Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Tesekkur ederim, inanılmaz geliyor şu anda. Benim testim olduguna inanamıyorum 🙈
Umarım kan degerlerine baktırınca da olumlu sonuclanır.

Sizlerden de güzel haberleri bekliyoruz 😘
7. günüm bende yapsam mı diye aklımdan geçiriyorum ama korkuyorum olumsuz sonuç almaktan sanırım cesaret edemeyeceğim üç gün daha umutlanayım:KK70:

Hahaha, valla sabah 6’da yataktan ben bugun test yapıcam diye kalktım. Hala şoktayım, hiç planladıgım bir sey değildi 😂🙈
İyi yapmışsın canim ben yine tedavi olsun yine erken yaparım senin embriyon kaliteli bir embriyo öyle aklımda kalmış tutma ihtimalin yüksekti...Hayırlı olsun insallah şimdiden...

İyi yapmışsın canim ben yine tedavi olsun yine erken yaparım senin embriyon kaliteli bir embriyo öyle aklımda kalmış tutma ihtimalin yüksekti...Hayırlı olsun insallah şimdiden...
Canım sen doktorunla konusabildin mi? Dondurulmus vardı sanırım, ne kadar dinlenme öneriyorlar?

Canım sen doktorunla konusabildin mi? Dondurulmus vardı sanırım, ne kadar dinlenme öneriyorlar?
Canim ben test günü daha Cumartesi merkez ilaçlarını kullan demişti ben bıraktım ama haftaya gorusucem doktorla,muhtemelen şubatta denerim çünkü su an okul açıldı zor olacak hem dinlenmiş de olurum

• Beğen
Reactions: H M
Canim ben test günü daha Cumartesi merkez ilaçlarını kullan demişti ben bıraktım ama haftaya gorusucem doktorla,muhtemelen şubatta denerim çünkü su an okul açıldı zor olacak hem dinlenmiş de olurum
Doktorla görüştükten sonra da kesin bizi haberdar et.
Tabi biraz dinlenmen bence de daha iyi olur. Hakkında hayırlısı olsun canım 🙏

X