Ağustos 2017 anne adayları

Kizlar bugun 6 haftalik oldum gece kasik agrisi ile uyandim bi 5 dk siddetliydi sonra gecti simdi de ara ara sag kasigimda batma oluyor siz de var mi bu durum
bendede olmuştu çok şiddetli değildi ama hala ara ara batmalar oluyor sıkıntı yapma

Ben 5 haftalikken gittim ne kese gorundu ne de kalp atisi doktor dis geveleikten suphelendi ayin 8 inde 2009 du 10 unda 4112 cikti bu degere gore normal gebelik kucuk ama daha dedi cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz :KK43:

Ben 5 haftalikken gittim ne kese gorundu ne de kalp atisi doktor dis geveleikten suphelendi ayin 8 inde 2009 du 10 unda 4112 cikti bu degere gore normal gebelik kucuk ama daha dedi cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz :KK43:
Bu değerlere göre dış gebelik olmaması Laz'ım, kalp atışına var zaten de kesede görünür inşallah canım merak etme

Geçen Çarşamba gittim dr, 1,5 cm dedi. Sanırım kesenin boyu. Çünkü embriyo için daha var dedi. 5hafta 3 günlük demişti. Son regl 4 kasım ama ultrason a göre değerlendirmek gerekiyor galiba
Benimde son 4 kasim bugun 6+2 ve kalp atisi henuz duyulmadı iki hafta sonra gidecem

Kizlar slm doktora gittim keseyi gordum cok sukur dis gebelik degil dedi normal bi gebelik dedi cok kucuk daha 2hafta sonra kalp atisi ucun cagurdi bide bi onceki kurtajdam dolayi enox igne verdi hem bebegi beslemek hemde pihtilasma varsa onlem olsun diye 12. Haftaya kadar kullanicaz dedi bide bebe aspirini verdi. Bitane 3bucuk yadinda kizim var ilk gebeliginde olmamissa digerlerindede olma ihtimali yok denecek kadar azdir dedi pihtilasma icin aranizde bu igneden kullanan varmi?

Merhaba kızlar bende dün öğrendim 5 haftalık hamişim....Ağustosa denk geliyo rabbim nasip eder ise :)

6+2 iymisim.bugun bebisimin kesesini gordum ve kalp atisini duydum sonunda.bugun bebegimin varligini hissettim şükürler olsun rabbime:)

X