- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 41
Canım çok sevindim hadi inş.darısı pıt pıt atan kalp atışlarını duymayaKızlar bugun keseyi gördük 5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim hadi inş.darısı pıt pıt atan kalp atışlarını duymayaKızlar bugun keseyi gördük 5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Canım ya öyle çok dua ediyorum ki senin biran önce feraha çıkman çıkman için.kanamadan korkma benimde 6 gün sürdü kanamam iğneni ihmal etme ilaçları sordun mu onlara da başla bence ve dinlen inş.hersey çok güzel olacak 8Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum
Canım ya öyle çok dua ediyorum ki senin biran önce feraha çıkman çıkman için.kanamadan korkma benimde 6 gün sürdü kanamam iğneni ihmal etme ilaçları sordun mu onlara da başla bence ve dinlen inş.hersey çok güzel olacak 8Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum
Canım benim rabbim razı olsun duanın karşılığını kat kat güzellikler olarak versin sanada inşallah bugün aramadım canım dün sormuştum başlama sadece vitamini kullan dedi muhtemel boş gebelik diye düşündüğü için başlatmadı ama ben bugün prolutexi yaptım boş bile olsa yinede ihtimal var o yüzden pişman olmamak için kullancam oksaparı da kalp atışınu duyarsam inşallah o zaman başlamayı düşünüyorum @Canım ya öyle çok dua ediyorum ki senin biran önce feraha çıkman çıkman için.kanamadan korkma benimde 6 gün sürdü kanamam iğneni ihmal etme ilaçları sordun mu onlara da başla bence ve dinlen inş.hersey çok güzel olacak 8
Rica ederim ama çifte yaşıyorum herşeyi midem o kadar bulanıyor ki anlatamam ilaçlar bile durdurmuyor. İkiz oldugu için çok şiddetli mide bulantısı oluyormuş meğersem yaşayarak öğrendim. Darısı başınıza olsun
Canım hiç test yaptırdın mıBu gün 22 eylül test günüm 24 eylül ...
Hayır inatla yapmıyorum son gün eşim ve kızım ile birlikte kan vermeye Mesai bittikten sonra gideceğim yanlız kaldıramam diye düşünüyorum.Canım hiç test yaptırdın mı
Canım biliyorsun bana da boş gebelik olabilir dediler ama ilaçları net bir sonuç alana kadar bıraktırmadılar.sen de boş diye düşünme elini karnına köy ve dua et Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını isteCanım benim rabbim razı olsun duanın karşılığını kat kat güzellikler olarak versin sanada inşallah bugün aramadım canım dün sormuştum başlama sadece vitamini kullan dedi muhtemel boş gebelik diye düşündüğü için başlatmadı ama ben bugün prolutexi yaptım boş bile olsa yinede ihtimal var o yüzden pişman olmamak için kullancam oksaparı da kalp atışınu duyarsam inşallah o zaman başlamayı düşünüyorum @
İnşallah canım benim işte bana bıraktırdı malesef şimdi de başlama diyo bende sadece prolutexi kullanıyorum bakalım yarın ne dicek ona göre tekrar transfer yapan doktorumla görüşcemCanım biliyorsun bana da boş gebelik olabilir dediler ama ilaçları net bir sonuç alana kadar bıraktırmadılar.sen de boş diye düşünme elini karnına köy ve dua et Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını iste
Senin beta yavaş yükseliyodu dimi canım benim başta düşmeye başlayınca bıraktırdıCanım biliyorsun bana da boş gebelik olabilir dediler ama ilaçları net bir sonuç alana kadar bıraktırmadılar.sen de boş diye düşünme elini karnına köy ve dua et Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını iste
evet canım hep yavaş yükseldi hiç istenilen orana ulaşamadı☹umarım şimdi bir düzene girmiştir ve sağlıkla gelişiyordur.Senin beta yavaş yükseliyodu dimi canım benim başta düşmeye başlayınca bıraktırdı
İnşallah canım inşallahevet canım hep yavaş yükseldi hiç istenilen orana ulaşamadı☹umarım şimdi bir düzene girmiştir ve sağlıkla gelişiyordur.
Hadi hayırlısı olsunKızlar bu sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
Canim sonuc belli oldumiKızlar bu sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
Ben de arada oluyodum doğal sirke varsa yarım litreye 1-2 kaşık koyup karıştırın. Tuvalette temizlendikten sonra bu suyla biraz daha temizleyin. Peçeyle sadece yavaş yavaş dokunarak temizleyin. Islak kalmamaya ve çamaşırınızı sık sık değiştirmeye özen gösterin. Bi de bu süreçte dışarda tuvalete girmezseniz çok iyi olur. Benimki genelde dışarda girince oluyodu.Kızlar adetimi bekliyorum sonrasında transfer sürecine gircez. Yalnız kullandığım ilaçlardan mı bilmem vajinal mantar oldum sanırım acayip yanma var vajinamda.tavsiyeniz var mı ne yapabilirim