- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
100den sonrası göz açıp kapatmak :)şafak 103
hepimiz için öyleinşallah öyle olur çok sıkıntılı bu askerlik
Ay nickini görünce bi tuhaf oldum :) yakın arkadasımın ismi sedef eşide serkaninşallah öyle olur çok sıkıntılı bu askerlik
Harbi mi ne guzel bi tesadufAy nickini görünce bi tuhaf oldum :) yakın arkadasımın ismi sedef eşide serkantesadufler tesaduflerr..
iyidir semnden nbrNapiyosunuz kizlarr? Durumlar nasil?
cok degil arada 20 gün var bide öyle düşün :)darısı bize inşallah bizim daha 97
ben buralardayım takipteyim :) ne var yok safak kac nasil gidiyo
Ben de arada takip ediyorum tatlim, sizleri merak ettim neler yapiyosunuz diye :) bizim safak 240larda, sizin cok az kaldi ne güzel :) zaman bi sekilde geciyo valla alisiyo insan ama yine de eksikligini cok hissediyoben buralardayım takipteyim :) ne var yok safak kac nasil gidiyo
aman Allah bozmasın sizinde geçer , bizimde basladiginda 184 ama simdi 52e düştük bi sekilde geçmiş işteBen de arada takip ediyorum tatlim, sizleri merak ettim neler yapiyosunuz diye :) bizim safak 240larda, sizin cok az kaldi ne güzel :) zaman bi sekilde geciyo valla alisiyo insan ama yine de eksikligini cok hissediyoiliski acisindan bakildiginda cok iyiyiz ama :)
Hayatında onun eksikligini hissetmek özlemden cok daha derin bi duygu ya. Yani ben öyle hissediyorum :)aman Allah
aman Allah bozmasın sizinde geçer , bizimde basladiginda 184 ama simdi 52e düştük bi sekilde geçmiş işte
eksikligi bende cok hissediyorum ya :S
o cok farkli bi duygu zaten tarifi zor anlatsan anlmiyolar burda sanirim bi biz birbirmizi anlayabiliyoruZ:)Hayatında onun eksikligini hissetmek özlemden cok daha derin bi duygu ya. Yani ben öyle hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?