemizin kucaklarını doldursun inşaallah 🤲 benimde bu 4. Denemem ilk defa dondurulmuş embriyo transferi olacak bı aksilik olmazsa eğer Ağustos ayının ilk haftası gibi tranferim olur.
İnşallah herşey çok ama çok güzel olur canım benim ♥️ Benim bügüne kadar hep dondurulmuş embriyo transferiyle oldu gebelik vaadettigini her defasında söylüyorlar inşallah o güzel haberi alacaksın ♥️🙏 benim de 3 yıldır bebişlerim donmuş şekilde duruyor her sene içinden bir şanslıyı cekiyoruz😂 😅 denemedigimiz yol kalmadı şimdi de ngs işlemi diye birşey var çok tuzlu embriyo başı 325 Euro 🤦🏽‍♀️ artık bu kadar kayıptan sonra onun incelenmesine karar verdik doktorumuzla birlikte
4 embriyodan 3ü normal 1si hasta geldi (down sendromlu ) bakalım bu transfer de sağlıkla kucağımıza alabilecek miyiz 🤲🏼🥺 ah ah bizim yollarımızı sarp yokuşlar sarmış kim bilir ne zaman düze çıkacağız.. 🤲🏼😔♥️

oyyy oyy sizinki daha zor benim 5.5 haftada yoğun kanamayla gidiyo ilkinde yine yoğun kanama oldu durdurduk ama kalbi atmadı güç 9.5 haftada kürtaj oldum malesef
Ah senin ki zor olmaz mı için de bir canı kaybettin ha 5-6 hafta ha 20 hafta Allahım bir daha yaşatmasın Kötü bir rüyaymış gibi gelsin geçsin 🙏🏼😔♥️♥️

Kaliteli yumoş lar olsun kuzum inşallah
Ah ah o yumoşları toplatalı benim 3 sene oldu hepsi 5.gün Blast olarak donmuş şekilde uyuyorlar teyzesi içlerinden seçe seçe bu gidişle bitecekler 😂🤦🏽‍♀️♥️ Hangileri şanslı olup doğacaklar öyle kaderin karşısında ellerimizi bağlayıp bekliyoruz o mutluluğu bizler de tadacak mıyız umutvari olmak istiyorum ama hep bir acaba var işte.. 😔😔🙏🏼

Back