Canim benim eylul 18inde gitti 2sinde yemin toreni vardi ordan usta birligine gecti
Canim benim eylul 18inde gitti 2sinde yemin toreni vardi ordan usta birligine gecti
Benimki 13 eylülde gitti canım. Hala acemilikte yerine göre değişiyor demek anlamadım ki.
Benimki 13 eylülde gitti canım. Hala acemilikte yerine göre değişiyor demek anlamadım ki.
Ayy en kolayi 300ler diyosun bana 300ler böyle gectiyse kalanini düsünemiyorum o zaman :) bana da aralar kolay gecer gibi geliyo nedense. Keske biraz anlatsan bu zamana kadar olan süreci bebegim ya zorlaniyorum bu ara birazEn zor kismi 100 kusurler tatlm inanki hala 100 den dusmeyi bekliyoruz:) 300 ler en kolayi 200 eh iste 100 ler dehsett
benimkisi 3 gundur aramiyoo
benimkiside en son pazar aksami aramisdi napacami bilemedimBenimki de pazar günü aradı en son.
benimkiside en son pazar aksami aramisdi napacami bilemedimseninkisi nerde
cok merak ediyorum onu bi acemilik deyken bukadar uzun sureli aramamisdir
afyonda cnm.... aradi cok sukur.. evet kart bulunmiyo bazen cnmmBenimki Konya'da canım acemilikte. Kartım yok arayamayabilirim merak etme demişti. Seninki nerede? Merak etme arar mutlaka sıkma canını. :)
afyonda cnm.... aradi cok sukur.. evet kart bulunmiyo bazen cnmm
arar cnm ararBen beklemedeyim bakalım ne zaman arayacak.
arar cnm arar
Canım bana demesine göre mesela 5 dk konuşuyosak 10 dk yazıyor demişti. Galiba 2 katı yazıyor :/Bugün arar inşallah. :) Kartıda çok çabuk bitiyor ya cebi arayınca çok mu gidiyor anlamadımki.
Bugün arar inşallah. :) Kartıda çok çabuk bitiyor ya cebi arayınca çok mu gidiyor anlamadımki.
evet canım cep telefonunu arayınca 2 katı gidiyor hemen hemen, o yüzden biz acemideyken o çaldırıyordu ben arıyordum daha iyi oluyor :)
Canım bana demesine göre mesela 5 dk konuşuyosak 10 dk yazıyor demişti. Galiba 2 katı yazıyor :/
Dakikam yok o yüzden arayamıyorum yaa maalesef. Bakalım şu acemilik bir bitsinde telefon falan sokar herhalde. :)
inşallah rahat kullanırsınız ustalıkta canım, ah bizde böyle acemilik bitsin ustada tel konusunda rahat ederiz diye moral verdik birbirimize, şimdi şanlıurfada da tel çok sıkıntı.. ankesörlüye devam bir süre daha
Kart olsa arıyor uzunda konuşabiliyoruz ama hemencecik bitiyor buna sinir oluyorum. :) İnşallah canım. Ustalık nereye çıkacak onun merakı içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?