• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

O yüzünü sesini unutacak gibi olma olayi cok kötü ya tuhaf hissediyo insan kendini, bir zamanlar en yakin olan kisiyi aylarca göremiyosun.. zaten askerde farkli bi insan gibiler sac sakal yok.

Bende çok zorlanıyorum bu hafta bazen sesinin tonunu bile unutmuşum gibi hissediyorum... Her sabah Ağlayarak uyanıyorum...:KK43:
sık aramıyormu neden ölye hissediyosun acaba :S
beni sık aradıgı için o endişe olmuyo ama gideli 3 ay olmasına ragmen cok yadırgıyorum yoklugunu birşey oluyo elim telefona gidiyo
sonra askerde oldugu aklıma geliyo arayamıcagım falan.
çok zor ya askerlik, asker beklemek -.-

beni sık aradıgı için o endişe olmuyo ama gideli 3 ay olmasına ragmen cok yadırgıyorum yoklugunu birşey oluyo elim telefona gidiyo
Haftada en fazla 2 kere o da hep 4dklık...daha telefon sokmadı ama yeri rahat bencillik etmeyim şimdi :KK42:

Haftada en fazla 2 kere o da hep 4dklık...daha telefon sokmadı ama yeri rahat bencillik etmeyim şimdi :KK42:
Gercekden çok zor bir gün morelin iyi bir gün morelin Sıfır ağlıyor ınsan.... Duygularda şaştı :KK75:

Canim telefon sokamadi mi hala?​

Back