• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

evet canım mesafeler ayırır derler ama öyle olmuyor bende gökhan gideli bi kac hafta olmusken bunu gördüm yani mesela burdayken cok kıskanc bi insandı şimdi beni çok düşünüyor brazcık odundu şimdi aşk pıtırcıgı oldu:KK68:
Benimki de ask pitircigi oldu valla :)) insallah gelince de böyle kalirlar :)

Cok sevindi
gunaydin kizlar safaak 134 :) erdimle konustum dun gorevleri belli olmus. muhimmattan korkuyodu beli agriyo diye tasiyamam diyodu ama cok sukur olmamis erdimi posta onbasi yapmislar.. 12 saat calisacak 12 saat yatacak :) nobeti olanlari gece yerlerine goturup gelecek sadece cok mutluydu dun :)
Cok sevindim canimm cok rahat olur bol bol konusursunuz artik :D benimki de personel soförü olmus subaylari falan mesai cikisi evlerine tasiycakmis kc gündür ankarayi gezdiriyolarmis yollari ögrensinler diye :) 6dan sonra da sivilleri giyip serbest oluyolarmis :)

Cok sevindi

Cok sevindim canimm cok rahat olur bol bol konusursunuz artik :D benimki de personel soförü olmus subaylari falan mesai cikisi evlerine tasiycakmis kc gündür ankarayi gezdiriyolarmis yollari ögrensinler diye :) 6dan sonra da sivilleri giyip serbest oluyolarmis :)
ay insallah canim :) komutani sen otorotersin kalkmayanlarla ugrasirsin demis :))) erdim de sofor istiyodu ama olmadi canim cok sansliymis senin ki gozunuz aydinnn :)

kizlarrrrrrrrr merhabaa uzun zamandir giremedimm yaa cok yogundu askerim gitti gecen carsamba günü
beraberken nede cabuk geciyor vakitt.. eşim yazıcı olmş yeride cok rahatmışş

Hayat işte canım.. :KK51:başımıza gelecek olan şeyleri bize önceden söylemiyor hazırlıksız yakalanıyosun bi çok şeye ve hayır diyemiyosun hayatında ki değer verdiklerine. Çok şey yaşadım ama hiç bi zaman isyan etmedim bu dünyada acı varsa mutlulukta var çok şükür . İnsan sonunda beklediğine mutlu oluyor.
Aaa taciz mi ediyor seni ne kadar rahatsız edicii.. :KK34:Bi şekilde uzaklastırkendini canım ya hastalık derecesine gelmeden:KK57:

Doğru diyosun canım.Yaşayıp görüyoruz...olgunlaşıyoruz.Yok bebeğim 5-6 ay oldu ben tavrımı koyalı çok şükür.:)

Ay canim ben de bu konuyu acicaktim iyi ki söylemissin. Kizlar askerlerinizde olumlu veya olumsuz degiaimler görüyo musunuz? Benimki dagitima geldi ya o kadar degismis ki inanamadim resmen. 20 günde bile inanilmaz olgunlasmis önceden ince düsünceli bi insandi ama sevgisini pek belli etmezdi, simdi nasil üstüme düsüyo nasil iltifatlar sürprizler yapmalarfalan görmeniz lazim :) 7 gün agzim acik dolandim :KK48: en kücük seylerin bile kiymetini anladim seni anlatamam bile diyo :) hayatimin en güzel gunlerindendi valla :)

Burası çok özletiyomuş diyip duruyor tatlım benim ki de.:KK48: Odunumsuydu azcık gitmeden.Sevgi sözcükleri uçuşuyo dört bir yanında şimdi.Ay hep böyle olsa keşke.:KK36:

kizlarrrrrrrrr merhabaa uzun zamandir giremedimm yaa cok yogundu askerim gitti gecen carsamba günü
Dimi ya hemen gecti izin günleri :( rahat olur yaziciysa kuşum hafi gözünüzaydin :)

Burası çok özletiyomuş diyip duruyor tatlım benim ki de.:KK48: Odunumsuydu azcık gitmeden.Sevgi sözcükleri uçuşuyo dört bir yanında şimdi.Ay hep böyle olsa keşke.:KK36:
Iyi ki gitmis diycez nerdeyse :KK48: giderken hep böyle olucam dedi bana. Umarim hepsi böyle kalir canim :)

Iyi ki gitmis diycez nerdeyse :KK48: giderken hep böyle olucam dedi bana. Umarim hepsi böyle kalir canim :)

Ne yalan söyliyim, ben diyorum bu halini gördükçe.:KK48: Amin tatlım.:KK68: 1 tık daha sevgi dolu bi adam olsa, valla dedemin köstekli saatiyle evlenme telkifi etçem.:KK74:

tatlim hosgeldin valla ozlettin kendini.. gozun aydin canim cok sevindim askerinle gorusebilmene :)

tatlim hosgeldin valla ozlettin kendini.. gozun aydin canim cok sevindim askerinle gorusebilmene :)
saolun kizlar bende sizleri özledim insana dert oratigi oluyomus meger burasi bizi bizden baska iyi anlayabilen yok cnki burda konusmak dertlesmek iyi geliyo :KK49: bayramdads gitmeyincok istiorum marasa ama ucak fiyatlari inanilmaz yüksek:KK43:

sevindim bak okudugm kadariyla herkesin rahati iyi gbi aman Allah bozmasln sag salim geldiklerinide hep beraber görelim ins daha sonra bunlari konusup gülümseyerk animsariz insallah :KK66:

Kızlar bişi sormam lazım benim sevgilim İstanbul Hasdal'da. Normalde tümen komutanlığındaydı bugün başka bir alaya kaydırmışlar. Taburum yok sadece alay komutanlığındayım diyo. Da pek inanmıyorum çünkü orası hakkında iyi şeyler okumadığımı biliyor. Bi bilginiz var mı yada sizlerin sevdiceklerinden sadece alay komutanlığında olan var mı biliyo musunuz?:KK17:

kizlar tekirdagda askeri arac devrilmis varmi askeri olan orda :KK43: hepsine gecmis olsn:KK43:
Nasil bi aracmis tatlim :KK43: ya benimki de otobüs kullanicakmis bisey olucak diye cok korkuyorum :KK43: ya da allah korusun araca saldiri falan olur diye ankara sonucta :KK43:

Back
X