Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bende ohss hafif oldum ama hafife de zor:)
Genelllikle ohss olup hamile kalanlar cok zorluk cekiyor.ohss oldugum icin 2 ay bekledim transfer oyle oldum. 2 ay sora dusunuyorum ama benmki ocaģi bulur kismet yani bilmiyorum.ohss ultrasonda karin boslugunda sivi oluyor midede asit birikiyor.. yumurtaliklar buyuyor sisiyor.. wc ye zor cikmak mide bulantisi halsizlk nefes darligi oluyor.
Hafif atlattk sukur biz agustosta olmustum tedavimi b3nde. 30 yumurta toplanmsti.26si olgun
Oh canım 30 yumurta da zorluk yaşamışsındır kesin. Benim 16 tane toplanmıştı, 13’u olgun cıktı. İlk 1 hafta cok sislinlik ve özellikle tuvaletimi yaparken kasıklarda cok batma hissi ve acı çekmiştim. Senin 30 yumurta sıkıntısını düşünemiyorum

Oh canım 30 yumurta da zorluk yaşamışsındır kesin. Benim 16 tane toplanmıştı, 13’u olgun cıktı. İlk 1 hafta cok sislinlik ve özellikle tuvaletimi yaparken kasıklarda cok batma hissi ve acı çekmiştim. Senin 30 yumurta sıkıntısını düşünemiyorum
Canim keyifsiz gecti ama sukur cok aşiri ağir degildi.. o halimle insan icine ciktim disari ciktim..kimse bilmiyordu tedavimi.. ailemin yanina gidip yaptim mecbur direndim. Tatilim hep boylemi gecic3k dedim cok sukur 1 haftaya kalmadi gecmeye basladi.maydonoz limon kurü yaptim o cok ii geldi.ilk zamanlar ne su ne yemek yiyebildim zaten.
Ama nefes darligini 2 ay cektim.kanla alakaliydi oda.. kanim cok sulandi. Zaten civikti ilaclar daha beter yapti.
Hacemat filan oldum rahatladim sukur. Geldi gecti iste transf3r olduk sagliksiz oldu betam duşsünde suan baska bisey istemiyorum.

Her bunye farkli.. benm 30 yumurta toplanmasin ragmen hafif seyirde gitti ama bunye her sekilde yoruluyor.. senin bunyene daha agir gelmis.. peki kac embriyon oldu?
Canim yedi tane 4. Gun embriyosu donduruldu hayirlisi bakalim senin kac tane donduruldu

Canim yedi tane 4. Gun embriyosu donduruldu hayirlisi bakalim senin kac tane donduruldu
Canjm 17 tane 3.gun du 10 tanesi blast oldu.
5.gune gitti.onlari dondurduk.insallah sana can olurlar embriyo kalitesi ne olursa rabbim imkanlari genisletsin hersey olur.

kızlar yardımcı olun lütfen ben bu kalite meselesinden hiç anlamıyorum bi tane 3aa dedi bi tane de 4ab dedi 5.gün oluyo sanırım bugün iki gün önce açılmışlardı nasıl bu kaliteler bilgisi olan var mı

kızlar yardımcı olun lütfen ben bu kalite meselesinden hiç anlamıyorum bi tane 3aa dedi bi tane de 4ab dedi 5.gün oluyo sanırım bugün iki gün önce açılmışlardı nasıl bu kaliteler bilgisi olan var mı
Size tavsiyem bu rakamlara şu aşamada hiç takılmayın..tüm pozitif enerjinizi size transfer edilen embriyolara yollayın..beslenmenize çok dikkat edin, stresten ve moral bozan herşeyden şu 10 gün boyunca uzak durun..ev işi yapmayın..inşallah embriyolarınız, hayırlı ve sağlıklı birer evlat olarak kucağınızı doldurur🙏

Size tavsiyem bu rakamlara şu aşamada hiç takılmayın..tüm pozitif enerjinizi size transfer edilen embriyolara yollayın..beslenmenize çok dikkat edin, stresten ve moral bozan herşeyden şu 10 gün boyunca uzak durun..ev işi yapmayın..inşallah embriyolarınız, hayırlı ve sağlıklı birer evlat olarak kucağınızı doldurur🙏
Sağolasın canım inşallah çok teşekkür ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Canjm 17 tane 3.gun du 10 tanesi blast oldu.
5.gune gitti.onlari dondurduk.insallah sana can olurlar embriyo kalitesi ne olursa rabbim imkanlari genisletsin hersey olur.
masallah canim senin baya varmis blast normal 5. Gun embriyosundan farklimi canim doktorda bana blast olan embriyolarin var demisti

5.gun blast oluyor iste canim. RABBIM can diye nasip etsin.. hepimize insallah
Canim benim yedi tane vardi bazilari blast dediler ama hepsi 4. Gun hatta bende dedim 5. Gune goturtmeyecekmisin hayir riske atmiyacaz dediler. Bakalim hayirlisi

Canim benim yedi tane vardi bazilari blast dediler ama hepsi 4. Gun hatta bende dedim 5. Gune goturtmeyecekmisin hayir riske atmiyacaz dediler. Bakalim hayirlisi
Canim.onlar hucre bolunmesini filan gordukleri icin riske atmiyorlar gidebilcek durumdaysa beklerlrdi boylesi daha munasip gorulmustur o yuzden. Olsun sknti degil herkesin kendine ozel tedavisi vsr.

Canim.onlar hucre bolunmesini filan gordukleri icin riske atmiyorlar gidebilcek durumdaysa beklerlrdi boylesi daha munasip gorulmustur o yuzden. Olsun sknti degil herkesin kendine ozel tedavisi vsr.
olabilir canim hayirlisi diyelim bekleyelim bakalim sen iki tanemi transfer yaptircan yine

olabilir canim hayirlisi diyelim bekleyelim bakalim sen iki tanemi transfer yaptircan yine
Bilmiyorum şu durumum gecsin de 1 2 bisey dusunmuyorum beynen yoruldum cunku.
Doktorumla istişare yapariz uygun neyse onu yapariz sanirim. 1 tupte 2 er tane oldugu icin 2 tane olabilir yine canim.

Arkadaslar, araştırma hastanelerinde genetik test nasıl yapılıyor? Ben direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gitsem, durumu anlasam, testleri yaparlar mı? Yoksa önce kadın dogumdan yönlendirme mi gerekli?

Arkadaslar, araştırma hastanelerinde genetik test nasıl yapılıyor? Ben direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gitsem, durumu anlasam, testleri yaparlar mı? Yoksa önce kadın dogumdan yönlendirme mi gerekli?
Biz direkt genetik bölümüne randevu aldık..tüp tedavi geçmişimizi anlattık..başka bir şey sorgulamadan testleri direkt yaptılar..

Canım birinin oraya yönlendirmesi gerekiyor diye biliyorum küçük şehirlerde böyle büyük şehirde aynı mı bilmiyorum beni nöroloji yönlendirmişti hematolojiye

X