- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Dua edelim tüm askerlerimiz için, içimizi de ferah tutalım, güzel düşünelim.sevgilim şanlıurfa viranşehir e gidecek usta birliğine, o kadar tedirginim ki içim rahat etmiyor bu işid meselesi yüzünden(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edelim tüm askerlerimiz için, içimizi de ferah tutalım, güzel düşünelim.sevgilim şanlıurfa viranşehir e gidecek usta birliğine, o kadar tedirginim ki içim rahat etmiyor bu işid meselesi yüzünden(
Ah canim benim yaa ben o kadar sükrettim ki iyi ki eylüle kalmamis gitmis diye. simdiye kadar alismis olduk burda hepimiz. Ben yemin törenine kadar cok zorlandim sürekli agliyodum falan ama törenden sonra izni vardi simdi rahatim alisiyo insan geriye sadece özlem kaliyo o da gecmiyo malesef :)kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..
Dua edelim tüm askerlerimiz için, içimizi de ferah tutalım, güzel düşünelim.
Ah canim benim yaa ben o kadar sükrettim ki iyi ki eylüle kalmamis gitmis diye. simdiye kadar alismis olduk burda hepimiz. Ben yemin törenine kadar cok zorlandim sürekli agliyodum falan ama törenden sonra izni vardi simdi rahatim alisiyo insan geriye sadece özlem kaliyo o da gecmiyo malesef :)
Ben hafta olarak sayiyorum canim dün 5 hafta bitti :)birde kızlar siz şafak sayıyormusunuz. sanki saysam zaman dahada geçmicek gibi geliyo
birde kızlar siz şafak sayıyormusunuz. sanki saysam zaman dahada geçmicek gibi geliyo
en iyisi öyle sanırım yoksa hiç bitmez bu günlerBen hafta olarak sayiyorum canim dün 5 hafta bitti :)
bende şafaksayar yükledim dakika başı açıp bakıyorm sanki günler eksilcekmiş gibi :)ilk zamanlar inanilmaz zorlanırsın normaldir ben hala zorlaniyorum ama alışıyorsun bi yerden sonra cok özledigin için yine aglicaksin bu drum degisimiyo ama ilk günlerki kadar degil
ben biten hergüne bi cizik atiyorum takvimde gün günde saysan hafta haftada saysan sonuc degismiyo illaki gözün güne saate dakika gidiyo illaki hemen hesapliyosun kafanda oyuzden biten günü karaliyorum bide safaksayar yükledim tele hergün eksildiginde cok mutlu oluyorum![]()
eksiliyo canım bize cok uzun geliyor ama şöyle bi geriye dönüp baktıgımızda ben eşimle 10 yildir tanışıyorum iki bucuk yildir da evliyiz okaadar hizli gecmiski vakit su an da öyle ama bekledigimiz için yavas gibi geliyobende şafaksayar yükledim dakika başı açıp bakıyorm sanki günler eksilcekmiş gibi :)
bizde 5 yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık ama aynı memleketteniz. onun okuu 2 yıl önce bitti 2 yıl ayrı kaldık uzak olduğu için 5 6 ayda anca gidebiiyodum eve oda çalıştığı için çok gelemiyodu yanıma uzakığa alışığız çok etkilenmem diyordum ama öyle olmuyomus. en azından o zaman istediğimde sesini duyabileceiğim kafam attığında çıkıp gidebileceğim yerdeydi..eksiliyo canım bize cok uzun geliyor ama şöyle bi geriye dönüp baktıgımızda ben eşimle 10 yildir tanışıyorum iki bucuk yildir da evliyiz okaadar hizli gecmiski vakit su an da öyle ama bekledigimiz için yavas gibi geliyo
seslerini daha sık duyabilsek biraz daha rahat oluruz simdi nerde napiyo iyimi düşünceleri hep insanın aklını kurcalıyobizde 5 yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık ama aynı memleketteniz. onun okuu 2 yıl önce bitti 2 yıl ayrı kaldık uzak olduğu için 5 6 ayda anca gidebiiyodum eve oda çalıştığı için çok gelemiyodu yanıma uzakığa alışığız çok etkilenmem diyordum ama öyle olmuyomus. en azından o zaman istediğimde sesini duyabileceiğim kafam attığında çıkıp gidebileceğim yerdeydi..
bugun aradi...:) seninkisi aradimi canim...? sesi kotu geliyoducanım benimkide dün kütahyaya gitti
kisa donem mi gitti uzun mu....cok zor geciyo napacaz bilemedimki......kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..
kızlar dün sevgilimi askere yolladım söylemiştim ağustos celp dönemi ancak 2.grup çıktığı için eylülde gitti. çok zordu çok .. bugüneri nası atlatıcam nasıl dayanıyorsunuz bana bir yol gösterin. sabah kapıda aradı teslim oluyorum diye ikimizde ağlamaktan konuşamadık..
merhaba... ben yeni uye oldum sayfayi anlamaya ogrenmeye calisiyorum>>>napıyosunuzz kızlarrr![]()
Hehehemerhaba... ben yeni uye oldum sayfayi anlamaya ogrenmeye calisiyorum>>>![]()
hadi hoşgeldin artik hep bizler gibi takilirsin burda seni en iyi anlayan insanlarla :dmerhaba... ben yeni uye oldum sayfayi anlamaya ogrenmeye calisiyorum>>>![]()