- Konu Sahibi chamallows
-
:)) ben de dün arastırdım öyle :) bu arada canım ben dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ilk idrarımla. Tabç cıkmaz die 5. Dk baktım yattım tek cıZgiydi. Sonra 3-4 saat snra kalktım bi baktım 2. CıZgi silik ama kalın sekilde belirmiş. Tabi ben gecersiz oldugunu dusunuyorm bir daha yapmadımInsallah birde nasil umutlandiysam surekli cocuk isimlerine bakiyorum iaim begeniyorum :)
Dun bende yaptim 5 dk sonra baltim tek cizgi attim gitti :)):)) ben de dün arastırdım öyle :) bu arada canım ben dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ilk idrarımla. Tabç cıkmaz die 5. Dk baktım yattım tek cıZgiydi. Sonra 3-4 saat snra kalktım bi baktım 2. CıZgi silik ama kalın sekilde belirmiş. Tabi ben gecersiz oldugunu dusunuyorm bir daha yapmadım
En garaanti kan testi ben pazartesi demistim ama sali gidip yaptırcM insallah vardırDun bende yaptim 5 dk sonra baltim tek cizgi attim gitti :))
Aynen ama benimkinde ikinci cizgi cikmamis bakicam die copu deseledim bence hamilesin :)))En garaanti kan testi ben pazartesi demistim ama sali gidip yaptırcM insallah vardır
Evet bunu okumustum cAnm ama herkesin belirtileri farklı farklı olur diye dusunuyrm. Ama en önemli belirtilerinden biri kasık agrıları sanırm
- 1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
- 2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmayabaşladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...- Bunu hamile bir bayan forumlardan birine yazmis asilama sonrasi gun gun belirtilerini
Aynen bende gun gun tutuyo yalniz hic sasmadan nerdeyseEvet bunu okumustum cAnm ama herkesin belirtileri farklı farklı olur diye dusunuyrm. Ama en önemli belirtilerinden biri kasık agrıları sanırm
Aynen benm belirtiler de aynı ama cok ümitlenmiyorm yine de. Hayırlısı artkAynen bende gun gun tutuyo yalniz hic sasmadan nerdeyse
Kismet bizim kismetimizde bizi bi yerlerde bekliyodur mutlaka aslen aydinlimisiniz ordami yasiyosunuzAynen benm belirtiler de aynı ama cok ümitlenmiyorm yine de. Hayırlısı artk
Evet canm Aydınliyim orda yasıyorum sen?Kismet bizim kismetimizde bizi bi yerlerde bekliyodur mutlaka aslen aydinlimisiniz ordami yasiyosunuz
Ben sivasliyim esimden dolayi kayseriliyim ankarada yasiyorumEvet canm Aydınliyim orda yasıyorum sen?
Hosgeldin canim insaallah hepimiz iyi sonuclar aliriz
Ben de 16 sinda yaptırdım. Bana 31 inde tahlil yaptır dediler ama beklemek cok zor. Ben de yarın yaptırayım diyorum. Benm de adet olacakmısım gibi kasık ve bel agrım var bakalım sonuc ne olacak umarım gğzel haberler alırız hep beraberBende de hafif bel agrisi ve karnimda agri ve sislik var yarin test vercem ama korkuyorum ya rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize
Bende de agrılar devam canım. Ne zaman yaptıracaksın tahlilBelim cok agriyor bugun sizler ne alemdesiniz
31 inde yaptiririm bende daha fazla dayanamam :)Bende de agrılar devam canım. Ne zaman yaptıracaksın tahlil
Ben de adet olmazsam salı giderim canım. Cok heyecanlı :)31 inde yaptiririm bende daha fazla dayanamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?