- 25 Ekim 2014
- 275
- 24
- 33
- 32
Merak etme canim. Istanbulda olmasi her acidan sansli :) Allah kavustursun :)[/QUOTE
cok tesekkurler tatlım bılgı ıcın sevındırdın benı:)ınsallah sızde bı an once kavusursunuz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme canim. Istanbulda olmasi her acidan sansli :) Allah kavustursun :)[/QUOTE
cok tesekkurler tatlım bılgı ıcın sevındırdın benı:)ınsallah sızde bı an once kavusursunuz:)
Sen nerede oturuyosun tatlım:)
evet tatlım. Gökhan acemiliğini Manisa Alaşehir'de yapmıştı :)Manisa canım sen İstanbul dimi ?
evet tatlım. Gökhan acemiliğini Manisa Alaşehir'de yapmıştı :)
Mayısta gitti sanırım. Zaten cogunluk cekıyor canım o uzaklıgı malesef. Aynen şans işte kısmeti oymuş yakına geldi canım. Olsun ama dua et güzel yerde.. Aslında görmeye gidebilirsin kac saat suruyor ordan?Ustalığı ne güzel yakın çıkmış sana.Biz uzaktan yürütüyoruz,5.5 aydır görüşemedik hiç.![]()
Mayısta gitti sanırım. Zaten cogunluk cekıyor canım o uzaklıgı malesef. Aynen şans işte kısmeti oymuş yakına geldi canım. Olsun ama dua et güzel yerde.. Aslında görmeye gidebilirsin kac saat suruyor ordan?
hadi ya.. Ama olsun bak kısa dönemmiş dayanılır en azından tatlım be. Suraya bak marttan beri 3 ayrı kısa dönem ler tezkere aldı :) sende öyle benden önce hürgeneral olacaksın. Enee şuraya bakYok canım Ağustos'ta gitti,kısa dönemiz biz.Okul biterken başladık biz,4 yıl arkadaştık,15 gün beraber olabildik.Onun dışında hep 2000 km uzak...Kesinlikle canım,en azından öyle.
11-12 saat sanırım ama ben ne evden izin alabilirim ne de gidecek param,işim var.
hadi ya.. Ama olsun bak kısa dönemmiş dayanılır en azından tatlım be. Suraya bak marttan beri 3 ayrı kısa dönem ler tezkere aldı :) sende öyle benden önce hürgeneral olacaksın. Enee şuraya bak![]()
sevdalinkayla kaderimiz ayni uzaktan yurutuyoruz, sevdiklerimizi senede sayiliyi gunler goruyoruz
Aynı kadere ortağım ben de.. Zor gercekten zor..sevdalinkayla kaderimiz ayni uzaktan yurutuyoruz, sevdiklerimizi senede sayiliyi gunler goruyoruz
buralardayız canım:)Kiizllarrrrr nerelerdesinizzz
canım uzun donemmısınız? birde usta bırlıgınde nezaman kullanmaya basladı telefonuDün itibariyle telefonu sevdiğime ulaştı kızlarrrUyandığımda onun günaydın mesajını görmek heer şeye bedel
darısı olmayanların başınaa!
![]()
canim bizde uzun dönemiz erkn bnce bizde nisan gibi düşünüyoruzKizlarr benimki araligin sonunda yilbasi gibi izin kullanmayi düsünüyomus bir hafta, sizce ikinci izin icin erken bi tarih mi bu? Ikinci izin dedigim dagitim iznine gelmisti bu ikinci olacak iste. Uzun dönemiz bu arada
Canım benim kısa dönem ustaya geçince 1 hafta sonra telefonunu kullanmaya başladı ama forumda bı arkadaşında aynı yerde o daha telefon sokamadı aynı yerde oldukları halde. Yaptığı işe göreve görede değişiyor birazcanım uzun donemmısınız? birde usta bırlıgınde nezaman kullanmaya basladı telefonu
Cuma günü kullanmaya başladı. Uzun dönemiz evet canım.canım uzun donemmısınız? birde usta bırlıgınde nezaman kullanmaya basladı telefonu
Yol izniyle alakalı bir muhabbet var sanırım 2014 bitmeden o izni kullanmak adına biz de aralık sonu yılbası gibi izin kullanmayı düşünüyoruz. Bakalım dayanabilirsek belki subata kadar bekleriz ama işte dayanılmıyor..Kizlarr benimki araligin sonunda yilbasi gibi izin kullanmayi düsünüyomus bir hafta, sizce ikinci izin icin erken bi tarih mi bu? Ikinci izin dedigim dagitim iznine gelmisti bu ikinci olacak iste. Uzun dönemiz bu arada