Aa niye duşuk olsun.. nasip oldumu hepsi bebiş olur :) dondurulmuşlari hem denemek icin yaptiriyoruz yani nasip kismet.. dene doktoruna danis..Kızlar yine ben:) Negatif alsak da sizleri merak ediyorum burdayım...Bir şey soracağım şimdi benim iki dondurulmus var bu embriyo tutmadı onlarda da şans dusuk mu oluyor acaba?
Tetkik Adı | Sonuç | Durum | Birim | Referans Aralığı | Eski Sonuclar | Açıklama |
---|---|---|---|---|---|---|
CORTISOL | 7,49 | ug/dL | 6,7 - 22,6 | |||
SABAH SERUMU :6.7 - 22.6 | ||||||
DHS | 77.00 | N | µg/dL | 18 - 391 | ||
* INS | 30,81 | uIU/mL | 1,9 - 23 | |||
* 17-Hidroksiprogesteron | 2,295 | ng/mL | 0,2 - 0,9 | |||
* ANDROSTENEDİON | 0,724 | ng/mL | - |
Canım senin değerler nasıldı ben en son cuma verdim 142 çıkmıştı salı gün yani dünki sonuç 320 çıkmış normal mi sence kimyasal gebelik içinDış gebelik değildir. Çok fazla yukselir dış gebelikte. Bu bariz kimyasal daha önce ben de yaşadım. Bu tarz Pik yapmalar normal kabul ediliyor
Normal canim. Endişelenme daha önce bu tarz yükselmeler yaşadım ben. Sonra geri düştü hep.Canım senin değerler nasıldı ben en son cuma verdim 142 çıkmıştı salı gün yani dünki sonuç 320 çıkmış normal mi sence kimyasal gebelik için
Gözün aydın canım çok sevindim. Bu arada yerleşme kanaması sormuşsun. 9. Gunde yaşadım ben hatta kanama nedeniyle test yaptım 15 çıktı sonuç. İki gün sonra tekrarladım 50 çıktı.Arkadaslar size bir haberim var. Normalde erken test yapmaya karşı olan biri olarak, sabah gaza geldim ve test yaptım6.günü bugun, hassas testlerden yaptım. Silik bir ikinci çizgi var.
Elim ayağım titriyor, hala ağlamaklıyım.
Ay hadiii inşşşş canımmm çok güzel bir haber :))) maşallahhhArkadaslar size bir haberim var. Normalde erken test yapmaya karşı olan biri olarak, sabah gaza geldim ve test yaptım6.günü bugun, hassas testlerden yaptım. Silik bir ikinci çizgi var.
Tesekkur ederim insallah sonuca ulasır benim de hamileligim, netleşir en kısa zamanda.Gözün aydın canım çok sevindim. Bu arada yerleşme kanaması sormuşsun. 9. Gunde yaşadım ben hatta kanama nedeniyle test yaptım 15 çıktı sonuç. İki gün sonra tekrarladım 50 çıktı.
Ay hadiii inşşşş canımmm çok güzel bir haber :))) maşallahhh
gözün aydın cnm erken olmasına rağmen baya gözükmüş katlanarak devam etsin inş darısı başımızaArkadaslar size bir haberim var. Normalde erken test yapmaya karşı olan biri olarak, sabah gaza geldim ve test yaptım6.günü bugun, hassas testlerden yaptım. Silik bir ikinci çizgi var.
Tebrik ederim..hadi inşallah devamı da gelir..stres yok, umut ve sabırla bekleme devam..Arkadaslar size bir haberim var. Normalde erken test yapmaya karşı olan biri olarak, sabah gaza geldim ve test yaptım6.günü bugun, hassas testlerden yaptım. Silik bir ikinci çizgi var.
gözün aydın cnm erken olmasına rağmen baya gözükmüş katlanarak devam etsin inş darısı başımıza
Tesekkur ederim, inanılmaz geliyor şu anda. Benim testim olduguna inanamıyorumTebrik ederim..hadi inşallah devamı da gelir..stres yok, umut ve sabırla bekleme devam..
Canım bi ara crinone jel koyu kahve geldi 1-2 gün hemşireyi aradım sordum 6. Ya da 7. Günümdü tam emin değilim adet mi oluyorum dedim tahriş veya yerleşme kanaması da olabilir demişti bana ama tam olarak neydi bilmiyorumOlumlu sonuc alanlar, sizde yerleşme kanaması oldu mu?
Benim bugun 5.günüm bitiyor. Hiç bir belirtim, hiç bir farklılığım yok.
Tebrik ederim çokArkadaslar size bir haberim var. Normalde erken test yapmaya karşı olan biri olarak, sabah gaza geldim ve test yaptım6.günü bugun, hassas testlerden yaptım. Silik bir ikinci çizgi var.
Ohh çok şükür canım yaa rahatladım sağolasın sonucu görünce şaşırdım ilk defa yaşayınca böyle birşey baya endişeliyimNormal canim. Endişelenme daha önce bu tarz yükselmeler yaşadım ben. Sonra geri düştü hep.
ben gördüm gözün aydın olsun çok sevindim senin adına:)Siz de görebiliyor musunuz?
Eveeet goruyorum canim hadi insallah..Siz de görebiliyor musunuz?
Esnmstf canım günaydın senin tahlil sonuçların duruyormu ya benim 3 değerim fazla çıkmışta endişe ettim
[/QUOTE
Tetkik Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Eski Sonuclar AçıklamaCORTISOL 7,49 ug/dL 6,7 - 22,6 SABAH SERUMU :6.7 - 22.6DHS 77.00 N µg/dL 18 - 391 * INS 30,81 uIU/mL 1,9 - 23 * 17-Hidroksiprogesteron 2,295 ng/mL 0,2 - 0,9 * ANDROSTENEDİON 0,724 ng/mL -
Günaydın canım. Duruyor ama inan bende çok bişey anlamıyorum bu tahlillerden.bendede bi kaç kalem yüksek çıkmıştı sonuçlarım ama Dr onları önemsemedi direk tüpe başlattı.e2 değerin çok önemli tüp bebekte eğer çok yüksek çıkarsa erteliyor.çünkü bana e2 değerin yüksek çıkabilir demişti ertelenebiliriz demişti ama çok şükür normal çıktı tüpe geçtik hemen