Urfaya atandim ben ogretmen olarakurfada ne işin var tatlım
AYnen yaaaaÇok büyütüyorlar ya.
Benim sevdicek de kaç kez yakalandı,arkadaşları da öyle,en fazla tepki sok cebine oldu.
Tutanak,mahkeme falan ne alaka yani ?
Sanki kaçakçılık yapıyorlar.
aaa sevindim canim atanmana..ee nasılsınUrfaya atandim ben ogretmen olarak
Özledik seni ceguzzz! Hayirli olsun bu arada tatlimm oraya tasindin mi simdi naptin? Askerin nasil rahat mi araniz nasilGUNAYDIN 356. DONEM YARENLERI SAFAK 86 illere dusmeye az kaldi
GUNAYDIN 356. DONEM YARENLERI SAFAK 86 illere dusmeye az kaldi
Bende sizi ozledim Kaderdaslarim bir ay oldu Urfadayim anca ew tut esya okula adapte vs. Anca gelebildim araniza hergun bakamaya caliscam tesekkur ederimÖzledik seni ceguzzz! Hayirli olsun bu arada tatlimm oraya tasindin mi simdi naptin? Askerin nasil rahat mi araniz nasilayy özlemisim valla eskileri :)
Tesekkur edrim tatlimaaa sevindim canim atanmana..ee nasılsın
AYyyy gelde onu bize sorrrrHoşgeldin kuzucmm maşallah bitmiş sayılırr :)
Allah yardimcisi olsun yaaaaKızlar Merhaba ,
Arada sırada okuyordum ama hiç yazmamıştım. Plakalara düştük biz de 78 kaldı . İnşallah sizin de kısalır bir an önce. Benim erkek arkadaşım Hakkari 'de yapıyor. Hava soğumuş bayağı onun dışında problem yok gibi .
Bende cuma gunu basliyorum illere haritam hazir80 Osmaniye
Aa hakkarimi neresinde :)Kızlar Merhaba ,
Arada sırada okuyordum ama hiç yazmamıştım. Plakalara düştük biz de 78 kaldı . İnşallah sizin de kısalır bir an önce. Benim erkek arkadaşım Hakkari 'de yapıyor. Hava soğumuş bayağı onun dışında problem yok gibi .
Ne kadar kalmış kiiSelam kızlar nasılsınız herkesin az kalmis ne güzel ins bizde görürüz bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?