- 14 Haziran 2024
- 1.083
- 474
- 26
Evet istanbulNerede doktor İstanbul’mu ben Gebze’de yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet istanbulNerede doktor İstanbul’mu ben Gebze’de yaşıyorum
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah eğer bu sürece girersek destek isterizilk transferim negatif oldu çok şükürü şuan hamileyim ikinci transferimde tuttu
Amin inşallah her zaman her konuda destek olurum süreç fiyatlar klinikler hiç merak etmeyin ama gerek kalmayacak bunlara böyle inanıyorumHayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah eğer bu sürece girersek destek isteriz
Şimdiden tüp bebek sürecine odaklanmayın gerçekten gerek kalırsa o zaman bana mesaj atın konuşuruz hepsiniÇok korkuyorum ama süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisiniz
Tamam teşekkür ederimŞimdiden tüp bebek sürecine odaklanmayın gerçekten gerek kalırsa o zaman bana mesaj atın konuşuruz hepsini
Güzel dilekler için teşekkür ederim kadının halinden en iyi kadınlar anlarAmin inşallah her zaman her konuda destek olurum süreç fiyatlar klinikler hiç merak etmeyin ama gerek kalmayacak bunlara böyle inanıyorum
Çocuk sahibi olamama nedeninize göre aşılama veya tüp bebek denenecektir. Zaten baska bir yöntem yok maalesefDevlet hastanesinde tedavi görüyorum doktor 2 3 kişi birden içeri alıp muayene ettiği için sorularımı rahatça soramıyorum. Acaba ovitrelle iğnem tutmazsa nasıl bir tedavi uygulanır sonrasında tedavi nasıl ilerliyorr bilgisi olan var mı
Özelde mi yaptırdınız tüp bebek ya da devlette miBen maalesef üç kere bu yöntemi denedim hiçbirinde gebelik elde edemedim. Tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür şuan hamileyim
Ay burada yazmışsınız şimdi gördüm ilk transfer negatif olursa tekrar aynı ücreti ödeyip mi ikinci transfer yapılıyorilk transferim negatif oldu çok şükürü şuan hamileyim ikinci transferimde tuttu
Allahım inşallah sağlıkla nasip eder hepimize aminAy burada yazmışsınız şimdi gördüm ilk transfer negatif olursa tekrar aynı ücreti ödeyip mi ikinci transfer yapılıyor
İğne vurulalı 5 gün oldu iğne vurduktan 1 gün sonra yumurta akı gibi akıntım oldu daha sonra durdu bugün tekrardan beyaz akıntım gelmeye başladı sizce belirti olabilir miiiÇocuk sahibi olamama nedeninize göre aşılama veya tüp bebek denenecektir. Zaten baska bir yöntem yok maalesef
Ben de Darıca da yaşıyorum birlikte takip edelimm isterseniz ben de aynı yollardan geçen destekçiler arıyorumÇok korkuyorum ama süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisiniz
Yaa bende Gebze oturuyorum sizde mi polikistikoversinizBen de Darıca da yaşıyorum birlikte takip edelimm isterseniz ben de aynı yollardan geçen destekçiler arıyorum
Devlet hastanesi Darıca Farabiye gidiyorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuzBen de Darıca da yaşıyorum birlikte takip edelimm isterseniz ben de aynı yollardan geçen destekçiler arıyorum
Yaa ben de Farabiye gidiyorum Cemal beye siz hangi doktorDevlet hastanesi Darıca Farabiye gidiyorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Tesadüf doktorumuz aynıYaa ben de Farabiye gidiyorum Cemal beye siz hangi doktor
Yaa sevindim güzel bir tesadüf olmuş sizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ben bugün ovitrelle oldumTesadüf doktorumuz aynı