Ağustos 2020 transfer olacaklar

Ben sormadım o söyledi ya söylemeseydi bundan daha iyiydi 7 si de devam ediyor de geç ne yani kalitesini hücresini söylüyorsun, şimdi araştırıp duruyorum o yüzden
2 gün 6/8 hücreli olması gerekmiş ben vallaha hiö araştırmadım embriologumda çok tatlı hiç detaya girmedi biz bakıyoruz biz takipteyiz kısa net keşke vermeseymiş

Kızlsr benim 2 tane 3. Gün, 1 tane 5. Gü embriyom var. 3. Gün olanlardan biri çok iyi dedi sadece daha da bi bilgin yok . Hiç te merak etmiyorum.hayırlısı diyorum sadece

Kızlar günaydın şimdi hastaneden aradılar 17 yumurta dan 8 tanesi döllenmiş yani 8 tane yaşayan embriyonuz var dedi umarım 5. Güne kadar gelebilirler çok korkuyorum günler geçmek bilmez artık sayı nasıl sizce ?

Kızlar 7 yumurtam döllenmişti 7 si de devam ediyor ama ikinci kaliteymiş modum düştü nasip biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Benimde dondurulmuş ikinci kalite embiryolarım var iki tane senin gibi ilk duyunca modum düşmüştü hatta hüngür hüngür ağlayıp embiryologu arayıp şansı yoksa hiç dondurmayın boşuna bizde unutmayalım bu 4. Kere aynısı oldu falan demiştim ama şansı var bu şekilde olup tutan çok var falan demişti. Daha sonra kadınlar kulübünden baya bı yazı okudum ikinci kalite olup tutan birinci kalite olup tutmayan anladım ki kalite, embiryo günü üçüncü günmüş 5. Günmüş bunların pek bı anlamı yok rabbim yeterki nasip etsin, vakti geldi rabbim her türlu embiyoya nasip ediyor, inşaallah canım bizim embiryolarımız bizde sımsıkı tutup rabbim nasip eder

Korkma canım inşallahhh hepsi gider beşinci güne

Haklısın canım senin 5.gün embiryosu mu 3.gün embiryosu kaliteleri benimkiler gibi inşallah tutar da sevinir rabbim inşallah ol der

Haklısın canım senin 5.gün embiryosu mu 3.gün embiryosu kaliteleri benimkiler gibi inşallah tutar da sevinir rabbim inşallah ol der
İnşaallah canım amin benimkiler üçüncü gün birinci kaliteydi 4. Güne gelince ikinci kalite oldular o şekilde donduruldu transfer olmak için adetimi bekliyorum Rabbim inşaallah nasip eder

Kızlar şimdi aradılar bugün 3.gün 6 tanesi devam ediyor 8 hücreli 7 hücreli 6 hücreli olan varmış. İkinci kalite olmasının sebebi bölünme normal ama boyutları homojen değilmiş o sebeple 2.kalşteymiş

gayet güzel canim benimde 18 den 12 döllenen demişti sonra en son 4 e düştü bizim için en kaliteli olsun biri bile olsa yeter kalbini ferah tut dua et sadece

aynen öyle canim ben hiç sormadım kalitesini bile önemli olan sağlıkla kucagimiza almak dua edelim sağ sağlim tutunup dogsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…