Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ah ah, nişanlım asker, ağustos 2014' de gönderdim... Tahmin ettiğimden çok daha zormuş, özlemek, merak etmek, 7 şubatta izne geliyor, bir daha ki izin mayıs sonu, ağustos 11 tezkere, eylül 12 düğüüüün :)) Atarsa: 206

bugün benim doğum günüm ve sevgilim öyle bir şey yapmış ki çok güzeldi koğuştaki arkadaşları hepsi tek tek doğum günü mü kutluyor en sonundada sevgilim uzakta olup alıncak en güzel hediyeydi :) paylaşmak istedim :) şafak atarsa 102

Ayyy ne güzel bir düşünce bu Maşallah canım çok duygulanmışsındır eminimm

Ahh kizlar beraber saymaya baslamistik sizinki bitiyor ne güzel kavusacaksiniz sevdiceklere :) bizim bi bu kadar daha var uzun dönemiz ama olsun zaman geciyor :) artik pek bakamiyoruz buralara ama olur da girerseniz bi el atin bana, subatta benimkinin d.günü var ama aklimda en ufak bi hediye fikri yokk ne gönderebilirim sizcee? :/

seninde biticek inşallah, ben hala inanamıyorum gelcegine 6 ayı bitirdik cok şükür ama son hafta altı aya bedel oluyo
ne gün gecıyo ne saatler , son iki günümüz ama bitiremiyorum sanki günleri, Allah herkesi kavustursun,
ben dogum gününde kocaman paket sevdigi abur cuburları yollamıstım bide mektup cok mutlu olmustu
cerezde koymustum , telefonda kullanamadıgı için fotografımızı yollamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…