Ağustos 2017 anne adayları

benimde bebişim 6 hafta 4 günlük 1 haftadır bulantılarım var yemeğe zorluyorum kendimi. yemek yemezsem vicdanım rahat etmiyor nezaman geçer bulantılar :KK43:(

benimde bebişim 6 hafta 4 günlük 1 haftadır bulantılarım var yemeğe zorluyorum kendimi. yemek yemezsem vicdanım rahat etmiyor nezaman geçer bulantılar :KK43:(
3 aya kadar devam ediyormuş sanırım canım.. Bende fenayım ama ye şuan da bebeğimizin gelişim zamanları önemli anlar kaçırmayalım bunları kussanda ye içinde kalan ne kadar az olursa olsun yine de faydası vardır.

Ben de bugün test yaptırdım arkadaşlar :) 747 çıktı kaç haftalık bilmiyorum ama sat â göre 25.08 bebeğime kavuşma günüm :)

İlk 3 ay bebeğiniz sizin depolarınızdan besleniyor kendinizi cok beslemeye zorlamayın mide bulantısı için de cubuk kraker ve beyaz leblebi cok iyi geliyor

Kizlar bugun doktora gttm 5+5 gunlukmus bebis sata gore 6+1 bebegimin kalp atisini alamadk ama olusmaya baslamis dedi crl si 2.2 mm yani boyu szn bu haftalarda kacti bn 3 ay once kalp atisi alamadigmz icn kurtaj oldum doktor bugun yine ole olursa igne baslicz dedi bi sorun mu vardi neden ole dedi anlamadm kese 9.3mm crl 2.2mm sizin nasildi

17 aralıkta hamile olduğumu öğrendim pazartesi günü kan tahlili verdim 231.6 değerim bugün tekrar verdim 520.8 değerim çok şükür

Kizlar bugun doktora gttm 5+5 gunlukmus bebis sata gore 6+1 bebegimin kalp atisini alamadk ama olusmaya baslamis dedi crl si 2.2 mm yani boyu szn bu haftalarda kacti bn 3 ay once kalp atisi alamadigmz icn kurtaj oldum doktor bugun yine ole olursa igne baslicz dedi bi sorun mu vardi neden ole dedi anlamadm kese 9.3mm crl 2.2mm sizin nasildi
Bebeğim normalde sata göre 6+5 di doktor seçimi yapıyordum 3 ayrı doktora gittim birincisi crlyi 1.9mm çıkarttı beş haftaliksin dedi biri boş kese kürtaj dedi şoka girdim o ara diğeri crlyi 3.9 mm çıkardı 6+0 çıkardı anlayacağın aynı gün farklı olcumler çok kafana takma şimdi 8 haftalık hamileyim 7. Haftasında kalbinin sesini duydum

Benimde pazartesi basladi mide bulantısı istahimda yok su bile icesim yok uyku. çok basim ağrıyor ama kusmamda yok ne kadar sürecek bakalim böyle

Ne bileym endişelendim bi de ayni sey olursa ilk gebelik gibi igne baslicz deyince olumsuz bisey mi var dedm hayirlisi cnm sen de bebisini saglikla kucagina al ins. anlem anlem

Ne bileym endişelendim bi de ayni sey olursa ilk gebelik gibi igne baslicz deyince olumsuz bisey mi var dedm hayirlisi cnm sen de bebisini saglikla kucagina al ins. anlem anlem
amin canım inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız bende düşük yaptım daha once verdiği iğne progesteron falan herhalde hiç strese girme hayırlısıyla atlatirsin

Merhaba arkadaşlar bende agustos annesi olucam inşallah.. ama bende daha hiç bulanti olmadı neden acaba onumuzdeki,zaman olurmu ki...

Brnse bugun 6haftama girdim ya bi bulantim olsada hamilelige adapte olsamm::))) bulantiyi tek isteyen tek benim heralde

Merhaba arkadaşlar bende agustos annesi olucam inşallah.. ama bende daha hiç bulanti olmadı neden acaba onumuzdeki,zaman olurmu ki...
Bende de bulantı kusma yok ama iştahsızlık var çay seven ben içmiyorum domates yiyemiyorum geçenlerde bir gun kahverengi leke gelmişti korktuk doktora gittik kalbi atıyor sağlıklı dedi 2. Gebeliğim ilkimde de mide bulantım filan yoktu ama iştahım çok iyiydi ve lekelenme filan da olmamıştı her hamilelik farklı derlerdi de inanmazdım

Miden bulanmaya başladığında tekrar görüşelim :)) ben lavaboya zor yetişiyorum boğazım tahriş oldu yemek yiyemiyorum ve kilo vermişim
Brnse bugun 6haftama girdim ya bi bulantim olsada hamilelige adapte olsamm::))) bulantiyi tek isteyen tek benim heralde

X