Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Olumlu sonuc alanlar, sizde yerleşme kanaması oldu mu?
Benim bugun 5.günüm bitiyor. Hiç bir belirtim, hiç bir farklılığım yok.

Olumlu sonuc alanlar, sizde yerleşme kanaması oldu mu?
Benim bugun 5.günüm bitiyor. Hiç bir belirtim, hiç bir farklılığım yok.
Benim oldu galiba ama 10.gün oldu pembemsi akıntıyla karışık.ardından bir hafta kahverengi akıntı devam etti nerdeyse.

Çok üzüldüm canım tez zamanda nasip olur insallah,ben de merkezi aradım 0.300 çıkmış diyorum belli olmaz ilaçlara devam et diyorlar tamam dedim kapattım ama devam etmeyeceğim 0 değer 4 içinde neden artsin ki...Sabah kalktım içime attım hüznümü hayatıma devam ettim.Dondurulmus deneyeceğim ama aylar sonra tabi...
Bence devam et..kalbim paramparça...Allah kimseyi bu dertle sınamasın

Kizlar benim tahlil sonuclarim cikti bazilari yuksek acaba tup bebek yaptiramazmiyim anlayan varmi acaba test sonuclari ekte

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-10-21-39-19-315_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-09-10-21-39-19-315_com.android.chrome.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 50
Az önce test yaptım yine çıkmadı.yarın kan verme günüm.bana da geçmiş olsun kızlar.buda olmadı
Dur bakalım, bu akşamı karamsarlıkla geçirme. Yarın nasolsa kanda neticeyi alacaksın. İdrar testleri nedense benim içine sinmiyor, kanda görene kadar inanamıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, yarın için dualarım seninle 🙏

Dur bakalım, bu akşamı karamsarlıkla geçirme. Yarın nasolsa kanda neticeyi alacaksın. İdrar testleri nedense benim içine sinmiyor, kanda görene kadar inanamıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, yarın için dualarım seninle 🙏
Oy kuzum benim iki farklı testtede kocaman tek çizgi daha ne umudu olsun.yarın belimden dr.a çıkacağım belim berbat ağrıyor.o zaman kan da veririm.benim bu 6.mı oldu 7.mi bende unutrum artık.bu sonuca alıştık eşimle.

Oy kuzum benim iki farklı testtede kocaman tek çizgi daha ne umudu olsun.yarın belimden dr.a çıkacağım belim berbat ağrıyor.o zaman kan da veririm.benim bu 6.mı oldu 7.mi bende unutrum artık.bu sonuca alıştık eşimle.
Canım benim moralini yüksek tut herşeyden önce hayırlısı tabi ki burda bi arkadaşın beta 250 olmasına rağmen idrar da negatifi gördü umudunu kaybetme 🤲🏻

Kızlar sonucu pozitif olanlara bir sorun olacak verdikleri progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yi siz ne zamana kadar yaptıracaksınız bişey söyledi mi doktorunuz
Canım ben Transferden beri iki iğneyi de aralıksız vuruluyorum yanı sıra fitiller de var. 10 Ağustos’tan beri yani. Kesm ediler bırak demediler.

Kızlar yine ben:) Negatif alsak da sizleri merak ediyorum burdayım...Bir şey soracağım şimdi benim iki dondurulmus var bu embriyo tutmadı onlarda da şans dusuk mu oluyor acaba?

Kızlar yine ben:) Negatif alsak da sizleri merak ediyorum burdayım...Bir şey soracağım şimdi benim iki dondurulmus var bu embriyo tutmadı onlarda da şans dusuk mu oluyor acaba?
yok canım nie düşük olsun her embryonun tutma ihtimali var sonuçta önemli olan rahimi hazırlama dinlendirme süresi doktorunla görüş bemce

X