• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Aynen ole ama iyi ki sen varsın cnm iyiki tanışdık.... şimdiye kafayı sıyırımışdım olmasaydın... sana karşı nekadar teşekür etsem azdır:KK51:En Büyük TÜRKİYE:KK15:

canim bizde uzun dönemiz erkn bnce bizde nisan gibi düşünüyoruz
Yol izniyle alakalı bir muhabbet var sanırım 2014 bitmeden o izni kullanmak adına biz de aralık sonu yılbası gibi izin kullanmayı düşünüyoruz. Bakalım dayanabilirsek belki subata kadar bekleriz ama işte dayanılmıyor..
Huu zamansizim naptin ya nisana kadar dayanilir mi kiz :) yol izniyle ilgili bi bilgim yok da canim, iste bi aralik gibi gelirim bi de nisan mayis gibi gelirim aonra bisey kalmiyo zaten diyo. Ama subat gibi gelmesi daha mantikli sanki

Huu zamansizim naptin ya nisana kadar dayanilir mi kiz :) yol izniyle ilgili bi bilgim yok da canim, iste bi aralik gibi gelirim bi de nisan mayis gibi gelirim aonra bisey kalmiyo zaten diyo. Ama subat gibi gelmesi daha mantikli sanki
hee biz doguda oldugumuz icin hepsini bikerede kullanmk zorundayız o yuzdn nisana kdr beklicz hatta dayanabilirsek hic gelmicek:)

Canım benim kısa dönem ustaya geçince 1 hafta sonra telefonunu kullanmaya başladı ama forumda bı arkadaşında aynı yerde o daha telefon sokamadı aynı yerde oldukları halde. Yaptığı işe göreve görede değişiyor biraz :KK12::KK12:
Canım benımde kısa donem ustayı ıstanbulda yapcak insallah benmkıde bır hafta gecınce teli sokar ıcerı

Aynen ole ama iyi ki sen varsın cnm iyiki tanışdık.... şimdiye kafayı sıyırımışdım olmasaydın... sana karşı nekadar teşekür etsem azdır:KK51:En Büyük TÜRKİYE:KK15:

İsim vermemişsin ama bu dediğini üstüme alınıyorumm :KK36: Cansın sennn iyiki tanıştıkk :KK19::KK19:

kizlaaar naber nasılsınız bayadır girmiyoduum,
şafak 89 oldu cok şükür:D iki hafta sora ve aralıtka yanına gitmeyi düşünüyorum aralıktan sonrada 1 ayı kalıyo
artık bitiyomu ne :)

kizlaaar naber nasılsınız bayadır girmiyoduum,
şafak 89 oldu cok şükür:D iki hafta sora ve aralıtka yanına gitmeyi düşünüyorum aralıktan sonrada 1 ayı kalıyo
artık bitiyomu ne :)

süper canım ya maşallah ne güzel. Bizimde sizden 1 ay sonra gitti eylülde sizin bitsin bize sıra gelsinnn :KK73:

süper canım ya maşallah ne güzel. Bizimde sizden 1 ay sonra gitti eylülde sizin bitsin bize sıra gelsinnn :KK73:

inşallah hepmzın gelir sirasıyla
geçen hafta inanılmaz zorlandım resmen kriz gibi bişi geçirdim ama bu ara biraz daha hızlı ilerliyo gibi
sizede oluyomu ya yoksa ben mi kafayı yiyorum baya oturdum ağladım hem cıkan haberlere hem göremedigim için -.-

geçen hafta inanılmaz zorlandım resmen kriz gibi bişi geçirdim ama bu ara biraz daha hızlı ilerliyo gibi
sizede oluyomu ya yoksa ben mi kafayı yiyorum baya oturdum ağladım hem cıkan haberlere hem göremedigim için -.-

Aynen canım bazen yüzünü unutmuşum gibi oluyo bi sinir geliyo üstüme ağlıyorum bişeyler yazıp rahatlamaya çalışıyorm. Ben ikili rakamlara düştüğümüz gün kalkıp göbek atacağmmm :KK14:

Aynen canım bazen yüzünü unutmuşum gibi oluyo bi sinir geliyo üstüme ağlıyorum bişeyler yazıp rahatlamaya çalışıyorm. Ben ikili rakamlara düştüğümüz gün kalkıp göbek atacağmmm :KK14:
kaç suan şafak ? valla bende 60 düşersek cok mutlu olcam avutuyorum kendimi kasımda aralıkta görücem sonra gelmesine az kaldı diyede beynime söz geciremiyorum bir traf az kaldı desede diger tarafı hadi ordan daha 89 gün diyo :D
valla yolda bir çift görünce moralm bozluyo :KK16:

kaç suan şafak ? valla bende 60 düşersek cok mutlu olcam avutuyorum kendimi kasımda aralıkta görücem sonra gelmesine az kaldı diyede beynime söz geciremiyorum bir traf az kaldı desede diger tarafı hadi ordan daha 89 gün diyo :D
valla yolda bir çift görünce moralm bozluyo :KK16:

bizim şafak şuan 120 sizinle aramızda yaklaşık 1 ay var aramızda sizinle.
Hiç sorma kuzum yoldaki çiftlerin saçını başını yolasım geliyorrr:KK11: Çok çirkef olduk çokkk:KK73:

Az kalmış canım gidip görücekmişsinde sıkma canını senn.

bizim şafak şuan 120 sizinle aramızda yaklaşık 1 ay var aramızda sizinle.
Hiç sorma kuzum yoldaki çiftlerin saçını başını yolasım geliyorrr:KK11: Çok çirkef olduk çokkk:KK73:

Az kalmış canım gidip görücekmişsinde sıkma canını senn.

aynen sıkmamaya calisiyorum
bncede yaaa kendimi nur yerlitaşın capslerindeki o yüzü gibi hissediyorum o mutlu çiftleri görünce:D senind az kalmis 120 den 99 cabuk geciyo ondan sora yine bi tikaniyo gibi oluyo ben ne Ara 99 oldu anlamamistm sora su 10 gün zor gecti gbi oldu bakalm 80 ler 70ler nasi olcak

aynen sıkmamaya calisiyorum
bncede yaaa kendimi nur yerlitaşın capslerindeki o yüzü gibi hissediyorum o mutlu çiftleri görünce:D senind az kalmis 120 den 99 cabuk geciyo ondan sora yine bi tikaniyo gibi oluyo ben ne Ara 99 oldu anlamamistm sora su 10 gün zor gecti gbi oldu bakalm 80 ler 70ler nasi olcak

Benimde 150 130 arası çok zor geçti gibi olmuştu 2li rakamlar tık tık tık geçer gibi geliyor kuzum inşallah öyyle olurrrr . Gelsinler artıkkkkkk yeter onlara bu kadar askerlik :KK48::KK48:

Bende çok zorlanıyorum bu hafta bazen sesinin tonunu bile unutmuşum gibi hissediyorum... Her sabah Ağlayarak uyanıyorum...:KK43:

Back