- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.498
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Ben sende hamilesin gibi hissesiyorum bence kanaman yerlesme kanamasiydiAyy ne güzel canım ben hic öyle rüyalar göremedim malesef ve hissetmiyorum olumsuZum acıkcası. Napalım hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun belkide vardir bizker bilemeyiz takdiri ilahiEstağfurullah. .ben de zaten çok umutlu değilim adet öncesi bende göğüs sizlamasi hiç olmadığı için bu yeni bir durum oldu benim için..
Evet öylede bir durum var. Ya su tahlil günü gelse de kurtulsak. Ben dr dedigi gibi 31 inde yaptırıcam cAnm tabi adet olmazsamBen sende hamilesin gibi hissesiyorum bence kanaman yerlesme kanamasiydi
Progestan jel kullanıyır musunuz ya da hapi. O gogus sisligi ve agrısı yapıyor bu arada. Ama bu belirtilerin hepsi insallah hamişlij belirtisidieBen de şistim maripos hem de ne şişme göbeğim çıktı yine aynı şeyleri yaşıyoruz. .Bugün bacaklarim ağrıyor belimde kasiklarim da yine bişe yok..göğüslerim de acıma korkunç derece de arttı. .Allah hepimize yardım etsin
Bende adet olmazsam 31 inde yapicamEvet öylede bir durum var. Ya su tahlil günü gelse de kurtulsak. Ben dr dedigi gibi 31 inde yaptırıcam cAnm tabi adet olmazsam
Malesef catlatma ignesi ve klomen yapıyormus canım böyle durumları. Asılamanın kacıncı günü pekiYok kullanmıyorum gzm. .bana hiç bir şey vermedi doktor aşılama sonrasında. .adet günüm de normalde 7 eylülde ben 33 günde bir oluyorum.aşılama öncesi de klomen günde 1 tane verdi. .sadece folik asit içiyorum onu da zaten bayadir kullanıyorum. .anlayamadım hiç bu işten bişe karnimda futbol topu geziyor um.bir klomen bir çatlatma iğnesi insanı bu kadar değiştirir mi
Valla bende 6 aydir birak futbol topunu sanki plates topu var sistikce sisiyorumMalesef catlatma ignesi ve klomen yapıyormus canım böyle durumları. Asılamanın kacıncı günü peki
Asilamani nerde yaptirdinYok kullanmıyorum gzm. .bana hiç bir şey vermedi doktor aşılama sonrasında. .adet günüm de normalde 7 eylülde ben 33 günde bir oluyorum.aşılama öncesi de klomen günde 1 tane verdi. .sadece folik asit içiyorum onu da zaten bayadir kullanıyorum. .anlayamadım hiç bu işten bişe karnimda futbol topu geziyor um.bir klomen bir çatlatma iğnesi insanı bu kadar değiştirir mi
Aa bende ankaradayim zekai tahir buraki cok dusundum sonra vazgectim niye bilmiyorumAnkara zekai tahir burak da
Benmkisi de 16sında oldu. İnşallah hamilelik belirtilerindir canım bunlar Allah gönlümüze göre versin :)17 ağustosta oldu aşılama ..aynı zamanda saniyorum sizlerle
Ben ozele gittim canim once zubeyde hanima gittim davranislari ve her gittogimde farkli bi dr a kendi durumumu kendim anlatinca sinir oldum ozele karar verdimSizin hangi hastane
Kacinci asilaman seninBende yaklaşık 1 senedir medical park a gittim sonra işten ayrıldım ve zekai tahir e başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?