Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak 😄😄 ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen 🙏 Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah 😊😊
Merhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyım 🙈🥰

Kızlar az önce laboratuvarı aradım 6 olgun yumurtamdan 4 tanesi döllenmiş herhangi bir sorun yok gelişimleri iyiymiş. Yarın saat 8;30 da transferim olacak 😄😄 ayyy çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bana duan edin lütfen 🙏 Rabbim kimsenin emeğini yerde bırakmasın inşallah 😊😊
İnşallah herşey Güzel ilerler..Transfer ve sonrası güzel sonuçlanıp daha tedaviye başlamamış olan bizlere de moral ve umut olursunuz..

Merhaba aynı gün transferimiz yarın 11 de de benim olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçları alırız umarım bende çok mutlu ama bir o kadar heyecanlıyım 🙈🥰
Heyecandan uyuyamadım 😄😄 inşaallah hayırlı uğurlu olur ve bi sürü pozitif sonuç alırız. Rabbim bizi eli boş çevirmesin bu yoldan 🙏🙏🙏

İnşallah
İnşallah herşey Güzel ilerler..Transfer ve sonrası güzel sonuçlanıp daha tedaviye başlamamış olan bizlere de moral ve umut olursunuz..
AMİNNN inşallah herşey güzel sonuçlanır. Burda bekleyen çabalayan anne olma duygusunu tatmak isteyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun. Çok zor bir tedavi fakat sonu güzel olacaksa değer bütün acılara 😍😍

Biz önceki üç tedaviyi bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptık..şimdikini devlette yapacağım..rapor çıkarttım..üç hakkım oluyormuş..ilkini şimdi devlette kullanıp, inşallah gerek kalmaz ama diğer haklarımı raporun geçtiği özel merkezlerde kullanabilirim..
Ben ve eşim önceki tedavilerimizde standart vitaminleri kullandık..inanın bu sefer, gereksiz bizi strese soktuğunu düşündüğümüzden tedavi öncesinde hiç bir takviye kullanmadık..
Ben de şuan o moddayım hiçbir şey kullanmıyorum çünkü yoruldum sıkıldım... İnşallah senden güzel haberler alırım da bana da umut olursun inşallah

İnşallah

AMİNNN inşallah herşey güzel sonuçlanır. Burda bekleyen çabalayan anne olma duygusunu tatmak isteyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun. Çok zor bir tedavi fakat sonu güzel olacaksa değer bütün acılara 😍😍
Aynen öyle canım fedakarlığa daha anne olmadan başlıyoruz rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimizi😍

Kızlar bende dün 5 inde oldum transferi. .napiyorsunuz. ?dün gece çok terledim sanırım ilaçlardan. .nasıl yaticaz ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama çok zor ya ...inş bebjslerimjz tutunuz hayirlisyla

Kızlar bende dün 5 inde oldum transferi. .napiyorsunuz. ?dün gece çok terledim sanırım ilaçlardan. .nasıl yaticaz ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama çok zor ya ...inş bebjslerimjz tutunuz hayirlisyla
İnşallah tutunur canım bendede aynı korku var hep yüzüstü yatan biri olarak transferden sonra ne yapacağım nasıl yatacagim merak ediyorum benim transfer eylül başı olacak kismetse

Aynen öyle canım fedakarlığa daha anne olmadan başlıyoruz rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimizi😍
Transferimi oldum çok şükür. İyi geçti sadece çok sıkışık oldugum için zorlandım. İnşallah tutunurlar miniklerim 😃😃 benim için dua edin 🙏🙏🙏

X