Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar yine ben:) Negatif alsak da sizleri merak ediyorum burdayım...Bir şey soracağım şimdi benim iki dondurulmus var bu embriyo tutmadı onlarda da şans dusuk mu oluyor acaba?
Aa niye duşuk olsun.. nasip oldumu hepsi bebiş olur :) dondurulmuşlari hem denemek icin yaptiriyoruz yani nasip kismet.. dene doktoruna danis..

Esnmstf canım günaydın senin tahlil sonuçların duruyormu ya benim 3 değerim fazla çıkmışta endişe ettim
Tetkik Adı​
Sonuç​
Durum​
Birim​
Referans Aralığı​
Eski Sonuclar​
Açıklama​
CORTISOL7,49ug/dL6,7 - 22,6
SABAH SERUMU :6.7 - 22.6​
DHS77.00Nµg/dL18 - 391
* INS30,81uIU/mL1,9 - 23
* 17-Hidroksiprogesteron2,295ng/mL0,2 - 0,9
* ANDROSTENEDİON0,724ng/mL-

Dış gebelik değildir. Çok fazla yukselir dış gebelikte. Bu bariz kimyasal daha önce ben de yaşadım. Bu tarz Pik yapmalar normal kabul ediliyor
Canım senin değerler nasıldı ben en son cuma verdim 142 çıkmıştı salı gün yani dünki sonuç 320 çıkmış normal mi sence kimyasal gebelik için

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar hepinize :)benimde yarın test gün Allah’ın izniyle kan testi yaptırcam bakalım önceden biraz da olsa agrım oluyordu şimdi ne agrı ne bişe iki gündür hiç birşey hissetmiyorum sanki hiç bşey yok gibi belirti aramıyorumda merak ettim.

Gözün aydın canım çok sevindim. Bu arada yerleşme kanaması sormuşsun. 9. Gunde yaşadım ben hatta kanama nedeniyle test yaptım 15 çıktı sonuç. İki gün sonra tekrarladım 50 çıktı.

Ay hadiii inşşşş canımmm çok güzel bir haber :))) maşallahhh

Gözün aydın canım çok sevindim. Bu arada yerleşme kanaması sormuşsun. 9. Gunde yaşadım ben hatta kanama nedeniyle test yaptım 15 çıktı sonuç. İki gün sonra tekrarladım 50 çıktı.
Tesekkur ederim insallah sonuca ulasır benim de hamileligim, netleşir en kısa zamanda.
Şu anda çok silik bile olsa, testte 2.çizgiyi görebilmek bana mucize gibi geliyor.

gözün aydın cnm erken olmasına rağmen baya gözükmüş katlanarak devam etsin inş darısı başımıza

Tebrik ederim..hadi inşallah devamı da gelir..stres yok, umut ve sabırla bekleme devam..

gözün aydın cnm erken olmasına rağmen baya gözükmüş katlanarak devam etsin inş darısı başımıza
Tebrik ederim..hadi inşallah devamı da gelir..stres yok, umut ve sabırla bekleme devam..
Tesekkur ederim, inanılmaz geliyor şu anda. Benim testim olduguna inanamıyorum
Umarım kan degerlerine baktırınca da olumlu sonuclanır.

Sizlerden de güzel haberleri bekliyoruz

Olumlu sonuc alanlar, sizde yerleşme kanaması oldu mu?
Benim bugun 5.günüm bitiyor. Hiç bir belirtim, hiç bir farklılığım yok.
Canım bi ara crinone jel koyu kahve geldi 1-2 gün hemşireyi aradım sordum 6. Ya da 7. Günümdü tam emin değilim adet mi oluyorum dedim tahriş veya yerleşme kanaması da olabilir demişti bana ama tam olarak neydi bilmiyorum

Tebrik ederim çok çizgiyi ben de gördüm benim de 6.gün böyleydi 10.gün kan testim 244 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…