2 gün 6/8 hücreli olması gerekmiş ben vallaha hiö araştırmadım embriologumda çok tatlı hiç detaya girmedi biz bakıyoruz biz takipteyiz kısa netBen sormadım o söyledi ya söylemeseydi bundan daha iyiydi7 si de devam ediyor de geç ne yani kalitesini hücresini söylüyorsun, şimdi araştırıp duruyorum o yüzden
Yok 2.gün 4 olmalıymış canım senin dediğin 3.gün2 gün 6/8 hücreli olması gerekmiş ben vallaha hiö araştırmadım embriologumda çok tatlı hiç detaya girmedi biz bakıyoruz biz takipteyiz kısa netkeşke vermeseymiş
Yok 2.gün 4 olmalıymış canım senin dediğin 3.gün
az daha okusam embriolog olurum dur şimdi bi kaç yanlkşım çıksın zaten 5 sezon doktorlar izledim bu işin sonu hastane Ahahah
Ben bir cv hazırlayımValla prof olacaz
Ben bir cv hazırlayımgidip kadın hastlakları ve tüp bebek uzmanı yazayım profilime neyim eksik ayol 5 sezon doktorlar azmı ahhahaha
Sen boşver vallahi bak kafana takma bebiş olacaksa sana rabbim en düşük olanınından bile nasip eder hiçç kafana takma
Amin kuzum önce olmayana sonra bana inşallahSen boşver vallahi bak kafana takma bebiş olacaksa sana rabbim en düşük olanınından bile nasip eder hiçç kafana takmaZaten bitane var elhamdulillah rabbim tez zamanda ikincisini nasip etsin inşallah
Benimde dondurulmuş ikinci kalite embiryolarım var iki tane senin gibi ilk duyunca modum düşmüştü hatta hüngür hüngür ağlayıp embiryologu arayıp şansı yoksa hiç dondurmayın boşuna bizde unutmayalım bu 4. Kere aynısı oldu falan demiştim ama şansı var bu şekilde olup tutan çok var falan demişti. Daha sonra kadınlar kulübünden baya bı yazı okudum ikinci kalite olup tutan birinci kalite olup tutmayan anladım ki kalite, embiryo günü üçüncü günmüş 5. Günmüş bunların pek bı anlamı yok rabbim yeterki nasip etsin, vakti geldi rabbim her türlu embiyoya nasip ediyor, inşaallah canım bizim embiryolarımız bizde sımsıkı tutup rabbim nasip ederKızlar 7 yumurtam döllenmişti 7 si de devam ediyor ama ikinci kaliteymiş modum düştü nasip biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Korkma canım inşallahhh hepsi gider beşinci güneKızlar günaydın şimdi hastaneden aradılar 17 yumurta dan 8 tanesi döllenmiş yani 8 tane yaşayan embriyonuz var dedi umarım 5. Güne kadar gelebilirlerçok korkuyorum günler geçmek bilmez artık sayı nasıl sizce ?
Haklısın canım senin 5.gün embiryosu mu 3.gün embiryosu kaliteleri benimkiler gibi inşallah tutar da sevinir rabbim inşallah ol derBenimde dondurulmuş ikinci kalite embiryolarım var iki tane senin gibi ilk duyunca modum düşmüştü hatta hüngür hüngür ağlayıp embiryologu arayıp şansı yoksa hiç dondurmayın boşuna bizde unutmayalım bu 4. Kere aynısı oldu falan demiştim ama şansı var bu şekilde olup tutan çok var falan demişti. Daha sonra kadınlar kulübünden baya bı yazı okudum ikinci kalite olup tutan birinci kalite olup tutmayan anladım ki kalite, embiryo günü üçüncü günmüş 5. Günmüş bunların pek bı anlamı yok rabbim yeterki nasip etsin, vakti geldi rabbim her türlu embiyoya nasip ediyor, inşaallah canım bizim embiryolarımız bizde sımsıkı tutup rabbim nasip eder
İnşaallah canım aminHaklısın canım senin 5.gün embiryosu mu 3.gün embiryosu kaliteleri benimkiler gibi inşallah tutar da sevinir rabbim inşallah ol der
İnşAllah canım hayırlısı her şeyinİnşaallah canım aminbenimkiler üçüncü gün birinci kaliteydi 4. Güne gelince ikinci kalite oldular o şekilde donduruldu transfer olmak için adetimi bekliyorum Rabbim inşaallah nasip eder
Bahçecide sadece 3 /5 ‘ci günlerEmbriyologlar her gun arayip durumla ilgili bilgi mi veriyorlar?
gayet güzel canim benimde 18 den 12 döllenen demişti sonra en son 4 e düştü bizim için en kaliteli olsun biri bile olsa yeter kalbini ferah tut dua et sadeceKızlar günaydın şimdi hastaneden aradılar 17 yumurta dan 8 tanesi döllenmiş yani 8 tane yaşayan embriyonuz var dedi umarım 5. Güne kadar gelebilirlerçok korkuyorum günler geçmek bilmez artık sayı nasıl sizce ?
aynen öyle canim ben hiç sormadım kalitesini bile önemli olan sağlıkla kucagimiza almak dua edelim sağ sağlim tutunup dogsunlarBenimde dondurulmuş ikinci kalite embiryolarım var iki tane senin gibi ilk duyunca modum düşmüştü hatta hüngür hüngür ağlayıp embiryologu arayıp şansı yoksa hiç dondurmayın boşuna bizde unutmayalım bu 4. Kere aynısı oldu falan demiştim ama şansı var bu şekilde olup tutan çok var falan demişti. Daha sonra kadınlar kulübünden baya bı yazı okudum ikinci kalite olup tutan birinci kalite olup tutmayan anladım ki kalite, embiryo günü üçüncü günmüş 5. Günmüş bunların pek bı anlamı yok rabbim yeterki nasip etsin, vakti geldi rabbim her türlu embiyoya nasip ediyor, inşaallah canım bizim embiryolarımız bizde sımsıkı tutup rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?