peki yaklaşık bu süreç ne kadar sürüyorYok ben tekirdağ dayım..ancak istanbulda tedavi görmeye git gel yapıyorum..
Ne demek, kaba taslak tedavi süreci bu şekilde..ancak kişiye bağlı olarak özel farklılıklar olabiliyor tabi ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki yaklaşık bu süreç ne kadar sürüyorYok ben tekirdağ dayım..ancak istanbulda tedavi görmeye git gel yapıyorum..
Ne demek, kaba taslak tedavi süreci bu şekilde..ancak kişiye bağlı olarak özel farklılıklar olabiliyor tabi ki..
amin inşallah hepimizin ki olumlu sonuçlanırSüreç içersinde en az bir 7-8 kez gidip gelmeyi göze alın derim..inşallah olumlu sonuçlanır ve bu yorgunluk tatlı bir yorgunluğa dönüşür..
Merhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyımKızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah
Transfer ve sonrası her şey güzel geçer inşallah ve akabinde güzel haberlerinizi alırız..Merhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyım
İnşallah Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahTransfer ve sonrası her şey güzel geçer inşallah ve akabinde güzel haberlerinizi alırız..
İnşallah herşey Güzel ilerler..Transfer ve sonrası güzel sonuçlanıp daha tedaviye başlamamış olan bizlere de moral ve umut olursunuz..Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah
Hangi hastaneye gideceksinizHerkese merhaba bende bayramdan sonra ilk randevuma gidicem tüp bebek için adetin de gel dedi doktor ilk kez yaptırıcam ve başıma neler gelecek hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz
Heyecandan uyuyamadım inşaallah hayırlı uğurlu olur ve bi sürü pozitif sonuç alırız. Rabbim bizi eli boş çevirmesin bu yoldanMerhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyım
AMİNNN inşallah herşey güzel sonuçlanır. Burda bekleyen çabalayan anne olma duygusunu tatmak isteyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun. Çok zor bir tedavi fakat sonu güzel olacaksa değer bütün acılaraİnşallah herşey Güzel ilerler..Transfer ve sonrası güzel sonuçlanıp daha tedaviye başlamamış olan bizlere de moral ve umut olursunuz..
Ben de şuan o moddayım hiçbir şey kullanmıyorum çünkü yoruldum sıkıldım... İnşallah senden güzel haberler alırım da bana da umut olursun inşallahBiz önceki üç tedaviyi bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptık..şimdikini devlette yapacağım..rapor çıkarttım..üç hakkım oluyormuş..ilkini şimdi devlette kullanıp, inşallah gerek kalmaz ama diğer haklarımı raporun geçtiği özel merkezlerde kullanabilirim..
Ben ve eşim önceki tedavilerimizde standart vitaminleri kullandık..inanın bu sefer, gereksiz bizi strese soktuğunu düşündüğümüzden tedavi öncesinde hiç bir takviye kullanmadık..
Ben umut olmak isterdim ama bende de malum umarim en azindan bu yontemle hamile kalirimda ailem tamamlanirBen de şuan o moddayım hiçbir şey kullanmıyorum çünkü yoruldum sıkıldım... İnşallah senden güzel haberler alırım da bana da umut olursun inşallah
İnşallah canım az kaldı senin için de sabretBen umut olmak isterdim ama bende de malum umarim en azindan bu yontemle hamile kalirimda ailem tamamlanir
Aynen öyle canım fedakarlığa daha anne olmadan başlıyoruz rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimiziİnşallah
AMİNNN inşallah herşey güzel sonuçlanır. Burda bekleyen çabalayan anne olma duygusunu tatmak isteyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun. Çok zor bir tedavi fakat sonu güzel olacaksa değer bütün acılara
Kızlar bende dün 5 inde oldum transferi. .napiyorsunuz. ?dün gece çok terledim sanırım ilaçlardan. .nasıl yaticaz ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama çok zor ya ...inş bebjslerimjz tutunuz hayirlisylaMerhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyım
İnşallah tutunur canım bendede aynı korku var hep yüzüstü yatan biri olarak transferden sonra ne yapacağım nasıl yatacagim merak ediyorum benim transfer eylül başı olacak kismetseKızlar bende dün 5 inde oldum transferi. .napiyorsunuz. ?dün gece çok terledim sanırım ilaçlardan. .nasıl yaticaz ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama çok zor ya ...inş bebjslerimjz tutunuz hayirlisyla
Transferimi oldum çok şükür. İyi geçti sadece çok sıkışık oldugum için zorlandım. İnşallah tutunurlar miniklerim benim için dua edinAynen öyle canım fedakarlığa daha anne olmadan başlıyoruz rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimizi
Geçmiş olsun cnm.kaç tane koydularTransferimi oldum çok şükür. İyi geçti sadece çok sıkışık oldugum için zorlandım. İnşallah tutunurlar miniklerim benim için dua edin
Allah razı olsun canım. Çift embriyo koyduk. İnşallah tutunurlar sıkı sıkı. Fotosunu bile verdiler çok değişik bişeyGeçmiş olsun cnm.kaç tane koydular