Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Bu arada 15 gun yatanlar varmis siz yattinizmi 15 gun
Yok canım yatmadım inanki sadece cok yoruldugumda dinlendim. Doktorum bu işin 25 yıllık ehli biri o bana normal hayatına devam et dedi ve 15 dk işlemden snra kalktım. Hatta alısveris merkezinde bile geZdim o gün biraz :) Sonucta asılama tüp bebek gibi degiki normal yoldan hamile kalmak gibi. Normal hamile kalanlar sanli hep yattı da mı hamile kaldı ben de böyle dusundum ve kasmadım acıkcası

Bende sadece 2 gun yattim sonra yatmadim ama temizlik falan da yapmadim hic

Bende sadece 2 gun yattim sonra yatmadim ama temizlik falan da yapmadim hic
Ben yapıyorum cAnm ama cok yormadan cunku belim cok agrıyor. Bu arada ben işlemden snra gezdim falan ya yatmadım o spermler geri gelmedi hic onlar noldu acaba nereye gitti hepsi :)) geri geldi diyenler var ondan soruyorum canm

Ben yapıyorum cAnm ama cok yormadan cunku belim cok agrıyor. Bu arada ben işlemden snra gezdim falan ya yatmadım o spermler geri gelmedi hic onlar noldu acaba nereye gitti hepsi :)) geri geldi diyenler var ondan soruyorum canm
Beni dr islemden sonra 20 dk bacaklarimi dikip yatirdi igneyi cikarmadan bendede disari akmadi kanama oldu sadece

Bende ilk gun yattim ama sonra pek yatmadimama iste yapmadim ilk 1hafta dikkatettim elden geldikce ama hepsi bos rabbim ol derse zaten olucak herseyin hayirlsii oyuzden

Ben de şistim maripos hem de ne şişme göbeğim çıktı yine aynı şeyleri yaşıyoruz. .Bugün bacaklarim ağrıyor belimde kasiklarim da yine bişe yok..göğüslerim de acıma korkunç derece de arttı. .Allah hepimize yardım etsin

Uzmek istemem sizi uzmanda deilim bu konuda sadece bildigim kadariyla asilamada gogus sizisi olmazmis dier belirtiler tutuncada oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…