Ağustos 2017 anne adayları

Gunaydin canim benim hep var sancim bazen cok nadir geciyor düşük tehlikem oldugu icin senin öyle bir riskin yoksa doktoruna bir danis derim
Maalesef düşük tehlikesi var benim de progstn kullanıyorum bende.

Benimde oluyor sanki adet olacakmisim her an kanama olacakmis gibi :KK43: ama arastirdigima gore rahim büyüdüğü için oluyomus bu agrilar.umarim kotu bisey deildir
Aynennn ya sürekli kontrol eder oldum acaba kanama var mi diye...

Günaydın kızlar.. Benimde sizin gibi adet ağrılarım oluyor açık renkte parça şeklinde akıntı geliyor. Doktoruma danışıcam inşallah bişi yoktur

Aynıymış olası doğum tarihi inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza kalp sesini falan duydunmu acaba ?

Amin canım inşallah. Evet duydum kalp sesini daha doğrusu gördüm :) Sen duydun mu kalp sesini?

Slm kizlar yarin sat a gore5+1 olucam dr gitcem yarin bakalim ne diyecek kese gorunur heralde diye dusunuyorum
Bisey sorucam bide dis gebelik yada kimyasal gebelik varsa belli olurmu yarin acaba 2 ay once kalp durmasi yuzunden kurtaj olmustum cok korkuyorum bilgi verir misiniz?
Cnm bende 5haftada gittim görülmüştü iki ayonce bende kalp durmasindan düşük yaptim dis gebelik veya kimyasal gebelik varsa doktor bilgu verir inşallah bu sefer kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Annem bana hamileyken kasığında kalp atımını hissetmiş, kaçıncı hafta olduğu hatırlamıyor , biraz daha bekleyelim bakalım. Bir arkadaşım da 8. Haftada duymuştu ultrasonda . İnşallah düşmez. 4 yıl sonra hamiş oldum. Endişeliyim biraz

Amin canım, hepimiz için hayırlısı olur inşallah ama hayırlısı ise bizi bırakmasın inşallah

Geçen Çarşamba gittim dr, 1,5 cm dedi. Sanırım kesenin boyu. Çünkü embriyo için daha var dedi. 5hafta 3 günlük demişti. Son regl 4 kasım ama ultrason a göre değerlendirmek gerekiyor galiba

Kizlar bugun 6 haftalik oldum gece kasik agrisi ile uyandim bi 5 dk siddetliydi sonra gecti simdi de ara ara sag kasigimda batma oluyor siz de var mi bu durum

Canım ben 13.12.2016 kontrolumde duydum yani 6+3 te karından ultrasonla dinlemiştik daha çok vajinal ultrasonda duyuyorlarmış küçük haftalarda sonraki kontrolun ne zaman canım
Bugün duydum sesini çok şükür :) ama beş gün geri 7+5 olması lazimken 7+0 gibi

Amin canım inşallah. Evet duydum kalp sesini daha doğrusu gördüm :) Sen duydun mu kalp sesini?
Evet canım çok şükür bugün duyduk :) inşallah sende duyarsın

X