• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

ben simdi su sinirdaki askerlere üzülüyorum asıl , bi sürü suriyeli varmis giris yaptirmiyolarmis ins onlara bi saldiri olmaz:(

Kızlar bişi sormam lazım benim sevgilim İstanbul Hasdal'da. Normalde tümen komutanlığındaydı bugün başka bir alaya kaydırmışlar. Taburum yok sadece alay komutanlığındayım diyo. Da pek inanmıyorum çünkü orası hakkında iyi şeyler okumadığımı biliyor. Bi bilginiz var mı yada sizlerin sevdiceklerinden sadece alay komutanlığında olan var mı biliyo musunuz?:KK17:

Canım benim sevgilim de Kıbrıs'da.Tümen komutanlığında o da ama, karakollara dağıtçaklar dedi.o_O Belki de dağırmışlardır.3 gündür falan görüşmüyoruz.:KK43:

askerim hergün msj yazardı ya da arardi bugun hicbiri yok cok merak ettim:(

Selam kizlaar nasilsiniz? Ay butun gun su turksatla ugarstim deli etti :) ainir karsikmis ya arkadasinda dedigi gibi allah sinirdaki askerlerimizi korusun baslarina bisey gelmesn :(

iyi değilim canim askerim den ses yok bugun:KK43:
kuzumm :( olur kuzum arada oyle arayamamistir sarj edememistir belki cok buyuk sorun oluyomus sarj etmek orda.. valla kartla arasinlar diyoruz ama orda masraf ediyolar bide kart biraz zorlanabilirler hani elimizden geldgnce biz arayalim kizlar askerlerimizi

aksam arkadasimin yanina gittim ayagini kirmisti.. erdim cagri atti, cepten aradim mecburen oyuzden az konusabildk kontor dayanmiyo diye.. arkadasimdayim dedim ayagi kirilmis falan az konustuk kapatmak zorunda kaldik cok uzuldu oda :( onu uzdugum icinde uzuldum kotu oldu bugun :( yarinda işten sonra toplanti varmis gene gec gelcem eve yarinda konusamazsak valla moraller 0 olcak :(

sevgilim dun acemibirligi icin kutahayaya giti ilk firsata ariyacani solemisdi.... Sabah gizli numarayla arayan biri vardi ama o mu bilmiyo :110: sevgilisi kutahyada olanlar var mi bi bilgi alabilsem orda islerin nasil yurudunu.... iyi olsunda baska bisey istemiyorumEn Büyük TÜRKİYEsafak 169 :(

sevgilim dun acemibirligi icin kutahayaya giti ilk firsata ariyacani solemisdi.... Sabah gizli numarayla arayan biri vardi ama o mu bilmiyo :110: sevgilisi kutahyada olanlar var mi bi bilgi alabilsem orda islerin nasil yurudunu.... iyi olsunda baska bisey istemiyorumEn Büyük TÜRKİYEsafak 169 :KK43:

canım benimkide dün kütahyaya gitti

kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..

kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..
İlk bi kaç güç çok zor olacak canım gerçekten, şimdi bizim 40 gün oldu. İlk hafta uykusuzluk, açlık ve ilaç kullanmaya başlamıştım. Hep alışılacak zaman geçiyor diyorlardı; gerçekten öyleymiş :) İlk haftan geçsin moralin düzelecek :) :)

Back
X