• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

ben askerime mektup yazdim üstünede en sevdigi parfümümü sıktım onada sölemedim mektup yazdigimi :oops:
bence en guzel seyi yapmisin bende mi yapsamam ki adresi filan nasil ogrenebilecem bide acemi birlikdeyken yolliyabilirmiyim ki ?:110: cok osledim onu suan

kizlarrrr nbrsiniz ozge cnm hoşgeldin demk gönderdin askerini merak etme alisicaksin hepimiz alistik geriye ozlem kaldi sadece

bence en guzel seyi yapmisin bende mi yapsamam ki adresi filan nasil ogrenebilecem bide acemi birlikdeyken yolliyabilirmiyim ki ?:110: cok osledim onu suan
canm bilemedim ki istersen aceminin bitmesini bekle göze batmasin yani bişeyde diyemio ki insan ben bekledim orda yeni diye hemen bisi yollamak istemedim usta birligine gecince cookda rahatim burda diyince yolladim cnki bazi yerler acemilere gicik davrananiliomus ynedee senn bilirsin tabi :)

askerimle konustum yarin ailesi gidecek yanina ilk defa cok sevindim yanliz kalmayacak diye.. ne yapacaksiniz yarin dedim sabah terziye kuru temizlemeye falan gidicem sonra merkeze gidip 12de annemlerle buluscam dedi 3 4 saat beraber oturcaz sonra doncem nizamiyeye dedi.. ben tabi çöktüm.. internete gelecekti bi kac gun once oyle konusmustuk cunku..

caktirmadim bisey demedim ama bozuldugumu anladi yada sabah erken cikarim terziye gitmeden nete gelirim gorusuruz dedi.. kizginim ama yinede kiyamiyorum ona :(

askerimle konustum yarin ailesi gidecek yanina ilk defa cok sevindim yanliz kalmayacak diye.. ne yapacaksiniz yarin dedim sabah terziye kuru temizlemeye falan gidicem sonra merkeze gidip 12de annemlerle buluscam dedi 3 4 saat beraber oturcaz sonra doncem nizamiyeye dedi.. ben tabi çöktüm.. internete gelecekti bi kac gun once oyle konusmustuk cunku..

caktirmadim bisey demedim ama bozuldugumu anladi yada sabah erken cikarim terziye gitmeden nete gelirim gorusuruz dedi.. kizginim ama yinede kiyamiyorum ona :KK43:

askerim tunceliye dusmus moralim sifir yaaa bikerede sans yüzümüze gulsun ya

en korktugun yerdi ya hergun dua ediyodum orasi çıkmasın die yıkıldımmmm

şuan kafam bombos ya simdi telde söyledi kaldım öyle hicbisey diyemedim onunda sesi cok kotu geliyodu allahim napicaz

caktirmadim bisey demedim ama bozuldugumu anladi yada sabah erken cikarim terziye gitmeden nete gelirim gorusuruz dedi.. kizginim ama yinede kiyamiyorum ona :KK43:
aranizdaki muhabbeti bilemiyorum tabi ama ben böyle durumlarda çok acik sözlü davraniyorum özledmi görmek istedgimi söylerdim eger benm basıma gelseydi sabahin körü bile olsa göriyim derdim :KK17:

Nasil gecek bu gunler bizim safak 169 sende kac kaldi
135 bizimde bende bilmiyorumki kafamdan okadar deli seyler geciyoki bazen cildirdim saniyorum mesela kahramanmaraşa yerleşiyim işi birakiyim veya her izin gününde günü birlik gidiyim yada olmadi haftasonu için hep gisip kalym görsemde görmesemde sonra tamam sacmalamiyim diyorm hic olcak seyler degil :eek:

135 bizimde bende bilmiyorumki kafamdan okadar deli seyler geciyoki bazen cildirdim saniyorum mesela kahramanmaraşa yerleşiyim işi birakiyim veya her izin gününde günü birlik gidiyim yada olmadi haftasonu için hep gisip kalym görsemde görmesemde sonra tamam sacmalamiyim diyorm hic olcak seyler degil :eek:
Hahahaa canim valla bende ayni seyi dusuniyorudum bugun ingiliterede yasiyorum herseyi birakip yanina gidesim var gormesemde olur yakininda hissetmekde tesseli verirdiye dusuniyorum

Back
X