• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Bugun progestan ilacimin son gunu umarim hasta olmam benim icin en zor donem bu 3 gun olacak :110::KK34:

merhabalar ..bende 17 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım .Aşılamam tek yumurta ile yapıldı daha doğrusu biri 20 mm diğeri 11 mm di.Çok fazla belirti de hissetmiyorum.Ayrıca aşılamadan sonra herhangi bir ilaç ,jel vermediler.Sanırım tutmadı.Bu ara baya rüyalar görüyorum.Elimde bir erkek bebek.Sabah 6 da uyanıyorum.Bütün gün de uyuyamıyorum.Katılıyorum zaman geçmiyor.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
merhabalar ..bende 17 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım .Aşılamam tek yumurta ile yapıldı daha doğrusu biri 20 mm diğeri 11 mm di.Çok fazla belirti de hissetmiyorum.Ayrıca aşılamadan sonra herhangi bir ilaç ,jel vermediler.Sanırım tutmadı.Bu ara baya rüyalar görüyorum.Elimde bir erkek bebek.Sabah 6 da uyanıyorum.Bütün gün de uyuyamıyorum.Katılıyorum zaman geçmiyor.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bende 17 agustosta yaptirdim uyku sorunu bendede var sabah 5 de kalkiyorum geceleri surekli uyaniyorum folik asit progeatan falan vermedilermi size bende 21 mm tek yumurtayla asilama oldum

Folikasit zaten kullanıyordum ama progestan falan vermediler .Daha önce de hiç kullanmadım.Herkese vermiyorlar sanırım yaptığım araştırmalar da da öyle yazıyor.Kafam karıştı.

Bide bişey sorucam aşılamamın yapıldığı gün akşama kadar hiç bişe yokken akşamı kahverengi lekelenme oldu çok ağladım.Ne kadar kaptırmayacağım kendimi desemde demek ki kaptırıp beklenti içine girmişim.Sonraki günler karnım şişmeye başladı özellikle akşam üzeri 3 aylık hamileymişim gibi alt karın bölgem şiş oluyo.İçinde futbol topu var sanki sert.Göğüslerim de de hafif acıma var ama ne kasık ne bel ağrısı ne de batma hiç bişe yok.Siz de de bu sorunlar var mı?

Bide bişey sorucam aşılamamın yapıldığı gün akşama kadar hiç bişe yokken akşamı kahverengi lekelenme oldu çok ağladım.Ne kadar kaptırmayacağım kendimi desemde demek ki kaptırıp beklenti içine girmişim.Sonraki günler karnım şişmeye başladı özellikle akşam üzeri 3 aylık hamileymişim gibi alt karın bölgem şiş oluyo.İçinde futbol topu var sanki sert.Göğüslerim de de hafif acıma var ama ne kasık ne bel ağrısı ne de batma hiç bişe yok.Siz de de bu sorunlar var mı?
Kanama normal olabilir dedi benim doktorum hatta benim 2 gun ara ara oldu rahimi one cektukleri icin oluyo omuhtemelen gaz yapiyo o yuzden sissiniz bende hala oyle 4 aylik hamile gibi geziyorum biraz kiloda vardi adet duzensizligibiz yoksa progeatani oyuzden vermemis olabilirler progestani rahim guclensin cocuk tutunsun diye verirler vizim adet duzensizliginden dolayi rahim duvarimiz kalinlasiyo ondan veriyorlar

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz. Ben adet olana kadar bekleyeyim diyorum ama bir yandan da ne olcaksa olsun artık diyorum

Benimde 4 günüm var ama olmazsam da gitmicem bekleyeyim diyorum.hayırlısıysa inşallah güzel haberler verirsiniz bize ..

Bende 1.5 seneyi geçirdim. Hiç gebelik yaşamadım elimden geleni yaptım olmadı. Şimdi olmayacak gibi hissediyorum o yüzden bu süreyi biraz daha uzatmak istiyorum

Back