• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kızlar Merhaba ,
Arada sırada okuyordum ama hiç yazmamıştım. Plakalara düştük biz de 78 kaldı . İnşallah sizin de kısalır bir an önce. Benim erkek arkadaşım Hakkari 'de yapıyor. Hava soğumuş bayağı onun dışında problem yok gibi .

Özledik seni ceguzzz! Hayirli olsun bu arada tatlimm oraya tasindin mi simdi naptin? Askerin nasil rahat mi araniz nasil :D ayy özlemisim valla eskileri :)
Bende sizi ozledim Kaderdaslarim bir ay oldu Urfadayim anca ew tut esya okula adapte vs. Anca gelebildim araniza hergun bakamaya caliscam tesekkur ederim
Askerim vanda birqz iyi biraz kotu iste ama en kotusu ozlem ozlem ozlem sormayin yani sizler nasilsiniz

Kızlar Merhaba ,
Arada sırada okuyordum ama hiç yazmamıştım. Plakalara düştük biz de 78 kaldı . İnşallah sizin de kısalır bir an önce. Benim erkek arkadaşım Hakkari 'de yapıyor. Hava soğumuş bayağı onun dışında problem yok gibi .
Allah yardimcisi olsun yaaaa

Merabalar aranıza yeni katıldım bende asker yarim bugün itibariyle 200 oldukk :)

Selam kızlar nasılsınız herkesin az kalmis ne güzel ins bizde görürüz bu günleri :(

Kızlar Merhaba ,
Aa hakkarimi neresinde :)

Back