• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Insallah birde nasil umutlandiysam surekli cocuk isimlerine bakiyorum iaim begeniyorum :)
:)) ben de dün arastırdım öyle :) bu arada canım ben dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ilk idrarımla. Tabç cıkmaz die 5. Dk baktım yattım tek cıZgiydi. Sonra 3-4 saat snra kalktım bi baktım 2. CıZgi silik ama kalın sekilde belirmiş. Tabi ben gecersiz oldugunu dusunuyorm bir daha yapmadım

:)) ben de dün arastırdım öyle :) bu arada canım ben dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ilk idrarımla. Tabç cıkmaz die 5. Dk baktım yattım tek cıZgiydi. Sonra 3-4 saat snra kalktım bi baktım 2. CıZgi silik ama kalın sekilde belirmiş. Tabi ben gecersiz oldugunu dusunuyorm bir daha yapmadım
Dun bende yaptim 5 dk sonra baltim tek cizgi attim gitti :))

1. 1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
  2. 2.gün:ağrı ara ara oldu
    3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
    4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
    5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
    6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
    7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
    8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
    9.gün:yürürken falan yorulmayabaşladım,diğer belrtiler devam ediyordu
    10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
    idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
    11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
    12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
    13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
    14.gün:kan testi +

umarım sizlere faydası olur...
  3. Bunu hamile bir bayan forumlardan birine yazmis asilama sonrasi gun gun belirtilerini

1. 1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
  2. 2.gün:ağrı ara ara oldu
    3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
    4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
    5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
    6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
    7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
    8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
    9.gün:yürürken falan yorulmayabaşladım,diğer belrtiler devam ediyordu
    10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
    idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
    11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
    12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
    13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
    14.gün:kan testi +

umarım sizlere faydası olur...
  3. Bunu hamile bir bayan forumlardan birine yazmis asilama sonrasi gun gun belirtilerini
Evet bunu okumustum cAnm ama herkesin belirtileri farklı farklı olur diye dusunuyrm. Ama en önemli belirtilerinden biri kasık agrıları sanırm

Selam kizlar oncelikle rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insaallah
Bende 15.de yaptirdim pazartesi kan vercem rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insaallah hepimixe

Bende de hafif bel agrisi ve karnimda agri ve sislik var yarin test vercem ama korkuyorum ya rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize

Bende de hafif bel agrisi ve karnimda agri ve sislik var yarin test vercem ama korkuyorum ya rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize
Ben de 16 sinda yaptırdım. Bana 31 inde tahlil yaptır dediler ama beklemek cok zor. Ben de yarın yaptırayım diyorum. Benm de adet olacakmısım gibi kasık ve bel agrım var bakalım sonuc ne olacak umarım gğzel haberler alırız hep beraber

Back