Ağustos 2017 anne adayları

6+2 iymisim.bugun bebisimin kesesini gordum ve kalp atisini duydum sonunda.bugun bebegimin varligini hissettim şükürler olsun rabbime:)
Vajinadanmi dinlediniz cnm bende 6+1de gittim normal dunleyemedik vajinadan baksam duyariz ama gerek yok iki hafta bekleyelim dedi de

6+2 iymisim.bugun bebisimin kesesini gordum ve kalp atisini duydum sonunda.bugun bebegimin varligini hissettim şükürler olsun rabbime:)
Vajinadanmi dinlediniz cnm bende 6+1de gittim normal dunleyemedik vajinadan baksam duyariz ama gerek yok iki hafta bekleyelim dedi de

Benim çok ağrım olduğundan doktor progestan vermişti düzenli kullanıyorum ağrımlarım eskisi kadar yok ama şuan sağ tarafım komple kramp girmiş gibi

Sevgili anneler yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz... neler yer neler içersinizzz..

Yaa bende hiç bir şey yiyemiyorum cok üzülüyorum bebişimi aç bırakıyorum galibaaa... yemek düşündükçe midem bulanıyor özellikle süt yumurta meyvee

Bugun 7.haftamiz icin kontrole gittik. 6.haftada duydugumuz kalp atislari masallah daha iyi suan. Kesede yine kanamam var ama azalmis durumda. Idrsr yolu enfeksiyonu icin doktor monurol verdi. Troid seviyem biraz düşmüş. Insallah hayirlisiyla kucaklariz cocuklarimizi

Benimde tam tersi kizlar deli gibi yiyorum hep acim iki kilo almisim bile kahve ve yumurta dusunemiyorum sadece ki ikisinide cok severdim onun harici hic birseyden tiksinmedim mide bulantimda hic yok sukur bide surekli uyuyorum :)))

X