• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Estağfurullah. .ben de zaten çok umutlu değilim adet öncesi bende göğüs sizlamasi hiç olmadığı için bu yeni bir durum oldu benim için..

Ben de şistim maripos hem de ne şişme göbeğim çıktı yine aynı şeyleri yaşıyoruz. .Bugün bacaklarim ağrıyor belimde kasiklarim da yine bişe yok..göğüslerim de acıma korkunç derece de arttı. .Allah hepimize yardım etsin
Progestan jel kullanıyır musunuz ya da hapi. O gogus sisligi ve agrısı yapıyor bu arada. Ama bu belirtilerin hepsi insallah hamişlij belirtisidie

Yok kullanmıyorum gzm. .bana hiç bir şey vermedi doktor aşılama sonrasında. .adet günüm de normalde 7 eylülde ben 33 günde bir oluyorum.aşılama öncesi de klomen günde 1 tane verdi. .sadece folik asit içiyorum onu da zaten bayadir kullanıyorum. .anlayamadım hiç bu işten bişe karnimda futbol topu geziyor um.bir klomen bir çatlatma iğnesi insanı bu kadar değiştirir mi

Yok kullanmıyorum gzm. .bana hiç bir şey vermedi doktor aşılama sonrasında. .adet günüm de normalde 7 eylülde ben 33 günde bir oluyorum.aşılama öncesi de klomen günde 1 tane verdi. .sadece folik asit içiyorum onu da zaten bayadir kullanıyorum. .anlayamadım hiç bu işten bişe karnimda futbol topu geziyor um.bir klomen bir çatlatma iğnesi insanı bu kadar değiştirir mi
Malesef catlatma ignesi ve klomen yapıyormus canım böyle durumları. Asılamanın kacıncı günü peki

Asilamani nerde yaptirdin

Amin gzm. .Allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. .emeklerimizi boşa çıkarmasın..

İlk asilamam .. medical park ta sürekli klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi klomen kullandım yaklaşık 6,7 ayim geçti.

Back