- 4 Eylül 2019
- 379
- 371
- 41
Yok kuzum hiç 1-2 kere bulandı ama istifra etmedim hiç kasık ağrım çok olduBenim 2-3 hafta bulantı ve öğürtü çok kötüydü bitti şükür şuan normal
Bulantın olmadı mı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum hiç 1-2 kere bulandı ama istifra etmedim hiç kasık ağrım çok olduBenim 2-3 hafta bulantı ve öğürtü çok kötüydü bitti şükür şuan normal
Bulantın olmadı mı hiç
Daha bulunmaz bence 6 . Haftalarda başlıyor olursa çok fena oluyor zaten böyle daha iyi :) şanslısınYok kuzum hiç 1-2 kere bulandı ama istifra etmedim hiç kasık ağrım çok oldu
O bebeğinin kalbi duran arkadaş buraya yazan biri vardı o mu canım c ile başlıyordu adı, neden durmuş acaba pıhtılaşma falan mıYok kuzum hiç 1-2 kere bulandı ama istifra etmedim hiç kasık ağrım çok oldu
Aynen kuzumm ya araştırılıcak bakalım bekkiyoruzO bebeğinin kalbi duran arkadaş buraya yazan biri vardı o mu canım c ile başlıyordu adı, neden durmuş acaba pıhtılaşma falan mı
Çok üzüldüm ben de allah sabır versinAynen kuzumm ya araştırılıcak bakalım bekkiyoruz
Ay sonunda gitcem canım ikili test için, 5. Gün embriyomSenin randevun ne zaman bir daha kaçıncı gün embiriyosuydu senin ki
Ay sonunda gitcem canım ikili test için, 5. Gün embriyom
üzülmemek elde değil ki kuzumm ama olucağon önüne geöilmiyor şimdi bende korkuyorum noldu ne etti belirtisizlik beni mahveden korkutan ama ne desek boşÇok üzüldüm ben de allah sabır versin
Olumsuz hissetme düşünme de stresten çok etkilenirmiş bebişler, elin karnında bol bol dua et. Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş.üzülmemek elde değil ki kuzumm ama olucağon önüne geöilmiyor şimdi bende korkuyorum noldu ne etti belirtisizlik beni mahveden korkutan ama ne desek boş
Amiiiinnn kuzumm amiiinn tamam canımOlumsuz hissetme düşünme de stresten çok etkilenirmiş bebişler, elin karnında bol bol dua et. Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş.
Rabbim hayırlısını versin canım müjdeli haberler almayı nasip etsin...☺Kızlar yarın sabah 14:00da transferim var Allah’ın izniyle. BAşka biri için edilen dualar insanın kendi ettiğinden kıymetli olurmuş,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. İçim kıpır kıpır benim için dua eder misiniz Rabbim hayırlısıyla mutluluk gözyaşlarıyla sona erdirsin bu süreci. Amin
Insallah ugrastirmadan etmeden hooop guzel haberini alirsin insallah.. kolayliklar versin RabbimKızlar yarın sabah 14:00da transferim var Allah’ın izniyle. BAşka biri için edilen dualar insanın kendi ettiğinden kıymetli olurmuş,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. İçim kıpır kıpır benim için dua eder misiniz Rabbim hayırlısıyla mutluluk gözyaşlarıyla sona erdirsin bu süreci. Amin
Oh maşallah canım. İlk 10 hafta riskli demişti doktorum ondan sonrası daha az risk olur dedi düşüklerin çoğu ilk 10 haftada yaşanırmış9+4 olmuşuzzzzz kalp atışı 170lerde Çok şükür iyi durumu ama doktorum dinlenmemi söyledi buaralar risk yok ama dinlen dedi dün bir damla kan geldiğinden dolayı
Ondan dolayı dedi demekkii ben anaokulunda çalışıyorum şimdiye kadar hiç hamile olduğumu hissetmediğim için paldır küldür çalışıyodum bugün birde iğne yap dedi koruyalım dedi bebeği haftasonunuda dinlenerek geçir dedi son iki haftayıda hayırlısıyla atlatırsak gerisi gelir allahın izniyleOh maşallah canım. İlk 10 hafta riskli demişti doktorum ondan sonrası daha az risk olur dedi düşüklerin çoğu ilk 10 haftada yaşanırmış
Rabbim sağlık versin bebişlere
Canım dikkat et sen yine de,Ondan dolayı dedi demekkii ben anaokulunda çalışıyorum şimdiye kadar hiç hamile olduğumu hissetmediğim için paldır küldür çalışıyodum bugün birde iğne yap dedi koruyalım dedi bebeği haftasonunuda dinlenerek geçir dedi son iki haftayıda hayırlısıyla atlatırsak gerisi gelir allahın izniyle
Aaay hiç sormaa kuzum yaa sen ne öğretmensinn pazartesi konuşucam bende beni bu hafta unutsunlar yani aktif olmicam çok fazla ayakta hep oturucamCanım dikkat et sen yine de,
Ben de okuldaydım rapor aldım kanamadan sonra çünkü yorucu işimiz
Snf öğrt canım ama hep ayaktaydım zor oluyordu nöbet falan da tutuyordumAaay hiç sormaa kuzum yaa sen ne öğretmensinn pazartesi konuşucam bende beni bu hafta unutsunlar yani aktif olmicam çok fazla ayakta hep oturucam
O nöbet bizdede var yaa neyseki haftada bir gün tutuyoruz bakalım bu hafta nasıl geçicekSnf öğrt canım ama hep ayaktaydım zor oluyordu nöbet falan da tutuyordum