Aramıza hoşgeldin canım Allah kavuştursunn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin canım Allah kavuştursunn![]()
İnşallah canım ne zaman gitti askerin şafak kaçHosbulduk canim hepimizi Allah kavustursun insallah
sık aramıyormu neden ölye hissediyosun acaba :SBende çok zorlanıyorum bu hafta bazen sesinin tonunu bile unutmuşum gibi hissediyorum... Her sabah Ağlayarak uyanıyorum...![]()
Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum nasıl gidiyo askerlik şafklar kaç :) bizim 82 :)
şafak 121 eylülde gitti canımİnşallah canım ne zaman gitti askerin şafak kaç
Benimde eylülde gitti canım Afyonda şafak 118şafak 121 eylülde gitti canımsenin şafak kaç askerin nerede
Haftada en fazla 2 kere o da hep 4dklık...daha telefon sokmadı ama yeri rahat bencillik etmeyim şimdisık aramıyormu neden ölye hissediyosun acaba :S
beni sık aradıgı için o endişe olmuyo ama gideli 3 ay olmasına ragmen cok yadırgıyorum yoklugunu birşey oluyo elim telefona gidiyo
sonra askerde oldugu aklıma geliyo arayamıcagım falan.
çok zor ya askerlik, asker beklemek -.-
Gercekden çok zor bir gün morelin iyi bir gün morelin Sıfır ağlıyor ınsan.... Duygularda şaştıHaftada en fazla 2 kere o da hep 4dklık...daha telefon sokmadı ama yeri rahat bencillik etmeyim şimdi![]()
Benimde eylülde gitti canım Afyonda şafak 118![]()
2 haftayacık 100 deyiz su 2 rakamlar görünsün artık
O gün karşılıklı kalkıp göbek atıcaz zaten kuzucum![]()
Canim telefon sokamadi mi hala?sık aramıyormu neden ölye hissediyosun acaba :S
beni sık aradıgı için o endişe olmuyo ama gideli 3 ay olmasına ragmen cok yadırgıyorum yoklugunu birşey oluyo elim telefona gidiyo
sonra askerde oldugu aklıma geliyo arayamıcagım falan.
çok zor ya askerlik, asker beklemek -.-
yok telefon sokmadı sokmakta istemiyo :/Canim telefon sokamadi mi hala?
Plakalara düştük bizzz.![]()
Darısı başımıza canım tebriklerPlakalara düştük bizzz.![]()