- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 33
Hayırlı olsun tebrik ederim. İnşallah katlanarak devam ederSiz de görebiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun tebrik ederim. İnşallah katlanarak devam ederSiz de görebiliyor musunuz?
7. günüm bende yapsam mı diye aklımdan geçiriyorum ama korkuyorum olumsuz sonuç almaktan sanırım cesaret edemeyeceğim üç gün daha umutlanayımTesekkur ederim, inanılmaz geliyor şu anda. Benim testim olduguna inanamıyorum
Umarım kan degerlerine baktırınca da olumlu sonuclanır.
Sizlerden de güzel haberleri bekliyoruz
Aa super cıkmıs değer, darısı benim başıma. Cuma veya cumartesi kan testi yaptırırım diye düşündümTebrik ederim çok çizgiyi ben de gördüm benim de 6.gün böyleydi 10.gün kan testim 244 çıktı
ben gördüm gözün aydın olsun çok sevindim senin adına:)
Eveeet goruyorum canim hadi insallah..
Hepinize tesekkur ederim, insallah guzel haberlerimiz devam ederHayırlı olsun tebrik ederim. İnşallah katlanarak devam eder
Yaaa bize erken yapmayın derken iyiydi :)))) Ben gebelik varsa cikacagina emin olduğum icin yapmıştım ve çıkıyor da hayırlı olsun kan ver benceAhh canım dua edin, insallah kan testinde de güzel sonuclar alırım.
Testi cuma verecegim.
Hahaha, valla sabah 6’da yataktan ben bugun test yapıcam diye kalktım. Hala şoktayım, hiç planladıgım bir sey değildiYaaa bize erken yapmayın derken iyiydi :)))) Ben gebelik varsa cikacagina emin olduğum icin yapmıştım ve çıkıyor da hayırlı olsun kan ver bence
İyi yapmışsın canim ben yine tedavi olsun yine erken yaparım senin embriyon kaliteli bir embriyo öyle aklımda kalmış tutma ihtimalin yüksekti...Hayırlı olsun insallah şimdiden...Hahaha, valla sabah 6’da yataktan ben bugun test yapıcam diye kalktım. Hala şoktayım, hiç planladıgım bir sey değildi
Canım sen doktorunla konusabildin mi? Dondurulmus vardı sanırım, ne kadar dinlenme öneriyorlar?İyi yapmışsın canim ben yine tedavi olsun yine erken yaparım senin embriyon kaliteli bir embriyo öyle aklımda kalmış tutma ihtimalin yüksekti...Hayırlı olsun insallah şimdiden...
Sağol canım hayırlısı olsunGeçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı bi hamilelik nasip eder Rabbim yeniden
Canim idrar testi hic yapmadinmiKızlar bugün hastanede benden iki gün önce transferi yapılan arkadaş yazdı, pozitif sonuç almış. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Benim de test günüm Cuma ama ben yarın kan vereceğim sanırım.
Eşim izin vermedi :)Canim idrar testi hic yapmadinmi
İyi yapmis cnm stresten uzak tutmus seniEşim izin vermedi :)
Canim ben test günü daha Cumartesi merkez ilaçlarını kullan demişti ben bıraktım ama haftaya gorusucem doktorla,muhtemelen şubatta denerim çünkü su an okul açıldı zor olacak hem dinlenmiş de olurumCanım sen doktorunla konusabildin mi? Dondurulmus vardı sanırım, ne kadar dinlenme öneriyorlar?
Doktorla görüştükten sonra da kesin bizi haberdar et.Canim ben test günü daha Cumartesi merkez ilaçlarını kullan demişti ben bıraktım ama haftaya gorusucem doktorla,muhtemelen şubatta denerim çünkü su an okul açıldı zor olacak hem dinlenmiş de olurum
Hiç sanmıyorum kuzumm kimyasal oldu benceBelki yerleşme kanamasıdır canım yaa
Canım hangi marka test? Erken olanlardan mı?İdrar testi yaptım negatif çıktı 7. Günüm
Artık ben kimyasal nasıl birşey hiçç anlamadımHiç sanmıyorum kuzumm kimyasal oldu bence
Siz de görebiliyor musunuz?
[/QUOTÇok net görünüyor canım çok sevindim vallahi,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSiz de görebiliyor musunuz?