- 29 Nisan 2011
- 83
- 33
Teşekkurler canım hallettim sonundaCnm kişisel ayarlar var profilde aşagı doğru secenwklerde cıkıyor hamilelik takvimi oraya muhtemel doğum tarihini ekle rakamlar arasında - olsun mesela bnmki 03-08-2017 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkurler canım hallettim sonundaCnm kişisel ayarlar var profilde aşagı doğru secenwklerde cıkıyor hamilelik takvimi oraya muhtemel doğum tarihini ekle rakamlar arasında - olsun mesela bnmki 03-08-2017 gibi
Maalesef düşük tehlikesi var benim de progstn kullanıyorum bende.Gunaydin canim benim hep var sancim bazen cok nadir geciyor düşük tehlikem oldugu icin senin öyle bir riskin yoksa doktoruna bir danis derim
Aynennn ya sürekli kontrol eder oldum acaba kanama var mi diye...Benimde oluyor sanki adet olacakmisim her an kanama olacakmis gibi ama arastirdigima gore rahim büyüdüğü için oluyomus bu agrilar.umarim kotu bisey deildir
Aynıymış olası doğum tarihi inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza kalp sesini falan duydunmu acaba ?
Cnm bende 5haftada gittim görülmüştü iki ayonce bende kalp durmasindan düşük yaptim dis gebelik veya kimyasal gebelik varsa doktor bilgu verir inşallah bu sefer kucagimiza aliriz bebeklerimiziSlm kizlar yarin sat a gore5+1 olucam dr gitcem yarin bakalim ne diyecek kese gorunur heralde diye dusunuyorum
Bisey sorucam bide dis gebelik yada kimyasal gebelik varsa belli olurmu yarin acaba 2 ay once kalp durmasi yuzunden kurtaj olmustum cok korkuyorum bilgi verir misiniz?
benim 4 haftada göründü ama, 5. haftada daha net gözüktü doktorunuz kan testi istemedi mi tekrarmerhaba kızlar ben 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal utrasonla kese görünmedi aynı durumu yaşayan var mı normal mi bu
bende sizinle aynı durumdayım şuan mide bulantım yok 6. haftada başlar diyolarBn daha 5+5 im bulantim yok suan normal mi bilmyrm @birtan 83
istedi değer 650 çıktı 10 gün önce 66 ydı bana biraz düşük gibi geldi o yüzden kaygılıyım birazbenim 4 haftada göründü ama, 5. haftada daha net gözüktü doktorunuz kan testi istemedi mi tekrar
Canım bende 6+6 yım 6+3 te en son muayene oldum kalp atışı duyamadık. Doktor var dedi ama duyulmadı. perşembe gidicem tekrar duyarız dedi ama bakalım. 9. hafta duyanlar oluyormuş normalmiş yani sıkma canınıMrb Hamişler, 6. Haftadayım kalp atımını hissetmedim daha
Bende 6 haftayim kalp atisini duymadim iki hafta sonra gidecem sen ne zaman gideceksin kalp atisi icinMrb Hamişler, 6. Haftadayım kalp atımını hissetmedim daha
Doktor ne zaman geldi 6 haftalık ta duyulmaya biliyorValla ben dayanamayıp bu cuma gitmeyi düşünüyorum
Bugün duydum sesini çok şükür :) ama beş gün geri 7+5 olması lazimken 7+0 gibiCanım ben 13.12.2016 kontrolumde duydum yani 6+3 te karından ultrasonla dinlemiştik daha çok vajinal ultrasonda duyuyorlarmış küçük haftalarda sonraki kontrolun ne zaman canım
Evet canım çok şükür bugün duyduk :) inşallah sende duyarsınAmin canım inşallah. Evet duydum kalp sesini daha doğrusu gördüm :) Sen duydun mu kalp sesini?