- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Benimde 21i aynı zamanda öğrenicez nasipse ❤20’sinde allah nasip ederse transferim olacak benim de .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 21i aynı zamanda öğrenicez nasipse ❤20’sinde allah nasip ederse transferim olacak benim de .
İnşallah canım ya , valla çok heyecanlı bekleyişler inş hayırlı haberler alırızBenimde 21i aynı zamanda öğrenicez nasipse ❤
Benimde 21i aynı zamanda öğrenicez nasipse ❤
Evet canım 2.olcak nasipse ilkde hiç aklıma gelmemişti ama burda da okuyunca bunda cesaret edebilirsem yapcam evde test:)Daha önce yaptırdın mı ilk benimki
Kaçında tahlil yaparız sonuna kadar bekler miyiz acaba :)
Amiiinn inşallahİnşallah canım ya , valla çok heyecanlı bekleyişler inş hayırlı haberler alırız
Ben bu seferki 4.denememi zeynep kamil devlet hastanesinde yaptıracağım..öncesinde raporumu da çıkarttım..daha öncekileri raporsuz bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırmıştık..Hiç bir aşama kaydedemedik..iki yıl boyunca dinlendik, çevremizde olan bitenleri takip ettik..aynı okulda görev yapan bir hoca arkadaş ilk seferde burda gidip tutturunca ben de denemek istedim..inşallah ümitler boşa çıkmaz..Merhaba emrl neredevyaptirmsyi dusunuyon sun
Bende yatmıyorum canım fakat bütün gün de ayakta durmuyorum yormuyırum kendimi.dr m yatma çok dedi kan dolaşımı için evin içinde ufak tefek hareket et. Ev işi yapma sakın süpürge filan kesinlikle yasak beline dikkat et ılık suyla ayakta duş al ama kısa sürsün dedi. Tabi herşey Allah ın elinde tutacağı varsa tutuyor zaten sıkma canını dua et.Aminn canım onda o kadar tecrübesizdim ki hiç öyle dikkat ettiğim birşey yoktu sadece yatmamıştım doktorum yatmakla tutmasının alakası yok demişti ama bu defa ona çok dikkat etmeyi düşünüyorum yatıcam biraz inşallah hayırlısı olsun hepimiz için...
Canım yanmadı aslında hatta hiç yanmadı. Ama idrara sıkışık gidince alttan spekulum takılıyo artı kateter üsttende ultrason cihazıyla karına baskı oluyo o biraz zorluyor ama kesinlikle canın yanmıyor. Zaten 10 dakikalık bi işlem. Ben çok korkmuştum transferde bide ilk olunca. Umarım herşey gönlünüzce olur Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah ☺transfer olurken canınız yanıyormu bende ilk kez olucam merak ediyorum
Merhaba ilk iğneye hangi gün başladınız20’sinde allah nasip ederse transferim olacak benim de .
Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızdaAllah razı olsun darısı sizlere diyeyim artık bana iki küçük şişe su içmemi söylediler. Tabi hazırlık yapılana kadar ben çatlayacak duruma geldim tam iki kere lavaboya gittim transferden önce çünkü Dr un yanında tutamamaktan korktum. Zaten alttan spekulum takılıyor karakter yerleştiriliyor ve karından ultrason cihazıyla bakılıyor haliyle baskı oluyo çok zor dayandım sonra o minikleri bana transfer ettiler ve onları görünce herşeyi unuttum gözlerim dolu dolu oldu inşallah tutunur. Herşey çok güzel ilerledi dedi Dr ve hemşireler. Hemen oksopara başlattı Dr yanlız çok canımı yakıyor bu iğne eğer olacaksa bütün acılara katlanırım. Nasıl bir duygu tarifi yok içimdeler ve ben bunu biliyorum en güzel duygu. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sabrımızın sonunu selamete çevirsin. Uzun oldu biraz hakkınızı edin lütfen duygularımı paylaşmak istedim
Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızdaBen bu seferki 4.denememi zeynep kamil devlet hastanesinde yaptıracağım..öncesinde raporumu da çıkarttım..daha öncekileri raporsuz bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırmıştık..Hiç bir aşama kaydedemedik..iki yıl boyunca dinlendik, çevremizde olan bitenleri takip ettik..aynı okulda görev yapan bir hoca arkadaş ilk seferde burda gidip tutturunca ben de denemek istedim..inşallah ümitler boşa çıkmaz..
Siz nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi?
İnşallah canım dua edelim birbirimize ❤Bende yatmıyorum canım fakat bütün gün de ayakta durmuyorum yormuyırum kendimi.dr m yatma çok dedi kan dolaşımı için evin içinde ufak tefek hareket et. Ev işi yapma sakın süpürge filan kesinlikle yasak beline dikkat et ılık suyla ayakta duş al ama kısa sürsün dedi. Tabi herşey Allah ın elinde tutacağı varsa tutuyor zaten sıkma canını dua et.
Hayırlı olsun..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..geçen ay olmayıp bu ay olmasında da vardır bir hayır..baksanıza ekstra tedaviler uygulanmış, Allahım boşa çıkarmaz inşallah. Karşılığını kucağınızı doldurarak verir..Merhaba kızlar ben de bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacağım.. aslında geçen ay olacaktım ama progestan değeri yüksek çıktı doktor transferi yapmadı yumurtlama gerçekleşmiş dedi. bu ay onu baskılamak için lucrin iğne kullandım. şu an transferi beklerken sadece estrofem hap kullanıyorum. Bir de bağışıklık baskılayıcı bir serum tedavisi oluyorum. allah herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlar.
Yok canım, idrar yolu başka, üreme yolu başka..içinizi ferah tutun, bişeycikler olmamıştır..bebişleriniz rahminize sıkıca tutunmakla meşgullerdir..Kızlar valla ben transferden sonra yatağa getirdiklerinden 5 dk sonra verdikleri şeye tuvaletimj yaptım .inş embriyolarda gitmemistir demi.çok sıkısıktim
aminnnCanım yanmadı aslında hatta hiç yanmadı. Ama idrara sıkışık gidince alttan spekulum takılıyo artı kateter üsttende ultrason cihazıyla karına baskı oluyo o biraz zorluyor ama kesinlikle canın yanmıyor. Zaten 10 dakikalık bi işlem. Ben çok korkmuştum transferde bide ilk olunca. Umarım herşey gönlünüzce olur Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah ☺