- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
200lerdeyizNe kadar kalmış kii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200lerdeyizNe kadar kalmış kii![]()
Merabalar aranıza yeni katıldım bende asker yarim bugün itibariyle 200 oldukk :)
son zamanlarda çok sinirli ve alıngan oldu bu hallerine katlanamıyorumGecer günler merak etme![]()
Erzurumda yapıyor amin sizinkinide inşallah sizinki nerede yapıyorHoşgeldin aramıza tatlım Allah kavuştursunNerede yapıyor askerliğini
Yani doğal olarakson zamanlarda çok sinirli ve alıngan oldu bu hallerine katlanamıyorum![]()
Erzurumda yapıyor amin sizinkinide inşallah sizinki nerede yapıyor![]()
Allah tez zamanda kavusturur inşallahBenimde Afyonda canım şafak 108![]()
doğalmı yaniYani doğal olarak![]()
pembecanta konu açmıştın sen dimi geçen gün? nasıl aranız umarım bi silkelenip gelmiştir kendinedoğalmı yani
sizinkilerde aynı ..
sinirlenince alınganlık yapınca yüzünüze telefon kapatıyormu !
Hoş geldin canım benim Rabbim askerine kavuşmayı nasip eder inşallahHoşgeldin aramıza tatlım Allah kavuştursunNerede yapıyor askerliğini
hoş geldin canım benim Rabbim bitirmeyi de nasip eder inşallah :)Merabalar aranıza yeni katıldım bende asker yarim bugün itibariyle 200 oldukk :)
Hoşbuldumm amin inşallah tüm asker bekleyen yarenlerimize inşallah :)hoş geldin canım benim Rabbim bitirmeyi de nasip eder inşallah :)
geldi tatlım ama ben gelemedim ilişkide ne heyecan var nede doğru dürüst zaman çokkk sıkılıyorumpembecanta konu açmıştın sen dimi geçen gün? nasıl aranız umarım bi silkelenip gelmiştir kendine
geldi tatlım ama ben gelemedim ilişkide ne heyecan var nede doğru dürüst zaman çokkk sıkılıyorum
ah kuzum ah bu askerlik bitene kadar bende biticem böyle giderseNe oldu canım hayırdır![]()
ah kuzum ah bu askerlik bitene kadar bende biticem böyle giderse
uzaktayız göremiyoruz diye agresiflik baş aldı gidiyor
kesinlikle ..Canım hepimizin başında aynı dert sanırımBizdede var o agrasiflik askerlik psikolojisine verdim durdum ama biraz bu durumu kullanıyorlar gibi geliyor banaa