Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem de hergün arıyorlarEmbriyologlar her gun arayip durumla ilgili bilgi mi veriyorlar?
stres heyecanla bekliyoruz transferimiziKızlar bizim sayfa gerilere düşmüş öne gelsin diye yazdımkeyifler nasıl bakalım?
stres olursan daha çok gecikir canim stres yapmaBen bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla
Raporu saglik ocagindan falan alsaniz ya da doktordan rica edin acil doktoru grip falan diye rapor yazsinBen bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla
Ben simdilik sizlerin sureclerini izliyorum Benim bir sonraki adetime daha cok var. Ama cumartesi doktora randevum var bakalim ne diyecekKızlar bizim sayfa gerilere düşmüş öne gelsin diye yazdımkeyifler nasıl bakalım?
Hayırlısı ile gelse o günler inşallahhhstres heyecanla bekliyoruz transferimizi
Sağlık ocağından al canım aynı gün işlem görüpBen bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla
Okullar belki açılmaz canım belli olmazBen bu arada regl olmadım 32 gün oldu canım çok sıkıldı öbür ay da gecikecek tedavim geç başlayacak diye okullar açılmadan transfer olabilseydim keşke izin almam sıkıntı olur. Bir de kimseye söylemedim transfer günü rapor almam gerekecek ve raporda tüpbebek merkezi yazacak ve herkes öğrenecekstres oldum valla
Canım eğer fırsat bulursam sağlık ocağındaki doktordan rica ederim yoksa rapordan anlaşılacak ve bitmeyen sorular başlayacakRaporu saglik ocagindan falan alsaniz ya da doktordan rica edin acil doktoru grip falan diye rapor yazsin
Bu seni strese sokacaksa hic ordan rapor alma ben de yillik izin isticem hic rapor bile girmicemCanım eğer fırsat bulursam sağlık ocağındaki doktordan rica ederim yoksa rapordan anlaşılacak ve bitmeyen sorular başlayacak
Evet o da bir ihtimal hayırlısı işe inşallahhh bir an önce regl olurum .Bu arada bu ne yamam çelişki tedaviden önce regl olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye dua ediyorum.Okullar belki açılmaz canım belli olmaz
Kuzum bize yıllık izin çok zor veriliyor öğretmenlerin yıllık izni olmazmış çünkü tatilleri çokmuşBu seni strese sokacaksa hic ordan rapor alma ben de yillik izin isticem hic rapor bile girmicem
Güzel şeyler söyler inşallahhhBen simdilik sizlerin sureclerini izliyorum☺ Benim bir sonraki adetime daha cok var. Ama cumartesi doktora randevum var bakalim ne diyecek
Belki hamilesin test yaptın mıEvet o da bir ihtimal hayırlısı işe inşallahhh bir an önce regl olurum .Bu arada bu ne yamam çelişki tedaviden önce regl olmayayım diye dua ederken şimdi olayım diye dua ediyorum.
Ne sacmaa yaa... o zaman saglik ocagina bakarsin bence insanlarin sorulari bitmez cunkuuKuzum bize yıllık izin çok zor veriliyor öğretmenlerin yıllık izni olmazmış çünkü tatilleri çokmuş
İnsallahh ben bu doktora asilamadan once de gitmistim bana asilama bosuna zaman kaybi gel direkt tup bebek yapalim demisti ben de bu paragoz asilama kesin tutar diye gidip 2 kez asilama yaptirdim bosuna yaptirmisim gercekten deGüzel şeyler söyler inşallahhh
Yapmadım düşük bir ihtimal canım çünkü histeroskopi olduğum için on beş gün yasaktı sonra da ailemin yanındaydık yani o dönemi atlattık sanırımBelki hamilesin test yaptın mı