Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben simdi su sinirdaki askerlere üzülüyorum asıl , bi sürü suriyeli varmis giris yaptirmiyolarmis ins onlara bi saldiri olmaz![]()
Kızlar bişi sormam lazım benim sevgilim İstanbul Hasdal'da. Normalde tümen komutanlığındaydı bugün başka bir alaya kaydırmışlar. Taburum yok sadece alay komutanlığındayım diyo. Da pek inanmıyorum çünkü orası hakkında iyi şeyler okumadığımı biliyor. Bi bilginiz var mı yada sizlerin sevdiceklerinden sadece alay komutanlığında olan var mı biliyo musunuz?![]()
biraz yorgunn ama iyiyim tatlimm :) sen nasilsinn??kizlarrrr nasılsınız:)
iyi değilim canim askerim den ses yok bugunbiraz yorgunn ama iyiyim tatlimm :) sen nasilsinn??
kuzummiyi değilim canim askerim den ses yok bugun![]()
anlamadim pardon ? turkcem kit asIşid yaklasti diyolar yahu![]()
Tatlim seninle ilgili degil :) suriye sinirindaki hareketlilikten bahsettimanlamadim pardon ? turkcem kit as
Işid yaklasti diyolar yahu![]()
sevgilim dun acemibirligi icin kutahayaya giti ilk firsata ariyacani solemisdi.... Sabah gizli numarayla arayan biri vardi ama o mu bilmiyosevgilisi kutahyada olanlar var mi bi bilgi alabilsem orda islerin nasil yurudunu.... iyi olsunda baska bisey istemiyorum
safak 169
![]()
İlk bi kaç güç çok zor olacak canım gerçekten, şimdi bizim 40 gün oldu. İlk hafta uykusuzluk, açlık ve ilaç kullanmaya başlamıştım. Hep alışılacak zaman geçiyor diyorlardı; gerçekten öyleymiş :) İlk haftan geçsin moralin düzelecek :) :)kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..