- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah,değerin kaç çıktı bir daha test yaptıracak mısınKızlar sonuç pozitif. Sıra şimdi size dua etmekte :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmami söyledi sonra ultrasonla bakıcam inşallah her şey güzel ilerler
Tebrikler, hayırlı olsunKızlar sonuç pozitif. Sıra şimdi size dua etmekte :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmami söyledi sonra ultrasonla bakıcam inşallah her şey güzel ilerler
cok tesekkurler canim :) Hayır canım yaptırmicam doktorda istemedi bisey. 300lu bisey çıktı sonucumCanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah,değerin kaç çıktı bir daha test yaptıracak mısın
Çok teşekkürler canım ❤❤ rabbim aratmasin inşallah 4 senenin sonunda oldu şükürTebrikler, hayırlı olsun ❤❤
Çok tebrik ederim..Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı bizlerin başına inşallahKızlar sonuç pozitif. Sıra şimdi size dua etmekte :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmami söyledi sonra ultrasonla bakıcam inşallah her şey güzel ilerler
Tebrik ediyorum hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsincok tesekkurler canim :) Hayır canım yaptırmicam doktorda istemedi bisey. 300lu bisey çıktı sonucum
Belki benimki de ondan oldu mecbur kalıp girdiğim oldu tez zamanda bi doğal sirke edineyim o zaman çok teşekkürlerBen de arada oluyodum doğal sirke varsa yarım litreye 1-2 kaşık koyup karıştırın. Tuvalette temizlendikten sonra bu suyla biraz daha temizleyin. Peçeyle sadece yavaş yavaş dokunarak temizleyin. Islak kalmamaya ve çamaşırınızı sık sık değiştirmeye özen gösterin. Bi de bu süreçte dışarda tuvalete girmezseniz çok iyi olur. Benimki genelde dışarda girince oluyodu.
Rica ederim ama ben yaptjğım zaman da doğal sirke yoktu evde olan marketten aldığım sirkeyle yapmıştım işe yaramıştıBelki benimki de ondan oldu mecbur kalıp girdiğim oldu tez zamanda bi doğal sirke edineyim o zaman çok teşekkürler
Canım normalde anestezili ve anestezisiz uygulanıyo isteğe bağlı özeller genelde anestezili yapıyo ben öyle istemedim 5 dklık bi işlem için o kadar paraya değmez dedim devlette yaptırmıştım öyle herkezin anlattığı gibi zor olmadı sadece ilk gün hafif ağrılı oluyo çok değil ama ikinci gün normal hayatına devam edebilirsinSelam kızlar daha önce hsg çektiren var mı? Zor bir işlem mi? Yani bir günde olup bitebilen bir şey mi? Yoksa daha uzun süre dinlenmek gerektiren bir işlem mi? Doktorum hsg istemiş de acaba izin almam gerekecek mi onu merak ediyorum.
Tebrikler canim kacinci transferdi umarim saglikla dogarKızlar sonuç pozitif. Sıra şimdi size dua etmekte :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmami söyledi sonra ultrasonla bakıcam inşallah her şey güzel ilerler
Günaydın güzel haberlerle gel inşKızlar test günüm geldi kan. Tahlili için sıra bekliyorum inşallah bebeklerim benimle beraberdir.
Rabbim Hayırlı haberler almayı nasip etsin canımKızlar test günüm geldi kan. Tahlili için sıra bekliyorum inşallah bebeklerim benimle beraberdir.
Hadi hayırlısıBen de kan verdim yarım saate çıkar sanırım
Canım inşallah ikimizin ve burada sonuç bekleyen herkesin sonucu hayırlısıyla pozitif olurKızlar test günüm geldi kan. Tahlili için sıra bekliyorum inşallah bebeklerim benimle beraberdir.