Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitil olarak kullan. Mideni yormasın. Ben kızımda fitil olarak kullandımProgestonu fitil olarak mi yoksa agizdan mi kullaniyorsunuz
Benimde pazartesi basladi mide bulantısı istahimda yok su bile icesim yok uyku. çok basim ağrıyor ama kusmamda yok ne kadar sürecek bakalim böyle
17 aralıkta hamile olduğumu öğrendim pazartesi günü kan tahlili verdim 231.6 değerim bugün tekrar verdim 520.8 değerim çok şükür
Benimde migde bulantim oluyo ise gidip gelirken onun haricinde birsey yok bugun doktordn geldim hersey iyi cok sukurBende kusma yok sadece tiksinti çok sevdiğim şeylerde tiksinti ve hiç canım yemek istemiyor halbuki ben çok iştahlıydım Allah bebeklerimize sağlık versinde gerisi problem değil
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Sat 4 kasımdı bn 4 aralıkta tahlil yaptırdım hcg 29 çıktı 8 aralıkta doktora gittim ultrasonda kese vs hiç bişey gözükmedi ama hcg 261 çıktı doktor 2 hafta sonra gel kese anca gözükür ddi sanırım geç döllenme olmuş o yüzden gözükmedi ilk gebeliğim o yüzden tedirginim internette cok fazla olumsuz şey var o yüzden sürekli doktora gitmek istemiyorum gitmişken kalp atışınıda duyalım diyorum ama ne Zaman gitmeliyim ? Şuan 6+6 yım
Tabiki gitmen gerek canim test istiyor senden bende 6 haftalik hamileyim 2 kez gitim test yaptirdim.kan falan kalp atisini keseyi gorduk 1 ay sonra tekrar gidicem gitmemezlik yapma akso bisey olur allah korusun allah kucaguna almayi nasip etsin sağlıklıKızlar merhaba aranıza yeni katıldım Sat 4 kasımdı bn 4 aralıkta tahlil yaptırdım hcg 29 çıktı 8 aralıkta doktora gittim ultrasonda kese vs hiç bişey gözükmedi ama hcg 261 çıktı doktor 2 hafta sonra gel kese anca gözükür ddi sanırım geç döllenme olmuş o yüzden gözükmedi ilk gebeliğim o yüzden tedirginim internette cok fazla olumsuz şey var o yüzden sürekli doktora gitmek istemiyorum gitmişken kalp atışınıda duyalım diyorum ama ne Zaman gitmeliyim ? Şuan 6+6 yım
Allah saglikli kucağına almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım bu ilk paylaşımim.
6+4 haftalık hamileyim ben de
Mide bulantısı bende de var ama kusma yok çok şükür şimdilik
bu ikinci gebeligim ilk gebelikte yatak döşek yattım çok fenaydim
Bundan önce bir düşugüm var ne yazikki 10.haftada sonlandı
O kadar korkuyorum ki size anlatamam
Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip eder inşallah
Progestan ve düşük önleyici iğne kullanıyorum haftaya kalp atışlarını duymaya gidecem inşallah nasip olur yarabbim
Herkese kucak dolusu sevgiler güzel anneler
Canım merhaba
Kalp atışı duyumu gebelige gire değişiyor bildiğim kadarıyla ama 8.hafta ya da 9. Hafta en ideal
Şu anda 7. Haftada sin önümüzdeki hafta gidebilirsin bence
Güzel haberlerini alırız inşallah
Tabiki gitmen gerek canim test istiyor senden bende 6 haftalik hamileyim 2 kez gitim test yaptirdim.kan falan kalp atisini keseyi gorduk 1 ay sonra tekrar gidicem gitmemezlik yapma akso bisey olur allah korusun allah kucaguna almayi nasip etsin sağlıklı
Tabiki gitmen gerek canim test istiyor senden bende 6 haftalik hamileyim 2 kez gitim test yaptirdim.kan falan kalp atisini keseyi gorduk 1 ay sonra tekrar gidicem gitmemezlik yapma akso bisey olur allah korusun allah kucaguna almayi nasip etsin sağlıklı
Cnm benimde sat 4 kasım 6+2de gittim kese cok netti kalp atisi yoktu sen simdi gitsen kese kalp atisi duyulur ben haftaya 8 haftalik ta gidecemKızlar merhaba aranıza yeni katıldım Sat 4 kasımdı bn 4 aralıkta tahlil yaptırdım hcg 29 çıktı 8 aralıkta doktora gittim ultrasonda kese vs hiç bişey gözükmedi ama hcg 261 çıktı doktor 2 hafta sonra gel kese anca gözükür ddi sanırım geç döllenme olmuş o yüzden gözükmedi ilk gebeliğim o yüzden tedirginim internette cok fazla olumsuz şey var o yüzden sürekli doktora gitmek istemiyorum gitmişken kalp atışınıda duyalım diyorum ama ne Zaman gitmeliyim ? Şuan 6+6 yım
Cnm benimde sat 4 kasım 6+2de gittim kese cok netti kalp atisi yoktu sen simdi gitsen kese kalp atisi duyulur ben haftaya 8 haftalik ta gidecem