- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi chamallows
Aynen insallah guzel haberler alirizBen de adet olmazsam salı giderim canım. Cok heyecanlı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen insallah guzel haberler alirizBen de adet olmazsam salı giderim canım. Cok heyecanlı :)
Bu arada 15 gun yatanlar varmis siz yattinizmi 15 gunBen de adet olmazsam salı giderim canım. Cok heyecanlı :)
Hayirlisi boyleymis demekki zamani var daha birdahakine olur insallah skma caniniAdet oldum
Yok canım yatmadım inanki sadece cok yoruldugumda dinlendim. Doktorum bu işin 25 yıllık ehli biri o bana normal hayatına devam et dedi ve 15 dk işlemden snra kalktım. Hatta alısveris merkezinde bile geZdim o gün biraz :) Sonucta asılama tüp bebek gibi degiki normal yoldan hamile kalmak gibi. Normal hamile kalanlar sanli hep yattı da mı hamile kaldı ben de böyle dusundum ve kasmadım acıkcasıBu arada 15 gun yatanlar varmis siz yattinizmi 15 gun
Hayırlusı olsun canm cok üzüldüm inanki ilk asılaman mıydı ve kacıncı gün adet oldun acabaAdet oldum
Bende sadece 2 gun yattim sonra yatmadim ama temizlik falan da yapmadim hicYok canım yatmadım inanki sadece cok yoruldugumda dinlendim. Doktorum bu işin 25 yıllık ehli biri o bana normal hayatına devam et dedi ve 15 dk işlemden snra kalktım. Hatta alısveris merkezinde bile geZdim o gün biraz :) Sonucta asılama tüp bebek gibi degiki normal yoldan hamile kalmak gibi. Normal hamile kalanlar sanli hep yattı da mı hamile kaldı ben de böyle dusundum ve kasmadım acıkcası
Ben yapıyorum cAnm ama cok yormadan cunku belim cok agrıyor. Bu arada ben işlemden snra gezdim falan ya yatmadım o spermler geri gelmedi hic onlar noldu acaba nereye gitti hepsi :)) geri geldi diyenler var ondan soruyorum canmBende sadece 2 gun yattim sonra yatmadim ama temizlik falan da yapmadim hic
Beni dr islemden sonra 20 dk bacaklarimi dikip yatirdi igneyi cikarmadan bendede disari akmadi kanama oldu sadeceBen yapıyorum cAnm ama cok yormadan cunku belim cok agrıyor. Bu arada ben işlemden snra gezdim falan ya yatmadım o spermler geri gelmedi hic onlar noldu acaba nereye gitti hepsi :)) geri geldi diyenler var ondan soruyorum canm
Anladım canım umarım o milyonlarca spermden biri işe yaramıstrBeni dr islemden sonra 20 dk bacaklarimi dikip yatirdi igneyi cikarmadan bendede disari akmadi kanama oldu sadece
Ikiside yararsa yok demem hani bir tasla iki kus vurmus olurumAnladım canım umarım o milyonlarca spermden biri işe yaramıstr
Ayy insallah canım :)Ikiside yararsa yok demem hani bir tasla iki kus vurmus olurum
Hasta olacakmisim gibi sisiyorum ya ((Ayy insallah canım :)
Benm de agrılarım var o yüzden umut edemiyorm canım (Hasta olacakmisim gibi sisiyorum ya ((
Icimde icime sigmiyo icimden bi ses hep hamilesin diyo geceleri ruyamda kundakta erkek cocuk veriyolar kucagima bu senin oglun diye allah yuzumuze baksinBenm de agrılarım var o yüzden umut edemiyorm canım (
Siz hic yazmadiniz asilamaniz ne durumdaŞu an bi ilaç kullanıyor musun nerde yapıldı aşılama n
Ayy ne güzel canım ben hic öyle rüyalar göremedim malesef ve hissetmiyorum olumsuZum acıkcası. Napalım hayırlısı olsunIcimde icime sigmiyo icimden bi ses hep hamilesin diyo geceleri ruyamda kundakta erkek cocuk veriyolar kucagima bu senin oglun diye allah yuzumuze baksin
Uzmek istemem sizi uzmanda deilim bu konuda sadece bildigim kadariyla asilamada gogus sizisi olmazmis dier belirtiler tutuncada oluyomusBen de şistim maripos hem de ne şişme göbeğim çıktı yine aynı şeyleri yaşıyoruz. .Bugün bacaklarim ağrıyor belimde kasiklarim da yine bişe yok..göğüslerim de acıma korkunç derece de arttı. .Allah hepimize yardım etsin