Amin canım inşallahstres yapma canim önemli olan sayisi değil 5. güne gelebilmesi dua et başka çare yok hakkımızda en hayırlısı bir an önce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahstres yapma canim önemli olan sayisi değil 5. güne gelebilmesi dua et başka çare yok hakkımızda en hayırlısı bir an önce olsun
Evet, kesinlikle katılıyorum tutmayınca bide şunu yapalım bide şu testi yaptırın diye baştan diyecekleri şeyleri sonradan söylüyorlar, bide sanki defalarca denemek normal , bedava bişey gibi davranmaları yok mu bende kadınlar kulübü sayesinde çok şey öğrendim en azından fikir sahibi oluuyorum Dr bişey dediğinde aklıma yatıyor ya da yatmıyor, yani o duruma geldik.Dna hasarina baktirmak icin belli bir sayıda sperm gerekiyor diye biliyorum bizde malesef 5-10 tane sperm çıkışı oldu. Çok şükür şimdi dondurulmuş 3 embriyomuz var.
Ben de doktorlara kızıyorum yapılacak şeyleri neden baştan yapmıyorlar. Tutmayınca şunu şunu yaptır diyorlar ama bizler maddi manevi çok yıpranıyoruz. Ben kadınlar kulübünden çok şey öğrendim. Allahtan böyle bir platform var bilgi alışverişinde bulunuyoruz.
Hayırlı olsun hepsi güzel güzel döllensin sana yavru olsunlarKızlar merhaba şuan hastanedeyim yumurtalar toplandı Hafif sancım var ama kendimi gayet iyi hissediyorum 17 tane yumurta toplandı İnşallah 5. Günün sonuna güzel haberlerle dönerim
Hayırlı olsun canım, maşallah baya toplanmış. inşaallah kaliteli kaliteli embiryoların olurKızlar merhaba şuan hastanedeyim yumurtalar toplandı Hafif sancım var ama kendimi gayet iyi hissediyorum 17 tane yumurta toplandı İnşallah 5. Günün sonuna güzel haberlerle dönerim
Canım senin embiryo kalitesi nasıl 6.gün dondurulanSperm sorunlu tüp bebeklerde genelde 5 gün istenir .. yada embrio kalitesi ve tutunma oranı yüksek olsun diye 5 gün beklenir..
ilk 3 güne yumurta taşır diye .. taze transfer hemen opu sonrası rahim hazırlanır ve transfer yapılır .. ama rahim dinlendirme şeçilmisse embrio dondurulur ve ertesi ay yada ne zaman uygun görülürse transfer yapılır ..
Canım benimki 6hün blastocyst ‘i 5bc .. seninkiler ne durumda ?Canım senin embiryo kalitesi nasıl 6.gün dondurulan
Kuzum bugün daha 2.gün aradılar 7 si de devam ediyor dediler hücre sayılarını söylediler 2 hücreli 3 hücreli 4 hücreli 5 hücreli olan varmış ama 2.kalite dedi bu 5.gün e kadar değişebilir dedi ama ben koptum 2.kalite deyinceCanım benimki 6hün blastocyst ‘i 5bc .. seninkiler ne durumda ?
5 bc neyi ifade ediyor kuzumCanım benimki 6hün blastocyst ‘i 5bc .. seninkiler ne durumda ?
Olumsuz düşünme canım ne ikinci kaliteliler tuttu da birinci kaliteliler tutmadı sakın kendini bu moda sokma neye göre birinci ikinci kalite deniyor bana hiç öyle şeyler söylenmesi sadece transfer günü 5. Gün embriyosu bir tane 5ba yazıyordu ne demek anlamadım ama hiç sorgulamadım da lütfen kafana takma dua et bol bol hepsi 5. Güne sağlıklı bir şekilde gelir inşallahKızlar 7 yumurtam döllenmişti 7 si de devam ediyor ama ikinci kaliteymiş modum düştü nasip biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Canım tutunması 100 de 80/85 oranında olan embriolar 5/6 aa embriolar onlara çok iyi derler .. benimki orta kalite 5bc de hücrelerini ve plasentasını galiba oluşturacak olan harfler .. aa olanlar çok daha yoğun b olan iyi c olan eh işte ..5 bc neyi ifade ediyor kuzum
Anladım canım hiç bilmiyordumCanım tutunması 100 de 80/85 oranında olan embriolar 5/6 aa embriolar onlara çok iyi derler .. benimki orta kalite 5bc de hücrelerini ve plasentasını galiba oluşturacak olan harfler .. aa olanlar çok daha yoğun b olan iyi c olan eh işte ..
Bölünmesine ve homojen yapıya göre sanırım kalite belli oluyormuş canımPardon 4 ba idi bu mu ikinci kalite mi oluyor
Anladım kuzum kesinlikle en sonunda kesin sor kalitesi ne diye .. bakma asla takılmamak lazım aslında sınıflandırma yada kalite saçma .. tutan 3 bc ler var tutunsmayan 6aa lar var hiçç önemsemeBölünmesine ve homojen yapıya göre sanırım kalite belli oluyormuş canım
Öyle kuzum mutlaka seni aradıklarında ne demişlerdi 2.gün 3.günAnladım kuzum kesinlikle en sonunda kesin sor kalitesi ne diye .. bakma asla takılmamak lazım aslında sınıflandırma yada kalite saçma .. tutan 3 bc ler var tutunsmayan 6aa lar var hiçç önemseme
Bende sınıflandırma söylemediler canım .. sadece 8 tanesi devam ediyor biz izlemeye devam ediceğiz 5 günü bekliyeceğiz dediler .. ben sınıflandırması olduğunu bilmiyordum sormadımda sorsam kafayı yerdimÖyle kuzum mutlaka seni aradıklarında ne demişlerdi 2.gün 3.gün
Ben sormadım o söyledi ya söylemeseydi bundan daha iyiydi 7 si de devam ediyor de geç ne yani kalitesini hücresini söylüyorsun, şimdi araştırıp duruyorum o yüzdenBende sınıflandırma söylemediler canım .. sadece 8 tanesi devam ediyor biz izlemeye devam ediceğiz 5 günü bekliyeceğiz dediler .. ben sınıflandırması olduğunu bilmiyordum sormadımda sorsam kafayı yerdim